Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haydo6karakol

quote:

Orijinalden alıntı: MadDog1

Troll Hesaplar:

Şehmistan
    TheYips
    ebayusuff
    16asd208
    Legolas.
    haydo6karakol
    -BOSS

Yöneticiler buyrun liste, ayrıca bu kişilerden bazılarının ip'leri bile aynıysa şaşırmam, bu hesaplar derhal silinmelidir.

hayirdir aslanim bizide troll diye yazmisin listeye işmisin siparişmisin sen kaldir onu ordan.

Banlandın, bye bye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebayusuff

başkalarının adına ahkam kesme. usluca otur yerinde. gürültü yapma.

Yakında sen de banlanırsın bu mesajlarınla...

• Kuveyttürk yatırmış parayı. Tekrardan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
  • AKBANK'tan parasını geri alan var mı arkadaşlar?
  • Akbank'ı beklemekten gına geldi, ne zaman arasam ilgileniyor sonuçlanmamış daha vs diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Akbank'ı beklemekten gına geldi, ne zaman arasam ilgileniyor sonuçlanmamış daha vs diyorlar.

Akbank sıktıntı. Prosedur bilmiyorlar alamazsin parani, firmadan iste diyorlar. Basvurumu reddetsinlerde bddk ya thh ye basvurup sikayet edecegim bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Akbank'ı beklemekten gına geldi, ne zaman arasam ilgileniyor sonuçlanmamış daha vs diyorlar.

Akbank sıktıntı. Prosedur bilmiyorlar alamazsin parani, firmadan iste diyorlar. Basvurumu reddetsinlerde bddk ya thh ye basvurup sikayet edecegim bende...

Paranı alamazsın diye bir durum yok hocam, diğer bankalar yapıpta onlar nasıl yapamayacak. Bence böyle düşünme mecbur geri verecekler er yada geç çünkü mastercard'ın kendi hak hukukunda var bunlar. Akbank'ın tekelinde olan oalylar değil .

Havale - eft yaptıysan o zaman işin zor.
  • Hbank ta aynı teraneler işleminiz sürüyor diye öteliyolar
    İyide kardeşim benm hesap kesim ayın 23 ünde ve 3 bin liralık alışverişim var pcdepodan bunu da siz öteleyin anlayalım
    Yarın hunharca ekstre borcunu almaya kalkıcaksınız ödemeyince faiz kesiceksiniz ne anladım ben o zaman bu işten
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Kartla tek cekim aldim umarim dedigin gibi olur bekliyoruz bakalim...

• Enpara harcama itiraz işlemimi sonunda gerçekleştirdi.Tam olarak 30 ekimde kendilerine mail atmıştım ve 3 kasımda isteğim ilgili bölüme ulaşmıştı ve bugünde enpara kartıma 1810 tl iadem yapıldı.
  • Vakifbanktan iade alan var mi arkadaslar ben aradigimda paranin cekildigi bankaya soruldugunu 45 gun icinde cevap verilmesi gerektigini magdur olunacagini dusunmedigini soyledi görevli

• quote:

Orijinalden alıntı: tazveN_74

Vakifbanktan iade alan var mi arkadaslar ben aradigimda paranin cekildigi bankaya soruldugunu 45 gun icinde cevap verilmesi gerektigini magdur olunacagini dusunmedigini soyledi görevli

Bana da aynı şeyleri söylediler.sonuçlanan olursa burada paylaşırlarsa seviniriz.

• sener35 S kullanıcısına yanıt
    Aynı durum.
  • Arkadaşlar herkesin acelesini ve sıkıntısını anlıyorum ama bu tip iadeler bankaların tüzüğüne bağlı olarak 30-45 bazen 60 güne kadar sürebilir ama hepsi olumlu sonuçlanır çünkü visa , mastercard gibi asıl yönetmeliğe sahip kartların dünya genelinde ki iade prosedürüdür şu anda yaptığınız işlem.

Genel bir kuraldır ve ülkeye özgü değildir.Eğer itirazınızı doğru kanallardan doğru dilekçe ile yaptıysanız en geç 1 ay içerisinde almanız gerekir.

Genelde iadeler 1-2 hafta içerisinde çözülür.
  • merhaba arkadaşlar sırf bu mesajı yazmak için üye oldum 15 ekimde 1600 liralık bir işlem yapmıştım bende malum siteden aradan 15 gün geçtikten ve umudum tükendikten sonra tesadüfen foruma denk geldim burada ilk defa duyduğum chargeback işlemini 2 kasım günü halkbanka dilekçe ile sundum , bugün olumlu sonuçlandı ve param iade edildi çok şükür darısı sizlerin başına. Bu arada DH' ye teşekkürler.
  • bebelerebalon2 B kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl olur bende ki de halkbank kart aynı 2 kasımda sizin gibi dilekçe verdim ama dönüş yapılmadı halen
    Sizin ekstre de norma bilgisayar olarak mı yazıyor ödeme biz neyi eksik yapıyoz habire arıyoruz işlem inceleniyor diyorlar
  • 4 Kasım tarihinde vermiş olduğum dilekçe İş Bankası tarafından 8 Kasım tarihinde işleme alınmış ve 19 Kasım itibariyle de para iadesi yapılmıştır.

Bilgilerinize.

Not: Bilgi Ekleme

14 Ekim 2015 Tarihinde ödeme Kredi Kartımdan çekilmişti.

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler

Bende aşağıdaki linkten indirmiş olduğum Harcama İtiraz Formu'nu doldurup İş Bankasına faks çektim.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/genel-bilgi/onemli-uyarilar/Documents/Harcama_itiraz_Formu2014.pdf

Dikkat ederseniz, kredi kartımdan çekilen tutarda görünen Firma Adı ne ise, forma da onu yazdım. Ayrıca pcdepo.com sitesinden aldığım sipariş bölümü ekran görüntülerini ve mail yazışmalarımı da EK olarak aynı faksta ilettim.

Daha sonra 8 Kasım 2015 tarihinde aşağıdaki belge elime ulaştı.

Ve dün kontrol ettiğimde önce ödediğim ilk taksit tutarının iade edildiğini, sonra da diğer taksitlerimin iptal (İADE) edildiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 20 Kasım 2015; 9:05:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oceanic815

4 Kasım tarihinde vermiş olduğum dilekçe İş Bankası tarafından 8 Kasım tarihinde işleme alınmış ve 19 Kasım itibariyle de para iadesi yapılmıştır.

Bilgilerinize.

İşlemlerle ilgili resim ve belgelerinin resimlerini yükleyebilirmisiniz

• Finansbank tan geri odeme alan oldu mu

• is bankasindan ayni formu 30 Ekim tarihinde doldurum sube araciligiyla fakslatmama ragmen hala bir Geri iade vs olmadi sanirsam musterileri arasinda farkliliklar yaratiyor.Su is cozulsun iptal ettirmeyi dusunuyorum karti.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.