Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efe_415

quote:

Orijinalden alıntı: ozktopuz

2 ve 4 kasım tarihlerinde ziraat bankası şubeden dilekçe ile başvurdum. Hala dönüş yapmadılar. Ziraatten iade alan var mı?

Ziraatten ben aldım kardeşim 4 gün içinde yatırdılar. NORMA dan çekilmişti...

Ciddi misin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neosar

enpara ile harcama itirazı yapıp parasını alabilen var mı arkadaşlar?

Enpara ne, havale mi kart mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş Bankası ile alışveriş yapıp ödeme itirazı kabul edilen var mı ?

• Akbank'tan yaklaşık 5 gün ön aradılar, başvurumun uzun bir süre gerektirdiğini ve incelenip 45 gün içinde bilgi verileceği söylendi.
  • enpara ile %100 alırsınız arkadaşlar (havale değil), 2 harcama itirazımın iadesini sonradan pcdepo yaptığı halde bugün eve finansbanktan onaylandığına dair mektup geldi. benim iadeleri pcdepo yapmasa banka yapacaktı. (bu olaylardan önce aldım ben, firmaya ulaşabiliyorduk ama iadeyi 3 hafta yapmadıkları için harcama itirazı yapmıştım)
  • soyguncu şerefsiz pcdepo...
  • is bankasi müşteri hizmetleri 45 gün içerisinde ödeme itiraz dilekçesi incelenir sonuçlanır dedi ama olumlu mu olumsuz mu belirsiz , durum sonlandiginda banka irtibatımı keseceğimi bildirdim 10 gündür haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fisik13 -- 16 Kasım 2015; 16:55:08 >
  • Sanirim bu iste en iyi ve hizli, Yapi Kredi oldu. Yorumlara gore Magdurlarin paralarini en hizli teslim eden banka. Digerlerinde durunlar nasil?

• Kaç günde sonuçlandı? Bu arada havale ile almadım yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosar -- 16 Kasım 2015; 21:43:18 >
  • a.yarar06 A kullanıcısına yanıt
    evet, yukarıda paylaşmıştım resim olarak yattı kardeş...
  • Merhaba arkadaşlar, pcdepo'dan daha önce 3 tane bilgisayar aldım. Garanti süreleri hala var çünkü geçen 2,3 ay içinde aldım. Garanti belgesinde sadece üretici firma imza ve kaşesi var satıcı firma imza ve kaşesi yok. Daha önce asus servisine bir bilgisayar götürdüğümde satın aldığınız yere gidip bu belgeyi imzalamalısınız demişlerdi. Pcdepo ile konuşmamda kutunun içini açamadıkları için imzalayamadıklarını söylemişlerdi. Şimdi şirket battı ve ulaşacağım herhangi kimse yok. Bu durumda ne yapabilirim? Görünürde bilgisayarın 2 sene garantisi var ama pcdepo'ya garanti belgesini imzalayamatsam yalan olacak gibi. Bu konuda yol gösterecek veya fikri olan var mı acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
  • Neosar kullanıcısına yanıt
    ben onları ilk arayalı 1 ay olmuş, aradıktan sonra dilekçe yolladılar onu doldurdum 2-3 gün sonra ekran görüntüsü falan istediler, yani dilekçenin işleme koyulması bu tarihten 1 hafta sonra falan oldu. bunlardan sonra beni arayıp sonucun çıkmasının 10 işgünü civarı süreceğini söylediklerinde pcdepo benim paramı yatırmıştı, bankaya da söylemiştim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schelic

Merhaba arkadaşlar, pcdepo'dan daha önce 3 tane bilgisayar aldım. Garanti süreleri hala var çünkü geçen 2,3 ay içinde aldım. Garanti belgesinde sadece üretici firma imza ve kaşesi var satıcı firma imza ve kaşesi yok. Daha önce asus servisine bir bilgisayar götürdüğümde satın aldığınız yere gidip bu belgeyi imzalamalısınız demişlerdi. Pcdepo ile konuşmamda kutunun içini açamadıkları için imzalayamadıklarını söylemişlerdi. Şimdi şirket battı ve ulaşacağım herhangi kimse yok. Bu durumda ne yapabilirim? Görünürde bilgisayarın 2 sene garantisi var ama pcdepo'ya garanti belgesini imzalayamatsam yalan olacak gibi. Bu konuda yol gösterecek veya fikri olan var mı acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Laptoplarda fatura olmadiginda seri numarasindan uretim tarihi esas alinarak garanti suresi hesaplaniyor. Şayet faturan varsa fatura tarihin garanti surenin baslangici olarak geciyor. Garanti belgesi biraz temsili kaliyor. Gerek yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bugün ilginç bir şey oldu, bu olaylar patlak vermeden önce encard ile 2 sipariş iptali 3 haftada gelmeyince itiraz dilekçesi vermiştim, dilekçeyi verdikten 1 hafta sonra pcdepo iadeleri yapmıştı. enpara müşteri dilekçe süreciyle ilgili bilgilendirmek için aradığında iadelerin yapıldığını dilekçeleri iptal etmelerini söylemiştim. (2 hafta oldu) bugün telefonuma finansbank'tan şöyle bir mesaj geldi;

"Harcama itirazinizin olumlu sonuclandigi haberini vermek isteriz. Ilgili tutar(lar) banka karti hesabiniza onumuzdeki birkac gun icinde iade edilecek"

bu niye geldi anlamadım, pcdepo'dan aldım parayı birde banka verecek heralde

Hocam aman dikkat edin banka başınıza iş açar fazladan iade yaparsa sonra banka avukatlarıyla uğraşmayın.

Bankalar böyle şeyleri farkederler dikkat edin.

hocam bizim için 1.000 2.000 tl büyük paralar fakat bankalar için o para hiç bişey :) kayıp olarak bakmıyorlar bile.

vay be 1000 lira bankalar icin onemli degilmis.

ne sandın ?

1350,89 kuruş borcum vardı 1350 tl yatırdım ptt'den sonra eve ihtar geldi 89 kuruş için

41,15 kuruş su faturasını (miktarı hatırlamıyorum 40 diye örnek verdim) gece 4te ödedim hesapdan 41,05 kuruş kestiler (fatura 41,15) bende iyi 10 kuruş kardayız dedim sonra ki ay faturada 10 kuruş borç gözüktü ama yine netten ödedim 40 lira idi 40,10 kuruş olması gerekirken 40 lira kestiler.10kuruşluk sistemde borç gözüküyor öde deyince süresi geçti bankaya gidin vs. diye uyarı çıkıyordu. böyle böyle 10 kuruş yine kaldı. Tam 2 sene aynı olay devam etti sonra ödeme bankamatiğine gidip ödedim. Borçdan kurtuldum , bilgisayar sistemi otomatik dava açıyor, avulatlarda o davalara bakıyor ister 1 kuruş olsun ister 100000 olsun dediler. Sonra ben 10 kuruş borç için niye haciz gelmedi diye düşünürken öğrendim ki 1 tl üstü için ihtarname geliyormuş. Yani bankalar için küçük para 1 tl gerisi büyük.

• Günde 100.000 işlem yaptığını düşün baknanın ve herkes 1 tl eksik verdiğinden hesapla ne kadar giriyor anlarsın

• norma bilgisayarın ticaret sicil nosunu bilen var mı arkadaşlar
  • Biraz once bir mail geldi toplu mail atilmis bir magdur tarafindan. Itiraz dilekcesi yazdim sizinki sonuclandi mi falan diye sormus. Merak ettigim benim mailime nasil ulasmis? Ben hicbir yerde mailimi yazmadim pc depo magduru olarak. Alisveris yaptigim mail sadece pcdepoda var. Sanirim pc depo insanlari trolluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 17 Kasım 2015; 16:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Biraz once bir mail geldi toplu mail atilmis bir magdur tarafindan. Itiraz dilekcesi yazdim sizinki sonuclandi mi falan diye sormus. Merak ettigim benim mailime nasil ulasmis? Ben hicbir yerde mailimi yazmadim pc depo magduru olarak. Alisveris yaptigim mail sadece pcdepoda var. Sanirim pc depo insanlari trolluyor...

Olabilir, banada mail gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_tr

norma bilgisayarın ticaret sicil nosunu bilen var mı arkadaşlar

NORMA BİLGİSAYAR DIŞ TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ 488637-436219 İSTANBUL olarak gözüküyor sicil gazetesi aramasında.
  • Arkadaslar harcama itirazim onaylandi bugun parami Gama bilgisayar geri iade etti insallah herkes parasini geri alir

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.