Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cce

quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

Bu olayı duymayan mağaradan çıkmayan arkadaşlar olsa ve bu siteden alışveriş yapsa ne olacak arkadaşlar?

Neden hala sitelerinde satışları kaldırmıyorlar?

Kimse neden el atmıyor bu işe?

Adamlar batmışlar ama internet siteleri faal olarak devam ediyor ürünler stokta yazanlar var. Yanlışlıkla birisi alsa ne olacak...

*Tüm bankalar firmamıza tahsis edilen kredileri durdurmuş ve sanal pos hesaplarını bloke edip 27/10/2015 tarihi itibariyle ticari faaliyetlerimiz bloke edilmiştir."

bu durumda o sitede satış faal gözükmesine rağmen gerçekleşmez.banka hesaplarıda dondurulduysa , havele gerçekleşmez

Bloke içerisindeki paraya koyuluyor, para girmesine engel teşkil etmez. Ama para çıkmasını engeller...

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bugün ilginç bir şey oldu, bu olaylar patlak vermeden önce encard ile 2 sipariş iptali 3 haftada gelmeyince itiraz dilekçesi vermiştim, dilekçeyi verdikten 1 hafta sonra pcdepo iadeleri yapmıştı. enpara müşteri dilekçe süreciyle ilgili bilgilendirmek için aradığında iadelerin yapıldığını dilekçeleri iptal etmelerini söylemiştim. (2 hafta oldu) bugün telefonuma finansbank'tan şöyle bir mesaj geldi;

"Harcama itirazinizin olumlu sonuclandigi haberini vermek isteriz. Ilgili tutar(lar) banka karti hesabiniza onumuzdeki birkac gun icinde iade edilecek"

bu niye geldi anlamadım, pcdepo'dan aldım parayı birde banka verecek heralde

Hocam aman dikkat edin banka başınıza iş açar fazladan iade yaparsa sonra banka avukatlarıyla uğraşmayın.

Bankalar böyle şeyleri farkederler dikkat edin.

hocam bizim için 1.000 2.000 tl büyük paralar fakat bankalar için o para hiç bişey :) kayıp olarak bakmıyorlar bile.

vay be 1000 lira bankalar icin onemli degilmis.

ne sandın ?

1350,89 kuruş borcum vardı 1350 tl yatırdım ptt'den sonra eve ihtar geldi 89 kuruş için

• Bende 23 ekimde aldım havale mağduruyum.
  • Valla zamanında bitarafımı yırttığım ve akibeti ne olan firma ama bu konuda donanım haberede kızgınım yorumlarımı sildi pc depoyu korudu kaç konum silindi bir tek beni banlamadılar okadar kişiye karşılıksız yardım ettim banlicaklarsada banlasınlar içimde kalmasın..

https://www.sikayetvar.com/donanimhabercom-olumsuz-yorum-silinmis

Buyrun tarihlere bakın allahtan ben ürünü alanlardanım..

Geçmiş olsun herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Valla zamanında bitarafımı yırttığım ve akibeti ne olan firma ama bu konuda donanım haberede kızgınım yorumlarımı sildi pc depoyu korudu kaç konum silindi bir tek beni banlamadılar okadar kişiye karşılıksız yardım ettim banlicaklarsada banlasınlar içimde kalmasın..

Geçmiş olsun herkese..

İyi de bu şaşırılacak birşey değil ki. DH her zaman firmaların yanında olmuştur, üyelerin değil. Zamanının meşhur dolandırıcıları Dünya Şahin Elektronik, CasperN olaylarında da DH her zaman firmaları kollamış, firmalar hakkında da forumu uyarmak isteyen üyelerin mesajları silinmiştir. Eleştiren veya uyaran üyelerin yüzde 90'ı da banlanmıştır. Özellikle Dünyaşahin olayında, Dünyaşahin, DH'den daha masumdur bana göre.

Bunun gibi sayısız olay var. Normal yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Valla zamanında bitarafımı yırttığım ve akibeti ne olan firma ama bu konuda donanım haberede kızgınım yorumlarımı sildi pc depoyu korudu kaç konum silindi bir tek beni banlamadılar okadar kişiye karşılıksız yardım ettim banlicaklarsada banlasınlar içimde kalmasın..

Geçmiş olsun herkese..

İyi de bu şaşırılacak birşey değil ki. DH her zaman firmaların yanında olmuştur, üyelerin değil. Zamanının meşhur dolandırıcıları Dünya Şahin Elektronik, CasperN olaylarında da DH her zaman firmaları kollamış, firmalar hakkında da forumu uyarmak isteyen üyelerin mesajları silinmiştir. Eleştiren veya uyaran üyelerin yüzde 90'ı da banlanmıştır. Özellikle Dünyaşahin olayında, Dünyaşahin, DH'den daha masumdur bana göre.

Bunun gibi sayısız olay var. Normal yani.

+1 malesef bende boyle dusunuyorum

• enpara ile harcama itirazı yapıp parasını alabilen var mı arkadaşlar?

• 03.11.2015 tarihinde Halkbankasina yaptigim harcama itirazi kabul edilmis. Dun tarihli cekilen ilk taksit yatirilmis. Hatta internet bankaciligi sayfasinda 2 adet geri odeme gozukuyordu.Bankayi aradim 2 kez mi oduyorsunuz yoksa ilk taksit ekstreye yansimisti o yuzden mi iki odeme gozukuyor diye sordum.Arastirip donus yapalim dediler. Halkbankasi kullananlarin dikkatine..(Not:Alisveris ekstrede Penta bilgisayar diye gecmisti)

Ayrica donanimhaber benim icin bitmistir. Bu kadar magdur arkadas varken herseyi haber yapan video ceken site yoneticileri sessiz kalmis blog sayfalari kadar bile dik duramamistir.

• Arkadaslar kredi kartlıların geri aldıklarını görüyoruz burada... 3 kasımda dilekce yazdım, bizde henüz tık yok. Geri odenen arkadaslar elimize referanslık bi şeyler gonderirlerse (oncelikle garantiden) seviniriz...

• Paralarini geri alan arkadaslar hangi bankalardan aldiklarini yazarlarmi lutfen hala tik yok garanti bankasinda

• denizbanktanta ses yok.....ama kaçarlarıda yok....bir banka öderken diğerlerinin ödememe şansı hiç yok...
  • 19.10.2015 tarihinde yansımıştı harcama. Dün Halkbankası itirazı kabul etmiş ama bilgi mesajı gelmedi. İnternet bankacılığında farkettim. Aradım harcama itirazı kabul edildi dediler. Dediğim gibi iki ödeme yansımış hatta.
    Bankadan cevap bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. Çünkü bekleyin demekten öteye bişi söylemiyorlar. Konu başlığını açan arkadaştan Allah razı olsun söylenenleri uygularsanız sizde geri ödemeyi alacaksınız diye umuyorum. Ülkemiz olarak vatandaşın az çok geliri belli çoğu arkadaş nelerden fedakarlık yaparak alışveriş yaptılar. Bir de burada aklı sıra terbiyesiz üç beş kişi dalga geçti. İnşallah mağduriyetiniz bir an önce giderilir ve stres ve mahcubiyet ortadan kalkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadDog1

Troll Hesaplar:

Şehmistan
    TheYips
    ebayusuff
    16asd208
    Legolas.
    haydo6karakol
    -BOSS

Yöneticiler buyrun liste, ayrıca bu kişilerden bazılarının ip'leri bile aynıysa şaşırmam, bu hesaplar derhal silinmelidir.

hayırdır koçum. ne dokundu sana?
  • parası geri geçenler hep faturada penta,exa görünenler gibi. bunların posundan çektikleri için muhatap onlar tabi.. ödemeyi almışlardır sıkıntısız.. poslarını kullandırmayacaklardı norma'ya .. bunların parası kolay geçer.. ama iflastaki norma yazanlar biraz bekleyecek sanırım...
  • Arkadaslar akbank kredi kartiyla alipta parasi geri ödenen var mi icimizde ??

• 2 ve 4 kasım tarihlerinde ziraat bankası şubeden dilekçe ile başvurdum. Hala dönüş yapmadılar. Ziraatten iade alan var mı?

• Vakıfbank a 5 kasımda başvuru yaptım cuma günü yani 13 ünde dönüş yaptılar.iptal yapmıştım alışverişi.paramı geri alamamıştım.site çıktısı veya eposta yazışmaları istemişti bankacı kadın.cepdepo siteyi kapattığından site çıktısı alamadım ama Allahtan 2 kere emailime dönüş yapılmıştı onları yolladım.kadın işlemler 45 gün sürer dedi.vakıfbanka itirazda bulunup da olumlu sonuçlanan var mı?

• Enpara benle hala iletişime geçmedi. 10 gün dediler şimdi 10 iş gününe çıkardılar bakalım ne olacak sonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozktopuz

2 ve 4 kasım tarihlerinde ziraat bankası şubeden dilekçe ile başvurdum. Hala dönüş yapmadılar. Ziraatten iade alan var mı?

Ziraatten ben aldım kardeşim 4 gün içinde yatırdılar. NORMA dan çekilmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadDog1

Troll Hesaplar:

Şehmistan
    TheYips
    ebayusuff
    16asd208
    Legolas.
    haydo6karakol
    -BOSS

Yöneticiler buyrun liste, ayrıca bu kişilerden bazılarının ip'leri bile aynıysa şaşırmam, bu hesaplar derhal silinmelidir.

hayirdir aslanim bizide troll diye yazmisin listeye işmisin siparişmisin sen kaldir onu ordan.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.