Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de madurlardanım. 24 Ekimde 2036 liralık bilgisayar sipariş etmiştim. Tabi göndermediler. Bankam yapı kredi. 6 kasımda harcama itirazında bulundum. 11 kasımda hesabıma harcama iptali adı altında 24 Ekim tarihli(sipariş verdiğim gün) paranın iade edildiğini gördüm. müşteri hizmetlerini aradım. işlemlerin sürdüğünü, bunun müşteriyi madur etmemeleri için işlem sonuçlanana kadar yapılan geçici bir iade olduğunu söylediler.
  • Garanti bankası 3D secure aldım diye herhangi bir geri ödeme yapamayız diyor bunun için ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Lancer

Garanti bankası 3D secure aldım diye herhangi bir geri ödeme yapamayız diyor bunun için ne yapabilirim

harcamaitirazi@garanti.com.tr

Bu maile islak imzali bir dilekce gonder. Dilekcede itirazda bulundugun islemi tutari tarihi vs belirt. Islem karsiligi mal veya hizmet alamadigini tutarin sana iade edilmesini talep etrigini vs belirt. Ek olarak maile sitedeki siparis ekraninin goruntusunu ve mailine gelen siparis onay mailinin ek goruntusunu de ekle... Dilekcede ne olduysa onu yaz. Harcama bana ait segildir vs sakin yazma. Musteri hizmetlerini aramana gerek yok bence simdilik. Maili eksiksiz at ve bekle...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Hocam zaten dışardan bakarak anlayamıyorsun o yüzden "mühürlü geldi sıfır hiç çizik yok vs." yazmanın mantığı da yok. Refurbished ürünlerde süreç nasıl işler uzun uzun anlatamam Ekşi'de veya farklı forum sitelerinde yazıyor, fikrimce orta gelir düzeyinde biri için refurbished ürün kullanmak mantıklıdır. Yurtdışında bu işler böyle yürüyor aslında refurbished ürünlerin bizdeki algısı farklı biraz. Bir arkadaşım yurtdışında çok ucuza piyasa fiyatının epey altına istediği laptopu alıp getirmişti refurbished. Taş gibi makineydi sadece klavye farklıydı senelerce kullandı. İşlem görmüş ürün diye biz kullanmak istemiyoruz nolur ne olmaz diye. Refurbished ürünü anlamak için HDD taraması gerekebilir. Belki daha önce forumda bahsi geçen konudaki arkadaş gibi şanslıysanız içinde resimlere denk gelebilirsiniz.

hdd taraması yaptım herhangi kırmızı nokta ibaresi belirlenmedi. Tamam pcdepo fiyatı 1700 lere çekerek kaybetti ama benım aldıgımda 2125 e almıştım. DH olarak verilmişse bana mutlaka bir sıkıntısı çıkardı demi? Adamlar battı diye eski sattığı pc lerini kötülemek biraz abes olur. Dediğim gibi onlar fiyatı yüzde %200 daha aşağı fiyata çekerek kaybettiler bununda nedeni imzaladıkları çekler ve altından kalkamadıgı borçlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada DH mallarını eger bir firma sattıgı zaman kutunun açılmış olması lazım kaldıki buda yok ve son olarak distrubıtorude Bogaziçi Bilgisayar LTD olarak geçiyor ve kutunun içinden bir garanti belgesi daha çıkmakta. Bunun pcdepo ile alakası yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyguna_iphone -- 12 Kasım 2015; 19:13:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

quote:

quote:

Enpara ile ödemesini geri alan var mı acaba?

1kasimda harcama itirazi yaptim. 10gün içinde sonuca ulaşır dediler. Bugün aradim mailinize itiraz formu gonderilecek gibisinden birşey sacmaladi.Gun icinde ayrintili olarak bilgilendiricez dediler. Hala arayan yok.

Benimde 3 kasımda başvurum ellerine ulaşmış banada gelişmelerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

Benden siparişimin gelmediğine dair ekran görüntüsü istedi. Mail ile yolladım beklemedeyim. Siz m.h. arayarak sıkıştırın. Beni boşu boşuna beklettiler 11 gün, ben aramasam dahada bekleyecektim.

* Form değilde ekran görüntüsü istiyormuş.

Haberiniz için teşekkürler mail gönderirken özel bi yere mi gönderiyorsunuz acaba?Benden istemediler daha ama şikayet no ile birlikte bende yollasam ekran görüntülerini bi faydası olur mu acaba?Olmadı yarın sabahtan ilk iş arayıp sorayım sonuç olarak.Geçen aradığımda 10 gün olayını söylediğimde sizi yanlış bilgilendirmişler 45 güne kadar çıkabilir bu işlem demişti en son görüştüğüm görevli umarım yene o denk gelmez.

Az önce aradılar mail gitmis. 10 gun içinde sonuçlanacak diyor.

çok teşekkürler hocam benide düşünüp bilgilendirdiğiniz için bende yarın görüşeceğim tam 10 gün olmuş olacak bakalım bahane uydurmadan ekran görüntüsünü isterler umarım

• Bak sen benim demek istemedigimi anlamamissin tahmin ettigim gibi. Ben sana sıkıntı çıkarıyor demedim zaten iyi gözle bakılmıyor dedim. Bu konuyu daha evvel detaulica anlattim olayin DH tarafindan ortadan kaldirildigini da yazdim. Siz zannediyorsunuz ki herkes düşene bir tekme daha atmak derdinde. Daha once bu konu hakkindaki basliklari okumus olsaniz bana bu cevabi yazmazdiniz sanmiyorum. Neyse yormayayım kendimi sizin de iyi niyetli oolduğunuzdan suphem yok sen haklısın kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 12 Kasım 2015; 20:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

https://www.pcdepo.com/duyuru-son

Adamlar tası çanağı topladı kaçtılar boşalttılar binaları, sonrada sanki "180 kişi mağdur olmuş", gibi salak saçma açıklamalar yapıyorlar.

Şu akbankta parayı biran önce geri iade etsinde şu stresten kurtulalım...

Hiç bir mağduriyetim ya da alışverişim yok ama son açıklamalarının bir kısmı mantıklı geldi. Piyasayı şuanda bildiğim için söylüyorum bunu.

Yalnız açıklamanın doğru olma ihtimali var. Bankaların ek teminat ve hesaplara bloke olayı eğer dövize endeksli kredi veya ticari kredi riskleri varsa doğru olabilir. Çünkü bankalar bu ara basında da çıktı ek teminatlar istiyor ticari firmalarından. 1'e 3 şeklinde çalışmaya çalışıyorlar piyasaya güvenmedikleri için. Kredisi olana gel kapat ya da bana 1'e 3 teminat vereceksin durumu oluşabiliyor.

Mali tablolarında ufacık bir bozulma sezinledilerse bankalar bu yola gidip komple batırmış olabilir firmayı. Aynı durum 2001 krizinde de yaşandı sayısız örneklerini hukuk forumlarında görebilirsiniz.

Bankalar bireysel krediyi sözleşmeyle geri çağırma hakkına sahip değil ama ticari kredi de durum farklı. Ticari krediyi bugün verip banka olağanüstü koşulları sebep gösterip yarın geri çağırabilir ki 15 günlük kredinin geri çağırıldığı ve bunun sonucunda firmanın battığıyla alakalı bir yazı okumuştum 2001 krizine ait.

Ülkede kriz vardır üstü ne kadar örtülmeye çalışılsa da mali piyasalarda çalışan herkes bunu görmektedir. Neyse çok daha fazla detaya gerek yok. Umarım herkes parasını geri alabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Enpara ile ödemesini geri alan var mı acaba?

1kasimda harcama itirazi yaptim. 10gün içinde sonuca ulaşır dediler. Bugün aradim mailinize itiraz formu gonderilecek gibisinden birşey sacmaladi.Gun icinde ayrintili olarak bilgilendiricez dediler. Hala arayan yok.

Benimde 3 kasımda başvurum ellerine ulaşmış banada gelişmelerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

Benden siparişimin gelmediğine dair ekran görüntüsü istedi. Mail ile yolladım beklemedeyim. Siz m.h. arayarak sıkıştırın. Beni boşu boşuna beklettiler 11 gün, ben aramasam dahada bekleyecektim.

* Form değilde ekran görüntüsü istiyormuş.

Haberiniz için teşekkürler mail gönderirken özel bi yere mi gönderiyorsunuz acaba?Benden istemediler daha ama şikayet no ile birlikte bende yollasam ekran görüntülerini bi faydası olur mu acaba?Olmadı yarın sabahtan ilk iş arayıp sorayım sonuç olarak.Geçen aradığımda 10 gün olayını söylediğimde sizi yanlış bilgilendirmişler 45 güne kadar çıkabilir bu işlem demişti en son görüştüğüm görevli umarım yene o denk gelmez.

Az önce aradılar mail gitmis. 10 gun içinde sonuçlanacak diyor.

Facebook grubunda bir arkadaşın başvurusu reddedilmiş enpara tarafından.Umarım başımıza gelmez bizimde

• Firmamız kötü niyetli olması halinde bu sayı yaklaşık 5000 adet civarı olması gerekirken ortada böyle bir mağdur olmadığı gibi Türkiye de bankacılık sektörünün denetimsizliğinden ve adalete ve hukuka aykırı olarak keyfi davranışları sonucu şirketimiz mağdur edilmiştir.

Biz bu mağduriyeti müşterilerimize yansıtmamak adına her türlü maddi manevi fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Geçen süreçte döviz kurlarındaki ani yükseliş nedeni ile ilk 45 günlük iç piyasada nihai tüketici bağlantımız 4000 bilgisayar civarında olmuştur. Bu fark dahi firmamızın 2,5milyon TL zararı ortaya çıkarmıştır. Firmamız buna rağmen faaliyetine ve teslimlerine devam etmiştir.

********************************************************************************************************
    Ben şunu anlamıyorum

Sen al sat yapıyorsun malın parasını veriyorsun sonra müşteriye satıyorsun, sen en nihayetinde elinde olmayan mala rağmen sipariş almışsın da almışsın,

dağ gibi sipariş almışsın sonra da döviz kurlarındaki ani artış bla bla, bankacılık sektörünün denetimsizliği bla bla, ulan sadece özel bankalar mı doları fırlatıyor???

Dolar da bir gecede 3 oldu ya zaten.... siz tabi o esnada atomu parçalıyordunuz?? siparişleri iptal etmek için geç kaldınız tabi....

Asıl denetimsizlik sizde..... Firmalar stokta olmayan malı satmıyor dimi_? stokta yok diyorlar bekliyorlar.. Bi çakal siz varsınız ya....

fancy cümlelerle milleti narkozlamaya çalışıyorlar!! Sanki bu ülkeye import edilen malların hepsini sipariş ile getiriyorlar.

Bayiler çekiyorlar 1000 - 2000 tane ürün, perakandecilere satıyorlar, çeşitli alışveriş dükkanları da sattıkça kendi paralarını son kullanıcıdan kazanıyorlar..

Bunu başka şekilleri de var tabi ama ayağını yorganına göre uzatacaksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

https://www.pcdepo.com/duyuru-son

Adamlar tası çanağı topladı kaçtılar boşalttılar binaları, sonrada sanki "180 kişi mağdur olmuş", gibi salak saçma açıklamalar yapıyorlar.

Şu akbankta parayı biran önce geri iade etsinde şu stresten kurtulalım...

Hiç bir mağduriyetim ya da alışverişim yok ama son açıklamalarının bir kısmı mantıklı geldi. Piyasayı şuanda bildiğim için söylüyorum bunu.

Yalnız açıklamanın doğru olma ihtimali var. Bankaların ek teminat ve hesaplara bloke olayı eğer dövize endeksli kredi veya ticari kredi riskleri varsa doğru olabilir. Çünkü bankalar bu ara basında da çıktı ek teminatlar istiyor ticari firmalarından. 1'e 3 şeklinde çalışmaya çalışıyorlar piyasaya güvenmedikleri için. Kredisi olana gel kapat ya da bana 1'e 3 teminat vereceksin durumu oluşabiliyor.

Mali tablolarında ufacık bir bozulma sezinledilerse bankalar bu yola gidip komple batırmış olabilir firmayı. Aynı durum 2001 krizinde de yaşandı sayısız örneklerini hukuk forumlarında görebilirsiniz.

Bankalar bireysel krediyi sözleşmeyle geri çağırma hakkına sahip değil ama ticari kredi de durum farklı. Ticari krediyi bugün verip banka olağanüstü koşulları sebep gösterip yarın geri çağırabilir ki 15 günlük kredinin geri çağırıldığı ve bunun sonucunda firmanın battığıyla alakalı bir yazı okumuştum 2001 krizine ait.

Ülkede kriz vardır üstü ne kadar örtülmeye çalışılsa da mali piyasalarda çalışan herkes bunu görmektedir. Neyse çok daha fazla detaya gerek yok. Umarım herkes parasını geri alabilir.

ARKADAŞLAR BANKALAR FİRMA BATIRMAZLAR FİRMALAR KENDİLERİ BATAR LÜTFEN AŞAĞIDA Kİ YAZIMI DİKKATLİCE OKUYUN

Hocam bizde zibil gibi bankayla aktif ticaret yapıyoruz, norma dan çok daha yüksek bir ciromuz olduğunada bahse girerim.

Banka neden teminat ister konusuna gelince:

1-) sen teminat mektubu istersin banka sana der ki:

a- bana çek ver teminat mektubu kadar takasta tutayım, çeklerin vadesi geldimi çeker hesabına aktarırım sende bana yeni çek verirsin teminat mektubunu verdiğinde çeklerin serbest kalır, içinden çek almak istersende o oranda bir çek yollarsın istediğin çeki sana geri yollarım.

b- hesabında nakitin var teminat mektubu kadarını bloke ederim dokunmam yine hesabında durur teminat mektubunu geri getirdiğinde blokesi kalkar.

2-) Çok aktif kredi kullanıyorsundur banka sana der ki:

a-) poslardan çektiğin paralara dokunma, vadesi yine 1 gün olsun / anlık olsun ama 20 gün sonra çek ( sen burada belli bir oranda anlık çekim yaparsan banka tepene çöker hakkıdır)

b-) likitin kalsın elleme çünkü kredi limitini doldurdun çekeceğin kredi kadar hesabında sürekli para dursun, kredini ödedikçe serbest bırakırım veya hesabında paran serbest ama çekme o benim teminatım.

Şimdi bir firma teminat mektubu kullanabilir burada yanlış bir durum yok, icabında 10 bin liralık çalışırsın arena ile penta ile veya index ile tanışsındır, sektörde biliniyorsundur buna müsade ederler sana bir döngü tanımlarlar açık hesab olarak
    misal diyelim ki 15 gün, bu sürede her 15 günde bir bakiyenin kapanmış olmasına dikkat ederler. Bugün itibariyle 1 i ile 15 i arası 20 bin liralık mal alırsın 16. gün kapanmış olmalı bakiyen o anda 80 binde olabilir ama 1 i ile 15 i arası 20 binse 16. gün 60 bin bakiyen kalmalı firmaya, sen yok bu döngü az limit artırın dersen senden teminat mektubu isterler.

İkinci husus ise kredi hususu, sen ithalat yapmıyorsan, bir üretim yapmıyorsan kredi ile kendini döndürmeye çalışıyorsan işte o zaman bu firmanın patladığının resmidir. Bir firma kredi ile çok aktif çalışıyorsa arkana bakmadan kaçmalısın.

Kısaca hiç bir banka kasıtlı olarak bir firma batırıp tökezletmek istemez ama belli kriterler vardır bunu yerine getirmen gerekir getiremezsen patlarsın.

Canlı örnekle açıklamak gerekirse:

Sene 2006 olması lazım ByRon adında bir firma vardı Kağıthane de, çok güzel iş yapıyor Vatan, Real, Teknosa,Kipa gibi büyük marketlere Notebook ve PC verirdi, ciddi büyük bir firmaydı Norma yanlarında sıfır kalırdı belki onun 100 misli büyüklükte bir yerdi, firma biranda sıkıntıya girdi çok belli etmediler ama 10 günde battı, servise giden ürünler gelmemeye başladı, servisi taşıdılar, üretim yaptıkları yer kapandı bir anda yok oldular bile denebilir.
    Batışa giden sebebi bizzat firma sahibinden dinlemiştim çok iyi insanlardı şöyle bir durum oluşuyor:

Metro markete büyük miktarda mal veriyorlar, ödemesi 1 Ocak tarihli olarak yaklaşık yanılmıyorsam 3 aylık vadeliydi bu mal ve 1 milyon lira gibi o zamanın parası bir rakam vardı üstü vardır altı yok bu rakamın.
    Bunların ödemesine 2 ay kala Bostancı köprüsüne gelmeden sağda greenpark otel olması lazım Electro world oldu sonra orada bir ankara firması istanbul da bilgisayar işine girdi ve battılar oradan bir 300 bin kadar alacakları buhar oldu gitti.
    Metro dan da ödeme gelene kadar bankadan kredi kullanıyorlar, fakat ödeme güçlükleri başlıyor bu esnada, tam Metro para verecek 1 hafta 10 gün kaldı derken Metro diyor ki "sayım yapacağız size tüm malları iade keselim sizde yılbaşı sonrası fatura edin sayımı ile uğraşmayalım" bunlarda tamam diyorlar (tabi metro ciddi mal satmış aslında ürünler ellerinde yok) bunlar nezaketen tamam diyor ve 1 ocak ta fatura kesiyorlar, Metro faturayı işleme alıyor ama 90 gün vade çakıyor, bu adamlar durumu anlatıp Almanya dan haber gelene metro türkiye durumu toparlayana kadar bankalarla sıkıntıya düştüler hacizler başladı, nakitleride olmadığı için Intel den MSI dan Asus dan Gigabyte dan anakart alamadılar derken 10 günde battı gittiler.
    Sonra alacaklarını aldılar ne kimseyi mağdur ettiler nede paralarının üstüne çöktüler bu işlerede tövbe edip çıktılar piyasadan şereflice bir batış örneği gösterdiler.

Yani burada banka bu adamları zorla batırmadı 1-2 ay idare etti ama olay 5 aya yayılınca bankada idare edemez artık çünkü banka senin benim paramı veriyor bu adama kredi olarak ve o adam ödemedimi ben paramı çekmek istedim mi banka bana ödüyor eksiye gidip riski büyüyor. O yüzden PC Depo nun şuan geldiği durum kesinlikle öyle bir iki günlük bir durum değil, olağan şekilde en az 2-3 aylık bir durum ve 10 gün içinde de batıp gittiler, bu süreci fiyatlarında ki indirim tutarları, özellikle kampanyalı ürünlerin "10 gün içindeki gönderilecek" gibi açıklamalarından da anlayabilirsiniz. Ben bu sebeple firmanın açıklamalarını doğru bulmuyorum, hele hele samimi hiç bulmuyorum.
    Bir samimiyet olsaydı şirket hisseleri devrediliyor, bir anda akıl almaz indirimler ve 10 gün içinde gönderilecek ibareleri ile mal satılıyor derken gelinen durum bu.

Ciddi manada nasıl battığını merak ediyorsanız işte size bire bir tam doğru batış şekilleri, hele ki geçen hafta meydana gelen "farkı verin 45 gün içinde gönderelim" olayı ise tamamen art niyet taşıyor bu sebeple ben firmaya sizin kadar iyi bir gözle bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Hocam zaten dışardan bakarak anlayamıyorsun o yüzden "mühürlü geldi sıfır hiç çizik yok vs." yazmanın mantığı da yok. Refurbished ürünlerde süreç nasıl işler uzun uzun anlatamam Ekşi'de veya farklı forum sitelerinde yazıyor, fikrimce orta gelir düzeyinde biri için refurbished ürün kullanmak mantıklıdır. Yurtdışında bu işler böyle yürüyor aslında refurbished ürünlerin bizdeki algısı farklı biraz. Bir arkadaşım yurtdışında çok ucuza piyasa fiyatının epey altına istediği laptopu alıp getirmişti refurbished. Taş gibi makineydi sadece klavye farklıydı senelerce kullandı. İşlem görmüş ürün diye biz kullanmak istemiyoruz nolur ne olmaz diye. Refurbished ürünü anlamak için HDD taraması gerekebilir. Belki daha önce forumda bahsi geçen konudaki arkadaş gibi şanslıysanız içinde resimlere denk gelebilirsiniz.

hdd taraması yaptım herhangi kırmızı nokta ibaresi belirlenmedi. Tamam pcdepo fiyatı 1700 lere çekerek kaybetti ama benım aldıgımda 2125 e almıştım. DH olarak verilmişse bana mutlaka bir sıkıntısı çıkardı demi? Adamlar battı diye eski sattığı pc lerini kötülemek biraz abes olur. Dediğim gibi onlar fiyatı yüzde %200 daha aşağı fiyata çekerek kaybettiler bununda nedeni imzaladıkları çekler ve altından kalkamadıgı borçlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada DH mallarını eger bir firma sattıgı zaman kutunun açılmış olması lazım kaldıki buda yok ve son olarak distrubıtorude Bogaziçi Bilgisayar LTD olarak geçiyor ve kutunun içinden bir garanti belgesi daha çıkmakta. Bunun pcdepo ile alakası yok .

normal fiyata olanları göndermişler hocam orneğin bizim arkadaş 2300 e almıştı onunki geldi bizde ona güvenerek aldık zaten

• Katılıyorum ve bir artırıyorum son günlerde tam bir vurgun yapmışlar şikayetlere bakılırsa son 2 veya 3 hafta sadece dolandırma parayı al verisi yok bunu sadece PC depoda değil teknolojikapinda ve laptop dünyasında da yapmışlar bende mağdurum benimde 1200 tlyi tokatladi şerefsiz ler bir ay olmuş sipariş vereli hala hazırlanıyor yazıyor bakalım dolandırıcı diye mahkemeye verdim inşallah paramızı kurtarır

• meyymetbaba kullanıcısına yanıt
    Ben 16 ekimde xx171d 8 gbı 2526ya almıştım 5 iş günü dediler göndermediler bence pek alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: painkiller01

Ben 16 ekimde xx171d 8 gbı 2526ya almıştım 5 iş günü dediler göndermediler bence pek alakası yok

bizim arkadaş 13 ekimde vermiş hocam ama geldi yani

• Benim kanım 14 ekimden sonra başladılar bu işi yapmaya yanlış hatırlamıyorsam en son o tarihte sipariş verenler aldı

• Arkadaşlar konuya yabancıyım da merak ediyorum temkinli olmak adına, o yüzden soruyorum. Ne kadarlık ürün ne kadar fiyata alındı ve hangi üründü. Yani binlerce sipariş den bahsediliyor. Ne satıldı kaç fiyata merak ediyorum
  • quote:

Benim kanım 14 ekimden sonra başladılar bu işi yapmaya yanlış hatırlamıyorsam en son o tarihte sipariş verenler aldı

Benim ilk siparişim ayın 13ünde ve 2350tl, yani öyle deli indirim yapılanlardan değil, ve gönderilmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şirket bu kadar ağlıyo da şimdi burdan biri şuanki o güncel fiyatlarla laptop siparişi verse şak diye ertesi gün kargoya verecekler mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

quote:

Benim kanım 14 ekimden sonra başladılar bu işi yapmaya yanlış hatırlamıyorsam en son o tarihte sipariş verenler aldı

Benim ilk siparişim ayın 13ünde ve 2350tl, yani öyle deli indirim yapılanlardan değil, ve gönderilmedi.

Deli indirimler zaten akıl işi değil ben 1450 e almıştım Asus modelini sipariş gelmeyince artık başka bi yerden aldım 1530 tl ye altı üstü 80 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Lancer

Garanti bankası 3D secure aldım diye herhangi bir geri ödeme yapamayız diyor bunun için ne yapabilirim

3D secure sanki millet kendi seçiyor, pop up olarak çıkıyor, istemesenizde. Hem ne alâka, olsa daha iyi ya, çift emniyet hem müşteriye, hem bankaya.

Pes etmeyin, mecbur verecekler. Hele Garanti yi ve bilimum Doğuş u hiç sevmiyorum. İşiniz bitince kaçın en iyisi, kim müşteriye önem veriyorsa ona gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.