Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

Denizbank hala bekleniyor..

aynen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank kullanmayın arkadaşlar. İlgilendikleri falan yok. Soruyoruz inceleniyor diyorlar başka bir şey yapmıyolar.

Bu arada savcılıktan kağıt geldi. Şerefsiz adamın yaptığı dolandırıcılık değilmiş. Görün ülkedeki adaleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat hala bekleniyor. Bana 45 gün inceleme süresinden bahsettiler bu arada.

• ben atayızım ama size allah sabır versin
  • iş bankasından ses yok hala 6 kasımda başvuru yaptım .

• Asac Schrader kullanıcısına yanıt
    Ben habire arıyorum öyle bi hee hee dediler işlem işleniyor diye öteleyiverdi geçtiler
    Biara o parayı alamazsınız bu sizinle firma arasında diyen bile oldu bilen bilmeyen doluşmuş
  • Akbank'dan kredi kartı ile yapılan alışveriş için iade alınmıştır, şükür kurtulduk.
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Hocam iade alanlar dipnot geçerlerse iyi olur extrelerinde hangi firma olarak çekilmiş Norma mı Penta mı Exa mı bizde süreci daha sağlıklı izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattal

Hocam iade alanlar dipnot geçerlerse iyi olur extrelerinde hangi firma olarak çekilmiş Norma mı Penta mı Exa mı bizde süreci daha sağlıklı izleriz

Ben başvurumu 4 Kasım'da yapmıştım, ekstremde Gama Bilgisayar şeklindeydi çekilen para.
  • Malum firmanın sahibi ceza alsa şaşarım zaten. Bu ülkede pek mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

Arkadaslar yapikrediden olumlu cevap alan var mi.
    3D ile odeme yapildigindan ve sozlesmeniz oldugundan firma ile cozmeniz gerekiyor diyor.
    Var mi bu durumda olan ?
    Yapikrediden boyle bi hareket beklemezdim sasirtti beni tekrar itirazda bulundum ekran goruntuleri ile birlikte cevap bekliyorum.
    Benim yanlis yaptigim bi durum mu var acaba

Tam emin değilim ama, harcama itirazı yaparken eğer itiraz nedeni olarak; "Ödemeyi Ben Yapmadım." yazdıysanız, 3D olduğu için telebiniz reddediliyor.

Ama, "Ödemeyi yaptığım halde ürünüm gelmedi." derseniz, bence itirazınız işleme alınır.

Bunu bankanız ile görüşün derim.

• şu bilgilere ihtiyacı olan ,merak edenler bakabilir..

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler

istanbul ticaret sicili müdürlüğü sicil numarası: 488637 ticari ünvanı: Norma Bilgisayar dış ticaret limited şirketi

(kısaca hangi tarihte ortaklar ayrılmış,devretmiş,toplantı,diğer bilgiler falan... resimde yazıyor)

sinan yener imza tc no: 26258038138 nilay yener imza tc no : 21047184232

(5/A)(26/575174)

bu ticaret sicil gazetesinden firma sorgulayıp ne zaman ne olmuş bilgi almak için üye olup gazeteyi sorgulayın.. norma ile ilgili 4-5 pdf çıkıyor.. son tarihlisi bu resim
    http://www.ticaretsicil.gov.tr/index.php

ben tanıdığımın firmasını arattırdım oooo kimler girmiş, çıkmış, firmanın sermayesi, tc nolar ,adresler... alayı çıkıyor valla :)))))
    neye niyet neye kısmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 28 Kasım 2015; 17:43:51 >

• Arkadaşlar 25/11/2015 tarihinden iade gerçekleşmiş.Gama bilgisayar

İŞ BANKASI
    Başvuru tarihi 22/10/2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4631892BE -- 28 Kasım 2015; 21:41:12 >
  • Hangi banka olduğunuda yazarsanız memnun olurum.

• Normadan alan yok daha gördüğüm kadarıyla?
  • Finansbank sürekli oyalıyor. 1kasımda harcama itirazında bulundum. 10gün içinde sonuçlanacağını söylediler. 10 gün geçince ekran görüntüsü istediler, yine 10 gün içinde sonuçlanacağını söylediler. En son geçen hafta şikayetvara yazdım. Aradılar ve pazartesi kesin sonuçlanacak dediler, yine yok. İlk fırsatta kartımı iptal etmeyi düşünüyorum.
  • denizbank 180 gün içinde ödeyeceğim diyor... arkadaşlar sonunda hepsi ödeyecek ama mümkün olduğu kadar uzatıyorlar....sabır kaçışları yok...
  • isbankasi enaz 45 gun diyor
    Gecen hafta aradilar urunun modelini sordular.

• eksa ve gama bankadan dilekçe gelir gelmez parayı hemen yatırıyor ama diğerleri ne yapar bilmiyorum akbank dilekçeyi gönderdi vr para hemen geri yattı

• yapıkredi bankasına 5 kasım ve 10 kasımda şubeye ve faxla ayrı ayrı dilekçe gönderdim hala işleminiz inceleniyor deniliyo anlamadığım parası hemen iade edilenler var niye bu kadar bekletiyolar
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.