Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte saçma gümrük vergileri, saçma gelir vergileri ve kdvler yüzünden ürün fiyatları tavan yapıyor. Zaten millet Avrupa ülkesi değil deyip teknolojiye aşık bu Türkler deyip köklüyorlar fiyatları. 1000 lira maaşla çalışan adam gidip 4.000 TLye iphone plus bilmemne alıyor. Müstahak bize ya. Herkeste bi cep telefonu hastalığı. Kazananda alıyor kazanamayanda. Zaten alamayan da hırsız oluyor. Bilgisayarda en azından öğrencilerden KDV falan almasalar birşey yapsalar. Burada birçok kişi biraz daha para biriktirip iyi bir bilgisayar alayım uzun süre idare etsin diye uğraşırken yaşanan olaylara bak. TEkelcilik maalesef Dünya'nın heryerinde var. 3-4 ülkede yaşadım hepsinde var. Ama şunu unutma Vatan Bilgisayar, Bİmeks v.b. firmalar olmasa bu işler böyle Arçelik, Beko gibi elektronikçilerin eline kalsa bu fiyatları mumla ararsın. Eticaret ve bu elektornikçiler sayesinde iyi hizmet iyi fiyat oluyor. Çünkü toplu alımlar ile fiyatları aşağıya gçekebiliyorlar. Önemli olan kampanyayı ve doğru zamanı yakalamak. Dolar Euro nun geldiği duruma bakın. Buralarda ağlayacağınıza bence gücünüzü sandıkta gösterirseniz durumu biraz değiştirebilirsiniz gençler. Olaylar bitmiyorki Türkiye'de 1-2 sene önce 1.9 lira olan dolar şimdi 3 lira neredeyse. Doğal olarak tüm elektronik fiyatları %40 artmak zorunda mantıken. Çünkü bu işlerde dolarla satın alım yapıyorlar. Ama askeri ücret 2 yılda 80 TL artıyor %7-8 yani :D Aldığın ürün %40 artıyor. İşte o aradaki fark sizi çileden çıkartan fark :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

selam arkadaşlar bende bu sitede asus g771jw notebook almayı düsünüyorum acaba sıkıntı olurmu ? sayfasında stokta var yazıyor ve hemen teslim edilirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank hala bekleniyor..Süreç hakkında bilgi de vermiyorlar ne zaman görüşsem biz size geri döneceğiz diyorlar...Şu işlem sonuçlansın kesinlikle akbankla yollarımı ayıracağım.
  • Sonunda enpara ile yaptığım harcama itirazi sonuclandi, param hesaba yatmis. 3 gün m.h. sikayet ettim yetmedi, sikayetvara yazdim birde kendi sitesinden sikayet olusturdum.Biraz sıkıştırmak gerekiyor, yoksa Banka süreci uzatabildigi kadar uzatmaya calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mikaji

İşte saçma gümrük vergileri, saçma gelir vergileri ve kdvler yüzünden ürün fiyatları tavan yapıyor. Zaten millet Avrupa ülkesi değil deyip teknolojiye aşık bu Türkler deyip köklüyorlar fiyatları. 1000 lira maaşla çalışan adam gidip 4.000 TLye iphone plus bilmemne alıyor. Müstahak bize ya. Herkeste bi cep telefonu hastalığı. Kazananda alıyor kazanamayanda. Zaten alamayan da hırsız oluyor. Bilgisayarda en azından öğrencilerden KDV falan almasalar birşey yapsalar. Burada birçok kişi biraz daha para biriktirip iyi bir bilgisayar alayım uzun süre idare etsin diye uğraşırken yaşanan olaylara bak. TEkelcilik maalesef Dünya'nın heryerinde var. 3-4 ülkede yaşadım hepsinde var. Ama şunu unutma Vatan Bilgisayar, Bİmeks v.b. firmalar olmasa bu işler böyle Arçelik, Beko gibi elektronikçilerin eline kalsa bu fiyatları mumla ararsın. Eticaret ve bu elektornikçiler sayesinde iyi hizmet iyi fiyat oluyor. Çünkü toplu alımlar ile fiyatları aşağıya gçekebiliyorlar. Önemli olan kampanyayı ve doğru zamanı yakalamak. Dolar Euro nun geldiği duruma bakın. Buralarda ağlayacağınıza bence gücünüzü sandıkta gösterirseniz durumu biraz değiştirebilirsiniz gençler. Olaylar bitmiyorki Türkiye'de 1-2 sene önce 1.9 lira olan dolar şimdi 3 lira neredeyse. Doğal olarak tüm elektronik fiyatları %40 artmak zorunda mantıken. Çünkü bu işlerde dolarla satın alım yapıyorlar. Ama askeri ücret 2 yılda 80 TL artıyor %7-8 yani :D Aldığın ürün %40 artıyor. İşte o aradaki fark sizi çileden çıkartan fark :D

Hocam ben sandıkta da cevabımı verdiğimi düşünüyorum ama ne yazık ki benim gibi düşünmeyenler daha çok olacak ki bu durumdayız .

• Güzel haber.
    Garantiden aldım paramı.
    3 kasımda dilekçe vermiştim, 9 Kasımda harcamaitirazi@garanti.com gibi bir adrese dilekçe gondermiştim. Ekran görüntülerini istemişlerdi, ayni gun onlari da iletmiştim.
    Bugün bir baktım ki geri yatmış. Callcenterı aradım evet iade edilmiş dedi.
    Pos Norma idi.

Düzeltme: şimdi bankadan gelen emaili gördüm, sorun yaşamamam için tutarı geri vermişler. Sonuçlandığında olumsuz olursa tekrar alırız demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cronic -- 4 Aralık 2015; 1:52:33 >
  • İşte sen ben veriyoruz. Sonra gidip bizim 1000 katımız saçma sapan hareketle sergileyince olan hepimize oluyor. Yani zeki, akıllı adamda yanıyor cahil, muhtaç adam da 2. kez yanıyor.
  • telfon etim kimse açmadı yarın gün içersinde ümraniyedeki şubesine bi uğricam elden teslim alınıyorsa alışverişi yaparız orda :-) bakalım neyle karşılaşcaz
  • Arkadaşlar az önce yapıkrediden aradılar harcama itirazıyla ilgili 5 ve 10 kasımda fax ve şube yoluyla dilekçe vermiştim 16 kasımda ellerine ulaşmış hala ses çıkmadığı için 3 gün önce bddk ya şikayette bulundum bugün yapıkredi geri döndü paranız kesin olarak en geç 16 aralığa kadar yatırılacak denildi. Bankadan cevap alamayan arkadaşlar bddk ya şikayette bulunabilir bankanız kesin dönüş yapacaktır.
  • O değilde adamın site hala açık ve güncelliyor fiyatları nasıl ülke arkadaş tüm hırsız arsız toplanmış başa sömürüyolar ülkeyi
    Adama Fetocu desek özel harekatla kapısına dayanırlardı menfaat olmadan işlemiyor çark .)
  • yaklaşık 10 gün önce Finansbank harcama itirazıma olumlu yanıt verdi ve paramı iade etti ve şu an yeni aldğım cihazımdan yazıyorum darısı diğer arkadaşların başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan1907

Arkadaşlar az önce yapıkrediden aradılar harcama itirazıyla ilgili 5 ve 10 kasımda fax ve şube yoluyla dilekçe vermiştim 16 kasımda ellerine ulaşmış hala ses çıkmadığı için 3 gün önce bddk ya şikayette bulundum bugün yapıkredi geri döndü paranız kesin olarak en geç 16 aralığa kadar yatırılacak denildi. Bankadan cevap alamayan arkadaşlar bddk ya şikayette bulunabilir bankanız kesin dönüş yapacaktır.

Arkadaşım bddk ya itiraz dilekçesini gonderdin mi. Muracaat usulunu biraz açar mısın. Tsk

• https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/Home/Bildirim linkten başvuru yapabilirsin. harcama yaptığın kişinin kimlik numarasıyla detaylı şekilde ürün aldığınızı harcama itirazında bulunduğunuzu ve bankanızın size bilgi vermediğini geri dönüş sağlamadığını yazarsanız ekran görüntüsünü de ekleyerek gönderin 2 veya 3 gün içerisinde bankanızdan geri dönüş yapılacaktır.
  • Teşekkürler

• işbankasından 3 kasımda itirazı yapmıştım çekilen pos gamaya aitti 25 kasımda iadesi yapılmış
  • Bende dün Bddk ya şikayet formu doldurdum bakalım belki ülkede iş yapacak bi adam çıkar
    Halkbanktan halen almış değilim var mı alan pos Norma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Sonunda enpara ile yaptığım harcama itirazi sonuclandi, param hesaba yatmis. 3 gün m.h. sikayet ettim yetmedi, sikayetvara yazdim birde kendi sitesinden sikayet olusturdum.Biraz sıkıştırmak gerekiyor, yoksa Banka süreci uzatabildigi kadar uzatmaya calisiyor

Öncelikle hayırlı olsun, itirazı ne zaman yapmıştınız? Beni 2 gün önce aradılar konuyla ilgilendiklerini söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neosar

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Sonunda enpara ile yaptığım harcama itirazi sonuclandi, param hesaba yatmis. 3 gün m.h. sikayet ettim yetmedi, sikayetvara yazdim birde kendi sitesinden sikayet olusturdum.Biraz sıkıştırmak gerekiyor, yoksa Banka süreci uzatabildigi kadar uzatmaya calisiyor

Öncelikle hayırlı olsun, itirazı ne zaman yapmıştınız? Beni 2 gün önce aradılar konuyla ilgilendiklerini söylediler.

1 kasımda yaptım. Harcama itirazında tarihe değilde ne kadar çok şikayet ettiğinize bakıp iade ediyorlar.(finansbankta durum böyle) Facebook grubunda 16kasımda itirazda bulunup parasını 10 güne alanlarda var.
  • İşbankası 2 Kasım tarihli başvuruya istinaden, haber vermeksizin dün itibari ile (3 aralık)
    1740 TL yi iade etmiş. Ödeme Norma pos idi. Darısı diğer bekleyenlerin başına...
    Selamlar,
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.