Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakıf gibi hantal banka bile iade yapmış... denizbanka yuh diyorum.. bittiler benim için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

Evet arkadaşlar 02.11,15 de yaptığım vakifbank itirazım olumlu sonuçlanmış,
    Darısı parasını alamayan arkadaşların başına

Siparisi ne zaman vermistiniz... Bir de siteden iade talebi girmismiydiniz.. En son olarak pos norma miydi? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

quote:

Siparisi ne zaman vermistiniz... Bir de siteden iade talebi girmismiydiniz.. En son olarak pos norma miydi? Tesekkurler...

siparişi 16 ekimde vermiştim. pos norma . siteden iade talebi girdim bende herkes gibi muatap bulamadım.
    vakıfbanka harca itiraz talebinde bulundum.ek bir belge istemeksizin bugün itibariyle hesabımı kontrol ettim
    iade görünüyor ve diğer taksitleri iptal etmişler...
  • mussi47 M kullanıcısına yanıt
    Hocam iade kredi kartına mı yapılıyor mevduat hesaba mı?
    Bana Halkbank extreyi zorla ödetti yani şimdi kredi kartına + pozisyon olarak gösterirse ne yapabilirim
    O kadar aradık ipleyen yok gelmişler bide zorla extreyi ödettiriyorlar arkadaş bu nasıl banka o kadar şikayet ettikten sonra bu kadarına pişkinlik denir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antares079

quote:

siparişi 16 ekimde vermiştim. pos norma . siteden iade talebi girdim bende herkes gibi muatap bulamadım.
    vakıfbanka harca itiraz talebinde bulundum.ek bir belge istemeksizin bugün itibariyle hesabımı kontrol ettim
    iade görünüyor ve diğer taksitleri iptal etmişler...

Tesekkurler.. Ben de siparisi 26 ekimde verdim 30 ekimde siteden iade girdim 2 ve 3 kasimda ekran ciktilari ile itiraz ettim bana 30 aralikta paraniz iade olur dediler. Ben de ekstredeki 1800 TL tek cekimi odemek zorunda kaldim... Bari bu ekstre oncesi iade olsa da diger taksit borclarimi oder en azindan cunku baska yerden ayni notebook'u taksitle aldim ayni kartla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hattal

Hocam iade kredi kartına mı yapılıyor mevduat hesaba mı?
    Bana Halkbank extreyi zorla ödetti yani şimdi kredi kartına + pozisyon olarak gösterirse ne yapabilirim
    O kadar aradık ipleyen yok gelmişler bide zorla extreyi ödettiriyorlar arkadaş bu nasıl banka o kadar şikayet ettikten sonra bu kadarına pişkinlik denir

usta benim mevzuat hesabım yoktu vakıfta.direk
    kredi kartına iade şeklinde yapılmış..bende 1 taksitini ödedim
    hatta 2.taksitte girmiş bu ayın ekstreye fakat 2 taksit birden geri
    ödeme yapmışlar ve kalan taksitlerimde görünmüyor artık.
    + limitim de artmış...
  • 04.11.2015 te itirazıma istinaden Garanti Bankası parayı iade etmiş..Gama bilgisayar yazıyordu.Kendileriyle görüştüklerim de iptal edeceklerini söylemişlerdi.Yani parayı Gama yatırdı..İnşallah herkes en kısa zamanda bir şekilde alı paralarını..
  • 9 kasım tarihin de iş bankası itiraz yaptım. 1 ay oldu henüz bi geri ödeme olmadı. Taksitleri ödüyoruz faiz binmesin diye. Bu tarih civarında iş bankasından geri ödeme alan oldu mu. Pos index bilg.

• Hattal H kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu vakıfbank harcama itirazı birimine sordum. Eğer limitiniz artıya çıkarsa müşteri hizmetlerini arayıp fazla limitin vadesiz tl hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz dediler.
  • http://www.pcdepo.com/

Adamlar hiçbirşey olmamış gibi sitelerini yayında tutuyorlar. Nedir bu durumun açıklaması?
  • Merhaba arkadaşlar ben pc depodan laptop almayı düşünüyorum tabi elden teslim alacağım sizce bir sorun çıkar mı?
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Adamları bulursan al bir de bana haber ver. 40 gündür paramı geri almaya çalışıyorum.

• 60 sayfa olmuş hala buradan ürün alayım mı diye soruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Merhaba arkadaşlar ben pc depodan laptop almayı düşünüyorum tabi elden teslim alacağım sizce bir sorun çıkar mı?

al al...çok güzel bi site..hocam ne kullanıyon sen yaa...yoksa milletin yarasına tuz basmak için mi yapıyon..ben para mı geri aldığım halde hala sinirliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwnTexs

quote:

Merhaba arkadaşlar ben pc depodan laptop almayı düşünüyorum tabi elden teslim alacağım sizce bir sorun çıkar mı?

al al...çok güzel bi site..hocam ne kullanıyon sen yaa...yoksa milletin yarasına tuz basmak için mi yapıyon..ben para mı geri aldığım halde hala sinirliyim...

Batan geminin mallarını almamak olmaz :)
  • quote:

quote:

quote:

Eksi butonu neden kaldırılır:(

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

quote:

quote:

Eksi butonu neden kaldırılır:(

Zaten adamlar toparlanıp kaçmış yazık oldu sizin paralara geçmiş olsun :)

• Arkadaşlar sırf bu mesajı yazmak için üye oldum. Bu konuyu açan ve bizi bilgilendiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Onların verdiği bilgiler doğrultusunda şükür paramızı aldık. 22 ekimde 171 kodlu asus modelini 2027 liraya 9 taksitle vakıfbanktan almıştım. 4 kasımda şubeye giderek harcama itirazında bulunduğumu belirten bir dilekçe ve siparişimin hala beklediğine dair ekran görüntüsünün çıktısını verdim. NORMA BİLGİSAYAR diye kesilmişti faturam. 2 taksit gelmişti şidmidiye kadar ödeme yapmadım. 10.12.2015 günü müşteri hizmetlerini aradım 45 günlük yasal sınırının olduğunu 19.12.2015 günü sonuç size bildirilecektir dendi bende bunun haksızlık olduğunu formlardan takip ettiğimi birçok arkadaşın farklı bankalardan yaptığı itirazların olumlu sonuçlanıp paralarının iade edildiğini söyledim. Biraz ses tonumu artırarak bana haksızlık yapıldığını vakıfbankın iyi niyetli olmadığını bu işin içinde başka işler var 2 gün içinde param iade edilmezse BİMER ve BDDK'ya şikayet edeceğimi söyledim. Telefondaki ben öyle şikayet falan diyince ozaman ben sizden hızlandırma talebi alayım dedi talebi aldı ve bugün 12.12.2015 günü param iade edildi. 2 taksitim + iade olarak borcumu silinerek kredi kartıma yansımış kalan taksitlerimin altınada parantez içine bu firmaya olan taksitleriniz iptal edilmiş diyip kredi kartı limitim artırılmıştır. Darısı alamayan arkadaşlara. Ben bankayı çok sıkıştırmak istemiyordum formlarda bir arkadaş bankayı sıkıştırmazsanız paranız geç yatar diyordu onu dinledim aradım bence parası yatmayanlar işin peşini bırakmadan gerekirse hergün arasınlar. Bence bankaların çoğu şikayetlerle uğraşıp bankalarına müfettişlerin gelmesini istemiyorlar sizin bilinçli olduğunuzu görünce paranızı yatırırlar. Herkese geçmiş olsun

• Beratsbnc arkadasin dediklerini harfiyen uyguladim bddk thh tbb ye sikayet edecegimi soyledim 30 dk sonra bi baktim iade gerceklesmis. Aynen berat arkadasin dediklerini uygulayin. Herkese gecmis olsun.

• Yapi Kredi kartima parayi iade etti. Hemen verdim arkadasa parasini bir daha başkası adına babam olsa ürün almam. Ders olsun

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.