Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

http://www.pcdepo.com/

Adamlar hiçbirşey olmamış gibi sitelerini yayında tutuyorlar. Nedir bu durumun açıklaması?

Google Adsense reklamlarindan para kazanma derdine dusmusler. Her tarafa dosemisler reklamlari. Ayni sekilde cepdepo.com 'u da acmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Kasım 2015 tarihinde iş bankasına yaptığım dispute harcama itiraz formu sonucunda bugün itibariyle 1. Taksitler iade edilip kredi kart limiti aldığım ürünler için yaptığım harcama kadar yükseldi. Toplamda 2 adet ürün almıştım 1. Si 16 ekim 2.si 25 ekim 2015 tarihlerindeydi. Umarım tüm arkadaşların iadeler gerçekleşir. Not: hiçbir bilgi verilmedi, kart hareketlerine bakınca iadenin yapıldığını gördüm.
    İşlemler bayi.e-gama.com ve bayikanali.com pos'la yapılmışti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okocygt -- 7 Ocak 2016; 5:03:44 >
  • Beyler ne oldu ne bitti ? Bilgisayarı gelen oldu mu ? Konu açıldığı günler alev gibiydi sonradan sakinleşmiş son durumlar nedir ?
  • Halkbanktan hala ses yok o kadar aradık ettik derman bırakmadılar adamda hala da yatmadı 45 gün iddetinin dolmasını bekliyolar
    Şikayetvar'a başlık açıyorum iki dk sonra arıyorlar gene aynı terane işleminiz inceleniyor !
    Bddk ya form dolduruyorum ne arayan var ne soran anlıcanız tüketici değiliz tükendik beklemekten
  • Oceanic815 kullanıcısına yanıt
    Şükür bende iadelerimi aldım. Dilerim tüm mağdurlar sorunu halleder

• Çoğu arkadas paralarini kurtarabilmis, cok guzel.

• EFT/Havale ile alanların durumu meçhul. Bir de bu platformda olmayan müşterileri de vardır elbet
  • tesadufen konu aklima geldi cogunluk parasini almis herhalde konu artik populere dusmuyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank bana da iadeyi gerçekleştirdi arkadaşlar. 18 Ekimde sipariş vermiştim. 2 Kasım da harcama itirazında bulundum. Ekstre de NORMA BiLGİSAYAR yazıyordu. Bugün akşam mail geldi paranın iadesinin gerçekleştiğine dair.

• 2 ay da popüler olmaktan çıktığına göre pc deponun duyurusu doğru. 2000-3000 rakamlar hurafeymiş. Max 200-300 kişi mağdur olmuş gibi gözüküyor

• bu adamlar paraları iade ediyor, şimdi hala piyasa fiyatının altına laptop satıyorlar. akıllanmadılar mı? bu kadar ucuz fiyat görünce sipariş vermek geliyor içimden ama isimleri çıktı bir kere artık.
  • Ben hala akbanktan iade bekliyorum... Pc depo sahiplerine birşey olmaz burası türkiye. Dolandırıyorsan padişahta olursun Sultanda

• quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

2 ay da popüler olmaktan çıktığına göre pc deponun duyurusu doğru. 2000-3000 rakamlar hurafeymiş. Max 200-300 kişi mağdur olmuş gibi gözüküyor

Duyurusunun doğru olduğu yok maalesef, hiç kimsenin mağduriyetini gidermeye gram çalışmıyorlar.

O duyuru sadece kamuoyunun galeyana gelmemesi ve insanların sizin gibi düşünmelerini sağlamak amacıyla yayınlanmış bir yazı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbole

bu adamlar paraları iade ediyor, şimdi hala piyasa fiyatının altına laptop satıyorlar. akıllanmadılar mı? bu kadar ucuz fiyat görünce sipariş vermek geliyor içimden ama isimleri çıktı bir kere artık.

Laptop satışlarını durdurmuşlar zaten,ama sırf google amcada ve çeşitli sitelerde hit kazanmak için piyasa fiyatının yarı fiyatını yazıyorlar,yani anlayacağınız hala bir şekilde aldatma yanılyma peşinde koşan bir firma.
  • İflas ederse şirket iflas eder. Şahıslara bir şey olmaz

• Allaha sukur iademizi aldik.

3 kasimda iade icin bankaya mail yolu ile itirazimizi yaptik,
    15 kasim gibi eksik evrak var diye aradilar, eksikleri tamamlayip yeniden mail attik,
    Dun asagidaki sms geldi.

SAYIN MUSTERIMIZ, XXXXXXXXNOLU KARTINIZDAKI 1740.07 TL TUTARINDAKI 1 ADET ISLEME AIT ITIRAZINIZ ISLEME ALINARAK ILGILI TUTAR KARTINIZA ALACAK KAYDEDILMISTIR. ITIRAZINIZIN SONUCLANMASI KART KURULUSLARI KURALLARINA GORE 60-180 GUN SURMEKTEDIR. SONUCA GORE TUTAR BORC OLARAK KAYDEDILEBILECEKTIR. BILGILERINIZE SUNARIZ.
    GARANTI BANKASI

Para karta yatmis ama olumsuz sonuclanirsa geri alabiliriz diyor.

Darisi diger arkadaslarin basina :)

• Bu HalkBank ne müzmin bişey çıktı hala ödemiyor yetmez gibi müşteri hizmetlerinin yok kafasıyla verdiği ultimatomlara maruz kalıyoruz
    Neymiş o bankanın sorumluluğunda değilmiş sizinle şirket arasında olan bişeymiş şikayetinizi tüketici haklarına yapsınızmış
    Ne la bu tüm ameleleri ayakçıları toplamışlar bankaya bi akıllısı çıkıpta açıklama yapmaz mı bu ne biçim banka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattal

Bu HalkBank ne müzmin bişey çıktı hala ödemiyor yetmez gibi müşteri hizmetlerinin yok kafasıyla verdiği ultimatomlara maruz kalıyoruz
    Neymiş o bankanın sorumluluğunda değilmiş sizinle şirket arasında olan bişeymiş şikayetinizi tüketici haklarına yapsınızmış
    Ne la bu tüm ameleleri ayakçıları toplamışlar bankaya bi akıllısı çıkıpta açıklama yapmaz mı bu ne biçim banka

Bir yandan haklılar, halkbank ödemeyi alıcıya aktardıysa ne yapabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

quote:

Orijinalden alıntı: Hattal

Bu HalkBank ne müzmin bişey çıktı hala ödemiyor yetmez gibi müşteri hizmetlerinin yok kafasıyla verdiği ultimatomlara maruz kalıyoruz

Bir yandan haklılar, halkbank ödemeyi alıcıya aktardıysa ne yapabilir ki ?

Simon kardeş... konuya bugünmü dahil oldun...?
    bütün bankalar zaten aktarıyor parayı firmaya....

• quote:

Orijinalden alıntı: baracus

Allaha sukur iademizi aldik.

3 kasimda iade icin bankaya mail yolu ile itirazimizi yaptik,
    15 kasim gibi eksik evrak var diye aradilar, eksikleri tamamlayip yeniden mail attik,
    Dun asagidaki sms geldi.

SAYIN MUSTERIMIZ, XXXXXXXXNOLU KARTINIZDAKI 1740.07 TL TUTARINDAKI 1 ADET ISLEME AIT ITIRAZINIZ ISLEME ALINARAK ILGILI TUTAR KARTINIZA ALACAK KAYDEDILMISTIR. ITIRAZINIZIN SONUCLANMASI KART KURULUSLARI KURALLARINA GORE 60-180 GUN SURMEKTEDIR. SONUCA GORE TUTAR BORC OLARAK KAYDEDILEBILECEKTIR. BILGILERINIZE SUNARIZ.
    GARANTI BANKASI

Para karta yatmis ama olumsuz sonuclanirsa geri alabiliriz diyor.

Darisi diger arkadaslarin basina :)

aynı yazı denizbank tan banada geldi.. BDDK ya şikayet ettim.
    Merak etmeyin olumsuz sonuçlanma ihtimali yok. bunun için pcdepo nun ürünü size yolldığının kargo bilgisi... Ve sizinde aldığınıza dair imzanız olan belge gerekli...

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.