Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim iki ödemem vardı bayinet posu 15 gün çnce ödendi norma posu dün gece ödendi
  • 2 Kasımda verdim ben ama ne arayan var ne soran beni bile yıldırdı bu Halkbank ne melanet bişeymiş

Edit:Bu akşama doğru yatmış benim karta da ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hattal -- 30 Aralık 2015; 23:30:47 >
  • 21.05.2015 tarihinde Asus X550JK-XO012D ürününü 
    pcdepo.com adlı siteden satın aldım. Ürünümün arızası nedeniyle 26.08.2015 
    tarihinde Asus Ankara teknik servis yedek parça temin edilemediği için ürünün 
    değiştirilmesi gerektiğine karar verdi(ürünü ankara servis aldı). RMA formunu fatura ile 
    beraber firmaya gönderdim. Uzun süredir cevap alamadım. Bugün distribütör firma ile 
    görüştüğümde firmanın battığını söyledi.Distribütör ayrıca rma formuna işlem yapıldığını yanı bana değişim yapılması gerektiğini ama yapılmadiysa yapacakları birşeyin olmadığını söyledi. bu mesajı görenlerden ricam sinan yenerin telefon numarasi olanlardan biri bana pm atabilir miv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gardaş niye gülüyon komik birsey varsa söyle bizde gülelim

• mustafakatitaas M kullanıcısına yanıt
    Kardes ben bu siteden almadım ama benim cihazda çoklu onarımınan oturu degisim aldı doa formunda açık bir şekilde yazıyor hic okumadinmi cihaz degisimlerinde aldığınız firma battiysa dispritor firmaya belgeyi gönderin diye sen asus bilgisayara telefon aç sana belgeyi tekrar yenileyip yollasinlar durumu anlat belgeyi dispritor firma index bilgisayara yolla paranı yada yeni cihazını al dispritor firmanin açık telefon numarasi doa formunda yazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursen -- 4 Ocak 2016; 22:43:05 >
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Ya yapikredinin ilk odedigi kisilerden birisiyim 2-3 gun sonra odemislrrdi. Bu isbank hala odemedi ya. Lan lanet olsun nerden bulastim varlik icinde borca girdim ya

• Kardes sıkıntı şu ki norma Bilgisayar asusun bana verdiği rma raporuna işlem yapmış. Distribütör de bilgisayarı pcdepo ya değişim yapması için göndermiş. Distribütör diyor ki ben bu rma raporuna işlem yaptım. RMA raporuna bir defaligina işlem yapabiliyoruz sadece diyor

• 5 kasimda vermistim formu is bankasina
    2 ay oldu hala beklemedeyiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

5 kasimda vermistim formu is bankasina
    2 ay oldu hala beklemedeyiz...

işlem 45 günü geçmez , geçmemeli.

Yanlış birime vermişsinizdir dilekçeyi ya da farklı bir işlem talebi şeklinde dilekçe yazmışsınızdır.

Genelde dilekçe verildikten sonra 1-2 hafta içerisinde işleme konulan dilekçeler bu süre içerisinde de sonuçlanır çünkü dünya genelindeki bankalar visa, mastercard gibi global şirketler tarafından genel yasalar ile korunuyor.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Aramistim 2 hafta once islem sonuclanma asamasindaymis 45-120 gun surer dediler

• 9043 9 kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR.PC DEPO NORMA BİLGİSAYAR ADINA AKBANK AXESS KARTA 05 KASIM TARİHİNDE YAPTIОIM ÖDEME İTİRAZ DİLEKÇESİNE DÜN İTİBARİYLA CEVAP GELMİŞ PARAM GERİ İADE EDİLMİŞTİR.UMARIM HERKES PARASINA KAVUŞUR.
  • 6 kasımda is bankasına yaptığım itiraz formu sonucunda bugün sonuçlandı arkadaşlar , müşteri temsilcisi bddk ya şikayet etmişsiniz dedi evet ettim dedim . Sonuclanmayan arkadaşlar şikayette bulunsun şikayetim ardından 7 gün sonra sonuçlandi etkisi vardır diye düşünüyorum.

• arkadaşlar şuan ne durumda bu firma yine netten satışı açmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: afynluuyzz

arkadaşlar şuan ne durumda bu firma yine netten satışı açmışlar

Satış yapmıyorlar açıklama yapmışlar kısa bir süre sonra döneceğiz diye ama kesinlikle kimse alışveriş yapmasın . Parayı riske atmaya değmez.
  • eyw kardeş ama bayada uygundu ya:)
  • fisik13 F kullanıcısına yanıt
    https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/

Burdan sikayet edicez dimi
    benimde is bankasi 5 kasimda vermistim formu 2 ayi gecti hala hbr yok

• qmw35 Q kullanıcısına yanıt
    Darısı başımıza, halâ tık yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankası iadeyi geçen hafta yaptı. Arkaşıma da enpara çok daha önceden iadeyi gerçekleştirdi.

Burada paranızı alamazsınız diyenlere kapak olsun bu da.
  • Nasıl bir ülkede yaşıyoruz, 3 ay oldu adamların sitesi hala açık ve havale yapanlar hala parasını alamadı.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.