Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pcdeponum sahibi simdi nerde, ne is yapiyor bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim 2015 de Havale ile ödeme yapmıştım.
    Sinan Yener göndericisinden para hesabıma iade edildi.
    Süreçte mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun.
    Umarım herkes parasını geri alabilir.

http://prntscr.com/a0rgc3
  • Arkadaşlar Hepinize Geçmiş Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak190528 -- 9 Şubat 2016; 3:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdy05

Ekim 2015 de Havale ile ödeme yapmıştım.
    Sinan Yener göndericisinden para hesabıma iade edildi.
    Süreçte mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun.
    Umarım herkes parasını geri alabilir.

http://prntscr.com/a0rgc3

E bu bomba haber. İlk defa havale ile alan birinin parası iade ediliyor galiba.
    Hocam siz iade almak için ne gibi bir girişimde bulunmuştunuz, savcılık vs işlerine girdiniz mi, ya da site üzerinden bir yazışma falan?
  • Valla bende tam sipariş geçiyordum allah korumuş

• Herkes parasini geri alir umarim.

• Arkadaşlar birkaç saat önce Sinan Yener aradı. Havale ile yaptığım ödemeyi iade edeceklerini ama hesap numaramı bulamadıklarını söyledi, kusura bakmayın dedi, hesap numaramı istedi. Az önce de para hesabıma iade edildi çok şükür. Darısı diğer arkadaşların başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steam500

sen alısverıs yaparken bılgılerını o sıteye yazıyosun... bılgılerı kopyalamıyolar mı sanıyosun ?

Ssl ile ödeme yapıyorsunuz site veya servis sağlayıcısı içeriği göremez.

• çayçorba kullanıcısına yanıt
    Bu çok güzel haber. Bu site ile ilgili haberler ilk çıktığında ben dahil bir çok kişi sinan yener ve pcdepo hakkında ithamlarda bulunduk.

Ve adam şimdi havale ile para gönderenlere parasını iade ediyor.
    Bu başlık bir zamanlar nasıl en tepede ise yine en üstlere çıkmalı ve herkesin bu durumdan haberdar olması sağlanmalı bence.

• Havale yapanlar parasini unutsun.. Bu saate kadar gondermideyse bundan so ra da gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Havale yapanlar parasini unutsun.. Bu saate kadar gondermideyse bundan so ra da gelmez

Havale yapanlar da almaya başlamış. Umarım herkes alır.
  • Ben dedim dedim dinletemedim Sinan Yener liseden kankim dedim paraları verir geri, dürüst adamdır namuslu adamdır dedim dinletemedim

Hatta bunun yüzünden ceza aldım

Eyyy forum modları, adminleri. Sorarım size benim bu forumda kaybolan günlerimi bana nasıl geri vereceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Ben dedim dedim dinletemedim Sinan Yener liseden kankim dedim paraları verir geri, dürüst adamdır namuslu adamdır dedim dinletemedim

Hatta bunun yüzünden ceza aldım

Eyyy forum modları, adminleri. Sorarım size benim bu forumda kaybolan günlerimi bana nasıl geri vereceksiniz?

• akbank kredi kartıyla alışveriş yaptım hala tık yok bankayada sinanada saygılar. Sinan adam olsa mağdur etmezdi kimseyi bu kadar. Sinan Yener'in ...

• Beyler bu mesaj doğru mudur, iban numarası versem bişey kaybeder miyim , bu arada numarayı sonradan ekledim Sinan Yener diye yanlış anlaşılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: andrOnur

Beyler bu mesaj doğru mudur, iban numarası versem bişey kaybeder miyim , bu arada numarayı sonradan ekledim Sinan Yener diye yanlış anlaşılmasın

Hocam beni bizzat aradı iban numaramı istedi,verdim, parayı ATM'den hesabıma yatırmış.

• çayçorba kullanıcısına yanıt
    Size güvenip verdim , umarım troll değilsinizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: andrOnur

Beyler bu mesaj doğru mudur, iban numarası versem bişey kaybeder miyim , bu arada numarayı sonradan ekledim Sinan Yener diye yanlış anlaşılmasın

bana da aynı mesaj geldi. bugün baktıgımda 215 tl yatırılmış ama aldığım ürün 2090 tlydi. size para yattı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What is love -- 19 Şubat 2016; 21:44:26 >

• What is love kullanıcısına yanıt
    Aynısı banada oldu 2100.40 tl para yatırmıştım hesaba 210 tl yatmış
  • 5500 TL lik bilgisayarı nasıl olurda 2500 TLe satıyorlar? Bende msi GS70 almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.