Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para yatırmasını beklemek yerine direk mahkemeye gidin, açın davayı. Adam ceza alırsa örnek olur diğerlerine..
  • Pcdepo NORMA bilgisayar in adresi nedir bilen var mi acaba ? Şirkete nasıl ulaşabiliriz havale ile alışveriş yapanlar şirkete nasıl ulaşacak tüketici mahkemesi adres istiyor ama adamlar adreslerinde degiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessimistt12345 -- 2 Mayıs 2016; 0:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pessimistt12345 P kullanıcısına yanıt
    ticari sicil gazetesine bak hocam bi
  • smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    Ancak ulaşamadım . oradan sadece sicil numarası gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pessimistt12345

Ancak ulaşamadım . oradan sadece sicil numarası gözüküyor

Bakın üst mesajlarda Sinan Yener ile yazışanlar mevcut Whatsapp üzerinden. Onlara ulaşıp cep numarasından yürüyebilirsiniz..
  • merhaba

arkadaşlar 10. ayda bir bilgisayar aldım.gelen bilgisayarın hoparloru çalışmıyordu. hp den DOA belgesi oluşrdum ve ürünü geri gönderdim (göndermez olaydım).
    1 hafta içinde yeni ürünü sizze göndereceğiz dediler. en azından o dönemde karşımızda her ne kadar sorun çözülmese de bir muhatap bulabiliyordum. neyse ortalama 20 gün oyaladılar. ben ürünü gittigidiyor üzerinden almıştım. daha sonra gittigidiyor üzerinden birkaç şikayet kaydı oluşturdum. böyle de 20 gün oyalandım . daha sonra gittidiyor beni tüketici hakem heyetine yönlendirdi
    bende buradan şikayetçi oldum. dava en sonunda 1 ay önce lehime sonuçlandı. 1239 tllik tutarın tarafıma ödenmesine karar verilmiş. buraya kadar sorun yok. ama bu parayı bana geri gönderecek bir muhatap yok. ben alışverişi garanti bankası kredi kartı ile yapmıştım. forumdaki yönlendirmeler ile banka ile temas kurdum. ama garanti bankası böyle bir sorununuz varsa bunu satışı yapan kurumla çözebilirsiniz diyor. bizim yapacağımız birşey yok diyorlar.

bu konuda bana destek ve yardımcı olabilecek kimse varmı?

• Ggdeki satici kimse o size para iadesi yapabilir. Degilse baska bir yerden alamazsiniz. Gecmis olsun.

• What is love kullanıcısına yanıt
    bu mesajın geldiği telefon numarasını atabilrimisiniz?
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    gitti gidiyordaki satıcı ünvanı Norma bilgisayar. yani pcdepo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamiva

gitti gidiyordaki satıcı ünvanı Norma bilgisayar. yani pcdepo..

Guvendiginiz bir avukata gidin. Sute yaga dokunmadan parayi elinize sayar. Tahsili mukabil bir durum sizinki.
    Ispartada yada yakinlarda olsaydiniz yardimci olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 18 Mayıs 2016; 19:47:34 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    avukata vermekte sıkıntı yok. asıl sorun karşı tarafta kurum anlamında bir muhatap yok. icraya versek bile parayı kimden alacak avukat?
  • İşte zaten asıl mesele, bu tip problemler çıktığında hiç vakit kaybetmeden hukuki yola başvurmak. Genelde 3 güne olmadı 5 güne o da olmadı 15 güne firma halleder, geri öder, yenisini gönderir diye tölerans tanımak hukuki boyutta sizi geriye düşürüyor. Ahlaksızlar hukukun hızlı ve adil işlemediği ülkelerde zamana oynar. Hep böyledir.
    Harcama itiraz dilekçesi (Bu başlıkta mevzusu geçen bankaya dilekçe verme olayı) sizin için geçerli değil. Firma o çerçevede edimini gerçekleştirip ürünü size teslim etmiş.

Özetle, icrada,
    quote:

Tebliğ imkansızlığı ve tebellüğden imtina:

Madde 21 – (Değişik : 6/6/1985 - 3220/7 md.)

Kendisine tebligat yapılacak kimse veya yukarıdaki maddeler mucibince tebligat yapılabilecek kimselerden hiçbiri gösterilen adreste bulunmaz veya tebellüğden imtina ederse, tebliğ memuru tebliğ olunacak evrakı, o yerin muhtar veya ihtiyar heyeti azasından birine veyahut zabıta amir ve memurlarına imza mukabilinde teslim eder ve tesellüm edenin adresini ihtiva eden ihbarnameyi gösterilen adresteki binanın kapısına yapıştırmakla beraber, adreste bulunmama halinde tebliğ olunacak şahsa keyfiyetin haber verilmesini de mümkün oldukça en yakın komşularından birine, varsa yönetici veya kapıcıya da bildirilir. İhbarnamenin kapıya yapıştırıldığı tarih, tebliğ tarihi sayılır. (1)

Siz avukata danışın. En azından evvela adreste bulunamayan borçluya ilanen yapılan tebligat sonrasında ne yapılır ne edilir hususunda sizi aydınlatır. Maalesef astarı yüzünden pahallıya gelir mi gelmez mi tartarsınız. Benzeri bir kapatıp arazi olma durumunda o bayinin benım adıma bir sürü açık hat sattığını öğrenmiştim. Öğrenmem de mahkemede oldu hatta. Şikayet etmiştim. Aylarca adresine tebligat geliyordu karşılıksız çekten tutun envai çeşit şeye.

• Ben de mağdurlardanım (2015 Ekim)

Kredi kartlarından sıyrılıp havale mağdurları olarak sağlıklı iletişim kuralım diye şu grubu kurmştuk:
    https://www.facebook.com/groups/pcdepohavalemagdurlari/
    47 üye falanız, her giren havale ile notebook satın aldığına dair özelden SS paylaşarak girdi.

Neyse gelelim bizdeki son güncellemeye.

O para yatırma olayı gruptan bir kaç arkadaş ve bana oldu.
    Çoğumuz tam yatıracak zannederken %10'unu yatırdı.
    %10 yatırdığı anda anladım zaten bunun mahkemede hakim karşısında iyi niyet göstergesi olarak düşündüğünü.
    Gerisi de gelmedi tabi doğal olarak. Benimki de süreçte, savcım biraz ağır çıktı, mahkeme kararını bekliyorum bu aralar.

Mahkemeye dönüşen tüm arkadaşların mahkeme öncesi parasını ödemiş.
    Özetle mahkemeye dönüşmeden kimseye parasını ödeyecek gibi durmuyor.
    Nilay Yener "eşim ilgileniyordu, ben zaten hisseleri devretmiştim" demesi karşısında
    mahkemesi olanlar şunu hakime iletsin:
    Nilay Yener'in Sinan Yener'e hisse devri ticaret sicil gazetesine göre 19 Ekim 2015,
    yani alayımız zaten mağdur olmuştuk o tarihe kadar.
    Ticaret sicil gazetesinde yayınlanma tarihi 28 Ekim 2015

Çok da güzel bir dosya hazırladım, 8-9 tane ek oluşturdum (ticaret sicil gazetesi ekleri dahil)
    Her birine suç duyuru dilekçemde yer verdim, ifademde de yer verdim, yeni güncellemeleri ilettim.
    Bu %10 olayından da bahsettim, kalanını ödeyecem deyip ödemediğini vs... ve ben gibi çok arkadaş olduğunu.

Savunması çekim döndü vs olsa da öncesinde yapılan bir çok kusurlu ve şüpheli davranış var.

Özetle savcılık üzerinden suç duyurusunda bulunun ama dosyanızı güzel hazırlayın.
    Olay mahkemeye dönüşmeden paranızı geri alabileceğinizi düşünmeyin.

Herkese geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 19 Mayıs 2016; 13:43:13 >

• Kardesim yeni mi basvurdun savciliga ? Ben mart sonu gibi suc duyurusunda bulundum, suan herhangi bi haber yok. Acaba adliyeye gidip sorsak bilgi alairmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Kardesim yeni mi basvurdun savciliga ? Ben mart sonu gibi suc duyurusunda bulundum, suan herhangi bi haber yok. Acaba adliyeye gidip sorsak bilgi alairmiyiz ?

bilmiyorum hocam sormak lazım bilene, ben sanırım kasım-aralıkta başvurdum.
  • whatsapp görüşmesi sonucunda 1.300 tl alıcağım vardı. 300 lirası yattı geriye 1.000 tl kaldı ve şuan msjlarıma cevap yok. en yakın zamanda şikayetçi olucağım
  • şuana kadar savcılıga suc duyurusunda bulunmamanız hata, ben paramı almama ragmen basvurdum.
  • kaç ay olmuş hala daha vermedim ama vereceğim diyen adam var.

Yahu hakkınızı aramaktan niye bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum.

Sonra dolandırılınca bu ülke de adalet yok diyorsunuz.Adalete başvurma bekle bekle biri gelsin bana adalet dağıtsın de , adalet beni bulursa oh ne ala bulmazsa adalet yok de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 8 Haziran 2016; 22:32:01 >
  • http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook

Beyler çok ucuzmuş kaçırmayın derin
  • aldınız mı paranızı ?
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.