Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar durum ne alabildiniz mi paranızı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ıslah etsin. insanları dolandırıyorlar. yazık çok yazık.
  • Vaybeee bende diyorum bu nebicim site sepete ekle bölümü yok müşteri hizmetlerie ulasamıoruz felan adamlar dolandırıcı cıkmıs vaybeeee
  • Hocam son durum nedir paranızı alabildiniz mi?

Gittigidiyor.com üzerinden alışveriş yapmışsınız, onlarında sorumluluğu olabilir. Yani paranızı gittigidiyor.com'dan da tahsil edebilirsiniz. Çünkü alışveriş sürecinde onlarda bulunuyor. Aslına bakarsanız, bir avukata danışsanız daha iyi olur.

• Artık siteleri bile açılmıyor. Dilerim Allah'tan herkes hakkını alabilir... Çok üzücü ve sinir bozucu bir durum. :(
  • arkadaşlar canım pcdepodan bir pc almak istiyor sizce nasıl birşey alayım??
  • Adam siteyi kapatmış burdan kıyaslama yapabilirsiniz diyor ben cok sukur mağdur değilim ama 5000-6000 civari makinelere 1300 fiyat çekmiş resmen milletle dalga geçiyor getir 1300 tl sat göreyim seni bekara karı boşamak gibi bir şey bunlarinki bu haberleri okuyunca internetten bir şey almaya tövbe ettim hele bilgisayar 100-200 fazla verir vatandan Bimeks'ten teknosadan mediamakt tan alırım başım agrimaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamplin

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

arkadaşlar canım pcdepodan bir pc almak istiyor sizce nasıl birşey alayım??

En pahalısını al

aldım ne olur ne olmaz eğer birisi bozulursa diğerini kullanırım diyerekten 5 tane sipariş ettim dostum teşekkürler değerli cevabın için

• ne oldu alan arkadaşların işi. İade gerçekleştimi
  • parasını alamayan kaldı mı?
  • Havale ile almıştım Sinan Yener whatsapptan mesaj attı sipariş numaralarını topluyorum dedi banka hesabımı istedi, vermeme rağmen hiçbir geri dönüş olmadı hala telefon numarasını aradığımda ulaşılamıyor
  • Beyler mağdur olan herkese büyük geçmiş olsun bence bu konuyu fazla düşünmeden yargıya taşıyın

• Son durum ne adam nerede hiç dava açan olmadı mı tutuklanması lazımdı bugüne kadar
  • Sonn durum ne

• Bu sinan yener in numarasini bilen var mi

• Arkadaşlar 1 hafta önce kadar paramın tamamını Sinan Yener tarafından ödendi. Parası ödenen başka var mı?

• Son durum nedir arkadaşlar? Umarım hala mağdur olan yoktur.
  • yazık olmuş.
  • Zamanında 3500'den aşağı bulunmayan laptop'u dolar kurunun biraz düştüğü bir gece vakti havale ile 2470 liraya almıştım. Alışverişten çok kısa süre sonra pcdepo patlamıştı, şansa mağdur olmamıştım.

• Son durum nedir Sinan yener herkesin parasını yolladı mı?

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.