Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankası iki işlemden birini iade etti. Bakalım diğeri için ne kadar bekletecek?

Ayrıca havale/eft yapanların durumu ne oldu bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbankta hala bekletiyor akşam bidaha aradım müşteri hizmetlerini adamlar o sizin sorununuz tüketici hakem heyetine başvurun diyor ne la bu
  • Gün itibari ile Norma Posundan cekılen paranın ılk taksıdı ıade edılmıştır.

Garanti Bankası

sipariş tarıhı:26.10.2015
    basvuru:04.11.2015
    sonuc.21.12.2015

Bilgilendırmeler posta yolu ile yapılmıştır.

POSDA NORMA YAZMAKTADIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkabnz -- 21 Aralık 2015; 14:09:03 >
  • arkadaşlar benimki de cumartesi günü yattı. Fakat önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. işleminiz devam ediyor denildi. Ardından bddk ya yazdım ve dilekçe örneğini gönderdim. cumartesi günü yatırdılar. darısı diğer arkadaşların başına...
  • BDDK ya şikayet ettim diyenlerin mevzusu ne anlamadım bizde şikayet ettik cevap aynı işleminiz sürüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hattal -- 21 Aralık 2015; 17:20:02 >
  • Havale/EFT ile alıp iade alabilen var mı?
  • Halkbankasına yaptığım itiraz olumlu sonuçlandı. Ödediğim taksidi de hesaba geri yatırdılar.

• Arkadaslar Noldu buradaki mağdur arkadaslarin durumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Arkadaslar Noldu buradaki mağdur arkadaslarin durumu ?

kredi kartı ile alanların parası yavaş yavaş yatıyor kredi kartı ile alanlardan parasını geri alamayan kalmıyacak gibi ama esas havale ile alanlara ne olacak orası muamma pcdepo'nun insafına kaldı onlarda ama bence yatıracak pcdepo geçte olsa onların parasını ya da ürünlerini gönderecek gibime geliyor çünkü sitede hala geri döneceklerine dair yazı paylaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

Halkbankasına yaptığım itiraz olumlu sonuçlandı. Ödediğim taksidi de hesaba geri yatırdılar.

Ne zaman başvurdun hocam birde Pos Norma mı
  • Hattal H kullanıcısına yanıt
    3 kasımda başvurdum. Pos Indexpazar olarak geçiyordu. Ödeme 3d ile olmadı.

• Bugün Yapı krediden aradılar çok şükür para iade edildi.Para Norma postundan çekilmişti.Bu arada defalarca bankaya baskı yaptım bddk olsun şikayet var olsun her yere şikayette bulundum yoksa paranın iade edileceği yoktu.
    Başvuru 10 kasım
    Sonuçlanma 24 aralık
  • AKBANK'tan hala beklemedeyim. 5 Kasım'da itiraz dilekçesi vermiştir. İki kere de telefon ile aramama rağmen hala param yatırılmadı. Başka bekleyen var mı acaba?
  • 9043 9 kullanıcısına yanıt
    olmaz mı hocam
  • Bekiyoruz hala Akbank ın keyfini...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar isbankasindan parasini alan oldu mu ?

• Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam pos gamaydı.

• Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    5 kasım da vermistim formu hala beklemedeyiz pos norma bilgisayar

• hala sorun var mı? Pcdepo açıklama yapmış hepsi yalan diye? alacağım model orada çok ucuz?
  • Şöyle bir yazının olduğunu es geçsek dahi,
    quote:

Pcdepo.com da şu an için dizüstü bilgisayar ve diğer bilgisayar ürünlerinin satışına ara verilmiştir. Her türlü notebook ve laptop kıyaslamasını yapabilirsiniz ancak satın alma yapma işlemine geçici bir süre ara verilmiştir. 2002 yılında bu yana sizlere hizmet vermekten ve en çok laptop satışı yapan firma olmaktan gurur duyduk ve yakın bir zamanda internet sitemizi tekrar satışa açmaya çalışmaktayız. Yayınlanan laptop fiyatları güncel ve ürünlerin olup inceleme ve kıyaslama yapabilirsiniz. Ancak şu an için satış işlemi yapmamaktayız.

Yani ellerinde olmayan cihazlara farazi fiyatlar biçerek manipülasyon yapıyorlar.

Bu kadar sayfa bu kadar mağdur varken, "Yalan" diyen firmadan alışveriş yapacak kadar risk almaya değer diyorsanız alın tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Aralık 2015; 23:03:34 >

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.