Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce enparadan yaptığım harcama itirazı olumlu sonuçlanmış arkadaşlar. İnşallah bekleyenlerin de olumlu sonuçlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sabah gama yı aradım. Yetkili kisi bankadan itirazımın ulaştığını bir kaç gün içinde bankaya iade yapacaklarını söyledi. Galiba alıyoruz paramızı. Not: 2 ve 4 kasım ziraat bankasına başvurmuştum.

• Ben de 2 Kasımda başvuru yapmıştım ama hala ne arayan var ne soran Halkbank bezdirdi bu ne ya günlükte arıyorum işlem inceleniyor diyorlar
  • Arkadaslar, garanti ye 3 kasım da yapmis oldugum itiraz ile norma dan yaptigim alisverisin iadesi yapildi. Fakat ben bu surecte bankaya her turlu presi de yaptim. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Gecmis olsun.

• garanti dün ücreti karta + olarak yansıttı. ancaaaak... yazıda diyor ki bu işlem 60-120 gün sürbilir, o sürede sonuç olumsuz olursa tutar yine borç olarak yansıtılacak diyor..... sadece mağdur olmayın diye karta + olarak yansıttık diyor... garantiden alanlar maille veya eve gelen yazıyı bi okusunlar aynı mı.. pos çekimi NORMA bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 4 Aralık 2015; 21:07:47 >
  • 2 Kasımda iş bankasına yaptığım itiraz sonuçlanmayınca arayıp şikayet kaydı bıraktım. Bana firmaya mail attık cevap bekliyoruz dedi aralığın sonu gibi belli olur dediler.

• Parasını geri alan arkadaşlar adına gerçekten çok sevindim..Diğer arkadaşlarda inş. en kısa zamanda geri alırlar..

Ayırca abuk subuk yorum yapan arkadaşlar yok orası güvenli burası değil gibi saçma sapan laflar etmesinler..Çok güvendiğiniz hepsiburada,vatan vs gibi yerlerin 1 gecede batmayacağının garantisi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 5 Aralık 2015; 1:33:19 >
  • Öncelikle hepimize tekrar geçmiş olsun. Ben de İş Bankası kredi kartı kullanıp, harcamalarında Gama Bilgisayar görünen mağdurlardandım. 1 kasımda başlayan iade talebim, 20 kasım da sonuçlandı. Size tavsiyem öncelikle bankayı sürekli sıkıştırmanız olacak. Ayrıca eğer sizin de harcamalarınızda gama bilgisayar görünüyorsa, banka ve şirket arasındaki prosedüre dahil olmanız süreci hızlandırıyor. Gama Bilgisayar'ı arayın, sizinle ilgili bankanın talebinin ulaşıp ulaşmadığını sorun ve probleminize odaklanmalarını sağlayın. Yoksa, hem banka hem de şirket, yasal süreyi kullanmaktan yana olduğu için beklerken harap olan yine siz olursunuz.
    Umarım herkes, en kısa sürede hak ettiğini alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

garanti dün ücreti karta + olarak yansıttı. ancaaaak... yazıda diyor ki bu işlem 60-120 gün sürbilir, o sürede sonuç olumsuz olursa tutar yine borç olarak yansıtılacak diyor..... sadece mağdur olmayın diye karta + olarak yansıttık diyor... garantiden alanlar maille veya eve gelen yazıyı bi okusunlar aynı mı.. pos çekimi NORMA bu arada..

Seninle durumumuz aynı kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

garanti dün ücreti karta + olarak yansıttı. ancaaaak... yazıda diyor ki bu işlem 60-120 gün sürbilir, o sürede sonuç olumsuz olursa tutar yine borç olarak yansıtılacak diyor..... sadece mağdur olmayın diye karta + olarak yansıttık diyor... garantiden alanlar maille veya eve gelen yazıyı bi okusunlar aynı mı.. pos çekimi NORMA bu arada..

Benim de sizlerle durumum aynı, burada onemli olan bankanın itirazimiza bi tepki vermesiydi. Bana once eksik belgeniz var diye sacma bir mail attilar. Itiraz birimine hicbir sekilde ulasamadim. En son bddk ya sikayet edecegimi bildirdim, ayni gun iade gerceklesti. Sonucta changebackte firmanin bankaya teslim tutanagi beyan etmesi gerekiyor, boyle bi sey alamayacakları icin bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

• hiç_1973 H kullanıcısına yanıt
    Benim size sorum su olacak, biz bu asamada iademizi kendi hesabimiza aktarabilecek miyiz yoksa kredi karti odemesi olarak mi bulunacak. Musteri hizmetleri doyurucu bir cevap veremedi. Hesap kesimini bekleyin vs vs..

• hocam genelde kart limitini artırıyorlar bu durumda yani kartta kaliyo ama bilemem size neyaparlar

• Kredi Kartınıza ait harcamalara ilişkin iletiniz incelenmiş, kartınıza 1,728.85 TL ödeme iadesi yapılmıştır.

Konuyla ilgili farklı görüş ve önerileriniz için bizimle tekrar irtibata geçebileceğinizi hatırlatır, Bankamız ürün ve hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    AKBANK
  • arkadaşlar akbaktan aradılar bugün ve param iade edildi inşllh herkes parasını geri alır ancak şunu söleyim dilekçeyi gecen ayın 8 inde yazdım bugün müşteri hizmetlerini aradım estim gürledim aynı durumda olan bir sürü insan para iadesi alırken benim param neden iade edilmiyo adamına göremi muamele ediyosunuz sizi şikayet edicem dedim vs vs yani baya bi sölendim ilgili birim bugün çalışmıyor hafta sonu olduğu için felan filan dediydi teli kapayınca ilgili birim aradı paramın iade oldunu söledi dicem oki biraz sert konusuncaa ve de müşteri hizmetlerindeki şahsı sizi keyfi davranmak ve görevi kötüye kullanmaktan mahkemeye vericem deyince iş çözülüyo ayrıca benim ki de normaydı
  • Parasını alanlara geçmiş olsun. kalanların Allah yardımıcısı olsun.

Nolur biriniz şu arkadaşa mani olun

Yapma güzel insan yapma !
  • Halkbank ne ödeme yapıyor nede telefonlara çıkıyor artık hiç iplemez oldular
    Burda Normadan alanlar görüyorum ancak bana extre borcunuda ödettiler dedim hesaba + pozisyon açın yok ödeyeceksiniz faiz uygulanır diye ödettiler
  • Bugün itibari ile GARANTİ BANKASI ürün tutarını kartıma iade etmiş bulunmaktadır. Geçmiş olsun

Yukarıda ayrıntıları verilen harcamaya ilişkin olarak yapmış olduğunuz itirazınız, üyesi olduğumuz uluslararası kredi kartı kuruluşlarına ait kurallar çerçevesinde olumlu olarak sonuçlanmış ve tutar kartınıza alacak kaydedilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

T.GARANTİ BANKASI A.Ş. Genel Müdürlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 9 Aralık 2015; 12:36:35 >
  • havale gönderip ürünü alamayanlar ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

havale gönderip ürünü alamayanlar ne oldu ?

onların işi yaş , bir bardak soğuk su ya da mahkeme veya icralarla uğraşacaklar.
  • Evet arkadaşlar 02.11,15 de yaptığım vakifbank itirazım olumlu sonuçlanmış,
    Darısı parasını alamayan arkadaşların başına

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.