Şimdi Ara

PCI DEVİCE NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslr dun bi ekran kartı aldım, driverini yukledigim halde, aygıt yöneticisinden baktıgımda bilinmeyen aygıt olarak PCI DEVİCE diye bisey yaziyor. ekran kartını gostererek surucuyu guncelle diyorum ama yinede olmuyo, yardımcı olabilirmisiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PCI Aygıtı Nedir?

PCI (Peripheral Component Interconnect), bir bilgisayar anakartında çeşitli genişletme kartlarını bağlamak için kullanılan bir arayüzdür.

PCI aygıtları, ekran kartları, ses kartları, ağ kartları ve diğer çevre birimleri gibi genişletme kartlarını anakartınıza takmanıza olanak tanır.

Bir PCI aygıtı, diğer PCI aygıtlarıyla ve anakartla iletişim kurmak için PCI veri yolunu kullanır. PCI veri yolu, aygıtların yüksek hızlı veri aktarımı yapmasına olanak tanır.

AMD PCI, AMD tarafından üretilen bir PCI aygıt türüdür. "AMD Other Hardware PCI Bus" anakartınızda bulunan ve diğer PCI aygıtlarını destekleyen bir PCI veri yoludur.

PCI aygıtlarını doğru şekilde çalıştırmak için uygun sürücülerin kurulması gerekir. PCI aygıtları sürücüleri genellikle anakartınızın veya PCI aygıtının üreticisinin web sitesinde bulunabilir.

PCI aygıtları, bilgisayarınızı yükseltmek ve yeni özellikler eklemek için çok yönlü bir yoldur. PCI aygıtlarını ekleyerek, sisteminizin performansını artırabilir ve işlevselliğini genişletebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • EKRAN KARTI DRİVERİ O DEĞİLDİR PEKİ DRİVERİ YÜKLEDİKTEN SONRA EKRANKARTI BAĞDAŞTIRICISINDA NE GÖSTERİYOR
  • Arkadaşım Bilgisayar'a sağ tıkla Donanım/Aygıt Yöneticisi/Ekran Bağdaştırcısı'na bak ekran kartının adı varsa sorun ekran kartından değil. Birde üst tarafta soru işareti olan yerde bilgisayarında donanım olupta yüklenmemişleri gösterir.
  • ses kartını driverini yükledinmi peki :))))
  • ya arkadaslar ekran bagdastırıcısında ekran kartının adı gözüküyor yani yüklenmis ama yinede pcı device diye bir bilinmeyen aygıt görünüyor ekran kartımın markası palit ati radeon 2600 xt sonic acele bi yardim lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanchnblr

ya arkadaslar ekran bagdastırıcısında ekran kartının adı gözüküyor yani yüklenmis ama yinede pcı device diye bir bilinmeyen aygıt görünüyor ekran kartımın markası palit ati radeon 2600 xt sonic acele bi yardim lutfen

Arkadaşım sorunun ne peki? Çalışmayan birşey mi var? Derdini ve sistemini tam açık olarak yazmazsan bizler müneccim değiliz bilelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanchnblr

ya arkadaslar ekran bagdastırıcısında ekran kartının adı gözüküyor yani yüklenmis ama yinede pcı device diye bir bilinmeyen aygıt görünüyor ekran kartımın markası palit ati radeon 2600 xt sonic acele bi yardim lutfen

ekran kartının performansını arttıracak modlar var onlardan kurduysan(ben kurdum ordan biliyorum) ve sonra kaldırıp eski driver ları kurduysan böyle sanal bir pci device oluşuyo nasıl kaldırılacağını bende bulamadım.restart tan sonra her zman yüklenmek istiyo.format tek çare gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı slot sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Nvme Raıd mode nedir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlat/Ayarlar/Denetim Masası/Sistem/Donanım/Aygıt Yöneticisi 'ne git orda PCI Device Soru işaretlidir ona tıkla cd den yukle de elindeki Cd leri teker teker sok dene ok mutlaka biri halldecektir..( Tutupta Oyun Cd sini sokma:))
  • arkadaşlar format bile care olmadı en sonunda ekran kartını değiştirdim başka bi model ekran kartı aldım sorun böylece cözuldu. yardımlarınız için tesekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.