Şimdi Ara

pcı slot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus rog strix b450-f gaming anakartım var 3 adet pcı slotu var bunların 1ve3 slotları çalışıyor ortadaki slota takınca kart ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor sorun nerde olabilir kartı yeni sıfır aldım banada 1 ve 2 slotlar lazım iki ekran kartı takıcam

• Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

• AMD Ryzen 3 2200G 3.5Hz 

bu işlemciyi kullanıyorum

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt

AMD Ryzen 3 2200G 3.5Hz 

işlemciyi kullanıyorum

• srcnkchtn S kullanıcısına yanıt

APU Kullandığınız için 2. pci-e slotu çalışmıyor görünüyor.

pcı slot sorunu

bknz.(https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/ROG_STRIX_B450_F_GAMING/E14401_ROG_STRIX_B450-F_GAMING_UM_WEB.pdf - sf.22)

haklısınız hocam bende anakartın tool bölümüne girdiğim zaman buna benzer birşeyler yazıyordu ama tam çeviremedim ben şimdi bunu çalışmam için işlemcimi değiştirmem lazım hangisini almam lazım

• srcnkchtn S kullanıcısına yanıt

Herhangi bir apu olmayan ryzen işlemciyle 1. ve 2. pci-e slotlarını crossfire için kullabilirsiniz gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı-e x1 ve pcı-e x16 slotlar...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

direk 2. slotta tek ekran kartı ile bile görüntü vermemesinin sebebi budur yani ben anakart bozuk zannetim hocam hangi ryzen işlemcide apu yoktur model yazabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: srcnkchtn

direk 2. slotta tek ekran kartı ile bile görüntü vermemesinin sebebi budur yani ben anakart bozuk zannetim hocam hangi ryzen işlemcide apu yoktur model yazabilirmisiniz

APU olmayan işlemcilerin model numarasının sonunda G harfi yoktur. örn. 3600,3500X,5600X,3100 vb.

çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için işlemcimi değiştirip denicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.