asus rog strix b450-f gaming anakartım var 3 adet pcı slotu var bunların 1ve3 slotları çalışıyor ortadaki slota takınca kart ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor sorun nerde olabilir kartı yeni sıfır aldım banada 1 ve 2 slotlar lazım iki ekran kartı takıcam |
pcı slot sorunu
-
-
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?
-
AMD Ryzen 3 2200G 3.5Hz
bu işlemciyi kullanıyorum
-
AMD Ryzen 3 2200G 3.5Hz
işlemciyi kullanıyorum
-
APU Kullandığınız için 2. pci-e slotu çalışmıyor görünüyor.
bknz.(https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/ROG_STRIX_B450_F_GAMING/E14401_ROG_STRIX_B450-F_GAMING_UM_WEB.pdf - sf.22)
-
haklısınız hocam bende anakartın tool bölümüne girdiğim zaman buna benzer birşeyler yazıyordu ama tam çeviremedim ben şimdi bunu çalışmam için işlemcimi değiştirmem lazım hangisini almam lazım
-
Herhangi bir apu olmayan ryzen işlemciyle 1. ve 2. pci-e slotlarını crossfire için kullabilirsiniz gibi görünüyor.
-
direk 2. slotta tek ekran kartı ile bile görüntü vermemesinin sebebi budur yani ben anakart bozuk zannetim hocam hangi ryzen işlemcide apu yoktur model yazabilirmisiniz
-
APU olmayan işlemcilerin model numarasının sonunda G harfi yoktur. örn. 3600,3500X,5600X,3100 vb.
-
çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için işlemcimi değiştirip denicem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X