Şimdi Ara

Pci e 16x slotu 8x çalışıyor - çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oraya takılı zaten. Sorunda orda baslıyor ya Fotoları mobilden yükleyemiyorum. Tabletten deneyeceğim.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Hard tubing değiller ama borum yok. Bu işler pahalı işler :) hard tubing e geçmeyi düşünüyorum. Bi hortum anarsisi var kasada. Yada masa şeklinde kasa yapacagım özel. Başka yol yok.
    Ayrıca

Pci e 16x slotu 8x çalışıyor - çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archamanel -- 12 Ocak 2017; 21:21:20 >

• Archamanel kullanıcısına yanıt
    hocam işlemciyi ve ekran kartını ayrı sistemlerde soğutacaksanız keşke aio soğutucu alsaydınız işlemci için, ekw yerine standart seahawk alsaydınız oda daha az yer kaplayıp daha ucuza gelmiş olurdu. Yani çift rezervuar koymanın mantığını anlamadım açıkçası, ısınma çok problem oluyorsa 280mm yerine 360mm kalın bir radyatör takardınız hiçbir sıkıntı kalmazdı. İş çok dallanıp budaklandığı için şu sonuca varıyorum, arkadaşlar 5-10 mesaj önce de söylemişler hatta ben boşuna laklak etmiş oldum; 8x olarak kullandığınız zaman performans farkını hissetmeyeceksiniz
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Hocam core sistemler oldugu icin fark oluyor. 2011 islemciler cay tabagi gibi zaten. Ordan isinan su ekran kartina gidince bi etki etmiyo yada tam tersi olunca. Ikiside ayni degerlerde calisiyo (60 derece) cift rezervuar sisteminde ise 45 derece 50 derece aralarinda seyretmekte. Inanin cok radyator kombinasyonu denedim. En son burda pes ettim. Kafama takilan sey neden speccy 4k goruyor otekiler 8k goruyor bellek genisligini.. Ben su an 4 unumu gercekten kullaniyorum yoksa 8gb i mi kullaniyorum nasil anlayacagim?
  • Ekran kartının üstündeki kırmızı kart ses kartınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oem O kullanıcısına yanıt
    Evet ses kartı
  • Takılı slotu göremiyorum ama 16x slotu ise ondan da olabilir mi? Çıkartıp denemiş miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oem O kullanıcısına yanıt
    Hocam 1. Sayfadaki gorsele gore 1. Port ile taktigim port 16x. Ses karti 8x de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

Hocam 1. Sayfadaki gorsele gore 1. Port ile taktigim port 16x. Ses karti 8x de.

Ses kartini x4 slotuna takin duzelecektir. Asus sacma sekilde slotlari yukaridan asagi dogru goruyor. Advanced menusunden pci exp in auto da olup olmadigini kontrol ediniz.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim simdi. Sanirim auto da. Cunku bi degisim yapmadim. Hemen deniyim.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi duzeldi. 16x calisiyor. Tesekkur ederim.

• Archamanel kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin. E10 guzel kart fakat kronik asus sorunlari hala devam ediyor. Sli kullanip ilave bir ses karti kullanmak istediginizde bu tarz sorunlarla karsilasiyorsunuz. Birde ustune pci exp ssd taktiginizi dusunun hepten fail oluyor kart.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.