Şimdi Ara

Pci expres 1x'i 16x yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IBM m55 seri 8804-CTO model yatay kasam var. PCI girişine aparat takılarak PCI ve Pci 1x {ADD 2-R slot (half length)} slot oluşturulmuş [IBM site linkihttp://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-65970.] [Kart resminin linki http://www.ebay.com/itm/IBM-Thinkcentre-A61-8171-Trinidad-1X-ADD2-R-Slot-Riser-Card-21-718003-3B217-/271028579594] Piyasada pci 1x ekran kartı bulunmuyor, olsa da fiyatı bu sistem kadar tutar. Sitesinde Pci 1x ve ADD 2-R slot (half length) destekli yazıyor, araştırmalarıma göre 16x ekranlar modifiye ile 1x slotuna takılabiliyormuş. Ancak araştırmalarımda 1x slotunun 16x slotuna dönüştürülebileceğinin yazıldığını da okudum, Gerçek olurmu? Slot plastiği üzerinde 4x,8x16x falan yazıyor ama ortasındaki yuva tam boş değil, ara ara şeklinde. Bu dönüştürme gerçek olabilir ve 16x pci kart dönüştürülen bu yuvada çalışır mı? Ya da Ekran kartı konusunda başka önerisi, yardımı olacak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilardi -- 25 Eylül 2013; 0:52:33 >

• Bilen ya da yardım edecek kimse yok mu?
  • Abi öyle bişe varsa bana bildiirin ama zannetmem :/
  • Malzeme yokluğundan Slotun içini boşaltamadım, dolayısıyla deneyemedim. Araştırmalarımda bağlantı kanallarındaki sinyal uyuşmaları genellikle tutuyor. Gerçi orjinal pci 16x slotu gibi verimli olacağını sanmıyorum ama yarım verimli de olsa, hiç yoktan iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

Malzeme yokluğundan Slotun içini boşaltamadım, dolayısıyla deneyemedim. Araştırmalarımda bağlantı kanallarındaki sinyal uyuşmaları genellikle tutuyor. Gerçi orjinal pci 16x slotu gibi verimli olacağını sanmıyorum ama yarım verimli de olsa, hiç yoktan iş görür.

Sanırım bir şeyi atlıyorsunuz bildiğim kadarı ile x1 veya x4 siz ekran kartınızı o slota takın (x16 yoksa) kartınızın çalışma hızı x16 değilde kullandığınız pcı slotu x1 destekliyorsa onu x4 des tekliyorsa o hızda çalışacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı-e x1 ve pcı-e x16 slotlar...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.