Arkadaşlar O/C işine daha yeni yeni merak saldım bir sorum var. Öncelikle işlemcim Intel Pentium E2180 2.00 GHz... Yaklaşık bütün overclock anlatımlarında PCI Express Frequency değerinin 100 yapılması söyleniyor. Ancak ben ne zaman onu 100 yapıp biraz FSB'yi arttırmaya kalksam sistem açılmıyor, BIOS ayarları default'a alıyor. AUTO yaptığım zaman bir sıkıntı yok fakat merak ediyorum AUTO yaptığım zaman herhangi birşeye zarar gelir mi?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar kimse birşey yazmamış, biri yardım etsin sorunum hala güncel. PCI Express Frequency i 100 yapınca FSB'yi 220'nin üzerine çıkaramıyorum. Çıkarırsam BIOS kendiliğinden sıfırlıyo ayarını. PCI Auto'dayken artıyor istediğim kadar ama bir zarar gelmesinden korkuyorum ekran kartına filan. Zaten ekran kartım yesyeni, birşey olur diye yapmıyorum auto...
Kardeşim ne yazık ki kimse bir şey yazamıyor çünkü anca boş konularda konuşmayı biliyorlar başka bir şey bilmiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme