ühü ühü! 100 mhz.e getirince makina 3 ghz de bile açılmıyor. 105 mhz de 3 ghz 110 mhz de 3.2 115 mhz de 3.4 120 mhz de 3.6 125 mhz de 3.9 u görüyorum.125 mhzin üstüne çıkmaya gözüm yemedi, çıksam belki de 4.0 ghzi geçicem manyak bi şey olacak bu işlemci.Maalesef pci express hızı overclockabilitemi etkiliyor benim sistemde.Ben de sizin de uyarılarınızla 105 mhz de 3ghz kullanıyom işlemcimi.Napalım sizler sağolun...
Bu arada şimdi dikkatimi çekti: pci express hızını 5 mhz. arttırdığımda işlemci 200 mhz artıyor.Demekki pcie hızını 150 yapsam işlemci 5000 mhz olacak. Oha! Yapsammi acaba....
bENDE EPOX 9NPAJ3 War işlemcim 3500+
PCI-EX dediginiz Gibi Biraz Oynama Yapdim Mostwanted Oynuyordum PC kitlendi 130 Yapmişdm Onu..
Sonra Yeniden Başlattim tekarar girdim ayni şekilde 130 da yani Sonra elimi ekran Kartinin üzerine kOYDUM.. ABİ RESMEN KAVRULUYODU Sonra DefuLt ayarlarina aLdim Benden de Tavsiye Sakin UGRAŞMAYN PCI-EX LE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme