Şimdi Ara

PCI Express Slotu Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • X4 slotuna taktim sorunsuz calisiyor.. Bilgisayar babamdaydi. X16daki haliyle karti oynatinca goruntu geldigini soyledi fakat ben yakalayamadim goruntu olan pozisyonunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updullah. Yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 4 sene geçti arkadaşlar hala ben o soruna bir çözüm bulmuş değilim. Bu sorunu yaşayan herkese başarılar diliyorum. Şimdi emektar pc köşede yatıyor. Zamanında az işimi görmedi.
  • git slotu değiştir al eline havya üstündeki lehimleri çıkart o plastiği orda çıkart at aynı parçadan bul yine düzgün şekilde lehimle sorun çözülür :)))
  • Hocam gerek kalmadı zaten artık kullmıyorum forumdan uzun süre uzak kalmıştım şimdi yeni yeni takılmaya başladım. Yazınızı kahkahalar içinde okudum
    Bu arada SMD tasarım bir kartı söküp lehimlemek her baba yiğidin harcı değil :D
  • arkadaşlar aynı sorun şuan bende de var çözüm bulan var mı yardım lütfen
    sistemim asus rampage v extereme
    intel i7 5930 2011v3
    galax gtx970
    32gb ddr4
  • Montajınız doğru yapılı mı?
  • Merhabalar,
    Aynı sorun bende de var. Anakart'ım MSI Z97A gaming 6 işlemcim i4790

çözüm için denemediğim şey kalmadı ama tek şüphelendiğim slot'un biraz daha yukarıya çıkmış olması lehimler mikroskop altında kontrol edildi ve ölçüldü iletim problemi görünmemekte.

Anakart' ın garantisi var ama kullanıcı hatası denilip tarafıma gönderileceği kanaatindeyim. O yüzden kendim çözme taraftarıyım 2 aydır uğraşıyorum.

Bu konuda bilgisi olan kişilerden yardımlarınızı bekleerim.

Tekrar konu açmaya gerek duymadım epey bir tecrübe edilmiş. Tüm konuları konuşmak istemedim.
  • nvidia 430 gt 1gb 128 bit özellikte bir kartım var. bu kartı saatlarce kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmıyor. bilgisayarı çalışıyorken 4-5 kez bilerek yeniden başlatıyorum görüntü geliyor açılıyor. fakat ben ne zaman bilgisayarı kapatsam aradan uzun süre geçtikten sonra tekrar açsam ekrana görüntü gelmiyor. açılışta klavyenin tuşları basmıyor. bilgisayarcıya götürdüm başka anakartlarda denedi bazılarında her seferinde görüntü geldi bazılarında görüntü yine geç geldi veya hiç gelmedi.

bu ekran kartı anakartla uyumsuzluk mu gösteriyor ? bozuk desem hiç çalışmaz ama ne zaman bilgisayar kapandıktan sonra tekrar başlatsam görüntü yok. ama anakartın dahili vga kartı her zaman görüntü veriyor.

anakartın slotunda mı arıza var yoksa ekran kartında mı karar veremedim. ekran kartı tamamen bozuk olsa 5-7 saat kesintisiz hiç çalışmaz. anakart bozuk olsa vga görüntü vermez. her seferinde görüntü alıyorum anakartın dahili görüntü biriminden.(onboard vga) ama bilgisayar ne zaman kapansa ister 1 dakka sonra açsam görüntü yok ister kapandıktan saatler sonra açsam görüntü yok. anakartım asus p5kpl amse.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.