Herkese selam, Formda bir iki konu var bununla ilgili fakat çözüme ulaşılamamış. " http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-3-0-expansion-card-with-interface-usb-3-0-dual-ports-20-pin-294613977 " link atamadım bekletiyor kusura bakmayın. Ürün bu içinden çıkan cd de 3 adet driver var hepsini yükledim. Windows 10-7 ve xp de üşenmeden denedim hiçbirinde driver bulamıyor. Sorun ile ilgili bilgisi olan veya yardım edebilecek var mı. Cihazın içinden çıkan driver dışında internetten indirdim 2 adet daha onları da görmedi. Molex ile bağlantısını da yaptım. Mouse takınça lazer ışığı yanıyor o kadar. Güç geliyor sadece onun dışında veri aktarımı yok. Win10 otomatik driver bulamadı direk iptal etti cd denedim onu da görmedi. Ortada kaldık :)
Selamlar, Sabah kartı şirkete getirdim. Hala uğraşıyorum driver pack online crack li sürüm buldum 6mb civarı. Az önce tanıdı kartı ve yüklemesini yaptı buradaki bilgisayarda çalıştı bir anda. Akşam eve gidince deneyip tekrar bilgi vereceğim. Eğer işe yararsa programı buradan paylaşırım. Sıkıntı yaşan olursa yararlansın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme