Şimdi Ara

usb 2.0 kasaya usb 3.0 nasıl bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim şu anki kasamda usb 3.0 çıkışı yok. ilerde sistemimi yükseltmek için yeni anakartlarda usb 3.0 çıkışları bulunuyor. ben bu anakartlardaki usb 3.0 çıkışını kasamın üst kısmına yada herhangi bir yere uzatma gibi bir kabloyla dışarıya alabilirmiyim. araştırdığım kadarıyla usb 3.0 kasalar için usb 2 dönüştürücü var ama ben o girişten aynı şekilde ucunda usb girişi olan kablo arıyorum. varmıdır öyle bi kablo yada aparat. ? aşağıdaki resimdeki yerden bahsediyorum.

eğer yoksa kasanın arka tarafındaki çıkışından usb 3.0 uzatma kablosumu bağlıycam. kasanın arkasındaki çıkıştan uzatma kabloyla hız yavaşlaması olmaz ise böyle yaparım artık :)

• böyle bişey buldum galiba aradığım şey bu
    http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/usb-firewire/dark-2xusb-3-0-anakart-baglantili-3-5-panel.html

bunu alırsam her hangi bir hız düşüşü olmaz heralde
  • spiderturk S kullanıcısına yanıt
    Bunun s-link olanını kullanıyorum. Eğer anakart üzerinde ön panel için usb3.0 portu varsa, o linkteki aparatı kullanarak ön tarafa usb3 kazandırabilirsin. Ama anakartta port olması şart. Bunun yanında pci usb 3.0 kartları var. Ama bu sadece arka panelden kullanmak içindir.

Örnek :http://www.hepsiburada.com/dark-u3p-2-portlu-usb-3-0-pci-express-x1-kart-pm-bd100110

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta yeni anakartların çoğunda usb 3.0 portlardan var bende olanlardan almayı dusunuyorum. cevabın için tsekkur ederım.

bi sorum daha olucak.

verdiğiniz adresteki kartı kullanarak şimdiki usb 2.0 olan anakartıma usb 3.0 kazandırabilirmiyim hız kaybı olmadan. kartın açıklamasını okudum ama tam olarak anlayamadım. eğer oluyorsa en azından düşük sistem kullananlar için yeni parçalar alana kadar yüksek hızda veri aktarma yapabilme imkanımız olur :)
  • spiderturk S kullanıcısına yanıt
    tabii ki usb 3,0 kazanırsın. Ben hiç kullanmadım ama kullananlar memnun gibi duruyor. Aynı dertten ben de muzdaripdim. Bi tane ön panele usb3,0 verebilen bi anakart aldım. Ama bu alacağın aparat da geçici olarak seni rahatlatır. Geçici diyorum çünkü sürekli arkaya tak çıkar,bi gün bunalıp yeni anakart alırsın Resimde,yukarıda verdiğim linkteki yorumlar var,onları oku. İyisini de kötüsünü de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl bir usb2.0 girişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.