Şimdi Ara

Pcı Sata+Raid Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım raid desteklemediği için, pcı sata+esata+raid destekleyen bir kart aldım. Pcı-e slotuna taktım. Fakat sata girişe hdd bağladığım zaman, hddyi görmüyor. Pcı kart windows üzerinde de gözükmüyor fakat everest programında pcı raid işlemcisi görünüyor. Nette biraz araştırma yaptım pek birşey bulamadım. İngilizce forumnlarda ise windows kurulurken raid sürücülerini tanıtma konusu var. Yardımcı olabilir misiniz?
    Kartın resmi bu.
     Pcı Sata+Raid Card

Üzerindeki raid çipseti de http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?pid=32 budur.

• günceldir
  • Kutunun ustunden okuyabildigim kadarı İşletim sistemini buna takılı hdd kurarsanız buradan boot edemezsin.Bu kartlar genelde sisteminde sata yuvası olupta hepsinii kullanmıs olan ve ek port ihtiyacını karsılayan insanlar için.Kitapcıgına bakın eger İşletim sistemi boot ozelligi yok ise bunu sadece windows kurulduktan sonra ek harddiskleri kullanmak için kullanabilirsiniz.

SAYGILARLA
  • şuan anakartımın bütün sata slotları dolu. Yani sistem disk harici 3 tane daha diskim var ve bunları pcı karta bağladığımdada sonuç alamiyorum
  • Anakart uzerinde pci-ex x1 yada x4 slotunuz pasif olabilir anakart kitapcıgınızı kontrol edin ve bu aldıgınız kartın kitapcıgı varsa onuda okuyun belki yapmak gereken bir ayar vardır.

SAYGILARLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı slot sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.