Şimdi Ara

PCMCIA / e-SATA dönüştürücü hakkında bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Genişletme yuvaları : 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

yazıyor. yani aşağıdaki resimde solda bulunan pcmcia54 oluyor. sağdaki pci-express54 oluyor. Sendeki sağdaki gibi olması lazım.

PCMCIA / e-SATA dönüştürücü hakkında bir soru
  • alacağım kartta express olduğu yazılı ama benim laptoptaki yuva buna uyar mı yeni laptop kullanıcısı olduğumdan biraz yabancıyım kusura bakma yardımların içinde ayrıca teşekkür ederim
  • Dediğim gibi alacağın express olacak. Daha ayrıntılı bir resimle açıklayayım.

Soldaki eski nesil. Ortadaki ve sağdaki yeni nesil. Senin laptoptaki yuva ortadaki gibi olması lazım. İstersen oradaki yuvaya bak. Plastik bir parçası olması lazım içinde. Sonuç olarak express ise ortadaki ve sağdaki işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 9 Nisan 2009; 2:56:45 >
  • sanırsam bir sorun yaşamayacağım ama emin olmak için sana resmini göndereyim bu bendeki slot

buda almak istediğim şeyin resmi

• Uyum konusunda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Resimdeki tabloda express cardlar giriş yerlerinin aynı ebatta olduğu gösteriliyor.

Kısaca express34ü (yani almak istediğini) express54de (senin laptopun girişinde) kullanabilirsin. Ama tam tersi imkansız. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
  • çok sağol gittigidiyor yurt dışı siteler dışında temin edebileceğim bi yer var mı bildiğin
  • GittiGidiyorda bulabildiklerim bunlar:

http://arama.gittigidiyor.com/?aramafiyat1=&aramafiyat2=&aramabolge=&aramayeni=&aramabitecek=&aramabitmis=&aramasatici=&search_type=detail&search_type=detail&aramakelime=esata+express+&aramakategori=&aramasira=eda&sra=eda&ara.x=17&ara.y=13

Yurtdışı olarak ebayda bir çok model bulabilirsin. Ebaydan alışveriş yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

GG den alırken de satıcıya sor yine. Birde express esata ve sata olan modelleri de var. Alırken karıştırma. Ona dikkat et.

• teşekkürler ben bu sitelerin dışında demiştim ama yined sağol sayende bayaa bilgilenmiş oldum
  • Bunların dışında bildiğim pek site yok. Sahibinden.com da olabilir belki.
  • peki vaktin varsa bir kaç sorudaha sorayım hiç deneme fırsatın oldumu laptopta yada masa üstünde esata bağlantısını bazı 2.5 luklar esatalı bunlarda problem oluyormu wd ler sorun çıkartabiliyormuş o yüzden hdd kasası olarak termaltake öneriliyor yongaların uyumsuzluğu falan benim anakartta mesela esata girişi olmasına rağmen bağlantı 3.5 luk wd ile olmadı araştırdığımda yongalardaki uyumsuzluk ortaya çıktı bu yüzden masa üstü için güney köprüsüne de hariçten bir pcı konnektör siparişi verdim latopta ise pek bi kullanıcı yorumuna rastlayamadım az önce resmini gösterdiğim 34 ün siparişini verdim sen firewire kullanıyorsun heralde onunda bendeki kalosu6/6 pin laptoptaki 4 pin o yüzden 4/6 pinlik bi kabloda istedim onunla ilgili söyleyeceğin bir şey varmı yani sorun çıkabilirmi yani hdd ve laptop arasında bir uyumsuzluk olabilirmi ?
  • Esata deneyimim yok malesef. esata hdd var ama denemek nasip olmadı. Benim laptopda yok malesef. Firewireden bağladım. Bendeki kablo böyle:

soldaki ucu (4 pin) laptopa sağdaki ucu (6 pin) hddye bağlı. usbden hemen hemen 2 kat hızlı diyebilirim.
  • arkadaşlar konu güzel ama ben pcmcia express 54 ü bulamıyorum yok olsa hemen alacağım ama ya express 34 var ya da eski tep yardım edin
  • 34 ler ekspres 54 lere uyuyor 34 aldığında rahatlıkla kullanabilirsin 54 ekspresse tabi sadece 54 se olmaz
  • aslında problem şuki tmm express ama 54 lük 34 oluyor ama çıkıntı oluyor dışarıda ben bunu istemiyorum 54 de bu çıkıntı giderilmiş benim amacım bu bulan olursa kesin alıcıyım fiyatın çok önemi yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.