Şimdi Ara

PCMCIA /Express Karmaşası (Tv Kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Tv kartı almaya kara verdim ancak bazı şüphelerim var. Benim Laptop Acer Aspire 5572Zn... Bendeki kart yuvası 54mm ve dikdörtgen . Yani L şeklinde felan değil. Şimdi ben alıcağım 34 mm kartları pc de kullanabilir miyim ?
    Örneğin bu ürünü ?http://www.hepsiburada.com/avertv-hybrid-air-express-tv-karti-h968/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd84242

• Vermiş olduğun linkdeki ürünü incelersen Hem 34 mm hem de 54 mm (Birlikte gelen sabitleyici ile) yazıyor yani arada sanırsam apart gibi bir ürün daha var evet senin laptopunda çalışır.
  • Malesef çalışmıyor araştırdım biraz ve acı gerçeği öğrendim

Çalışması için böyle bir şeye ihtiyaç varmış .http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomerang! -- 4 Aralık 2009; 0:47:45 >
  • e işte o yazıyor zaten orda

# Hem 34 mm hem de 54 mm (Birlikte gelen sabitleyici ile) Express Card Yuvasına uyar. bu dediği şey o zaten
  • Hocam bu melet 3 çeşitmiş.
    Ordaki dönüştürücü 2 Express arasında yapıyor. Yani Express 34 ü Express 54 e dönüştürüyor. Ayrıca Express 54 L şeklinde .
    Benim takoz laptoptaki en eski 54mm dikdörtgen . Buna PCMCIA Cardbus mu ne diyolarmış . Resim biraz daha açıklayıcı sanırım ...

Bu arada iyiki ben sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomerang! -- 4 Aralık 2009; 1:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang!

Hocam bu melet 3 çeşitmiş.
    Ordaki dönüştürücü 2 Express arasında yapıyor. Yani Express 34 ü Express 54 e dönüştürüyor. Ayrıca Express 54 L şeklinde .
    Benim takoz laptoptaki en eski 54mm dikdörtgen . Buna PCMCIA Cardbus mu ne diyolarmış . Resim biraz daha açıklayıcı sanırım ...

Bu arada iyiki ben sordum

Alem adamsın boomerang hocam. Madem öyle sormadan önce kendin araştırsaydın ya. Şaka bir tarafa sayende biz de birşeyler öğrenmiş olduk sağol.

• laptoplar için usb tv kartı öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

laptoplar için usb tv kartı öneririm...

Benimde tercihim o yönde oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.