Şimdi Ara

PCO server&File

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu açmıyorum beyler yapmak isteyene saygım var buyrun (Server&Client)

http://ul.to/atn5yop3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 31 Mayıs 2011; 21:20:44 >

• Açılış tarihi bellimi ?
    İnş. kısa sürede açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 30 Mayıs 2011; 22:08:14 >
  • Açılış tarihi tam olarak belli değil ama okullar bitinci büyük ihtimal ile hazır olur.
  • Articuno falan olacaksa articunoyu anivia olarak değiştirirsen oynarım. Yada pikaçu yerine teemo falan da olur :)
  • Tekrardan Kolay Gelsin.
    @RuneForce :
  • Sağ ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Articuno falan olacaksa articunoyu anivia olarak değiştirirsen oynarım. Yada pikaçu yerine teemo falan da olur :)

Charmander yerine annie charmeleon yerinede brand koysun o zaman

Umarım en kısa zamanda hazır olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Articuno falan olacaksa articunoyu anivia olarak değiştirirsen oynarım. Yada pikaçu yerine teemo falan da olur :)

İsimleri neden değiştirmek istediğini anlamadım ben.

Onun haricinde umarım pokemonlar küçücük ve bit kadar olmazlar, normal herkesin güzelce görebileceği ve anlayabileceği pokemonlar olurlar. Onun haricinde beniö okulum bitti Açılınca oyuni oynarım tabiki, bakarım.

• Neden bıraktın ki??? Son umudumuzdu. Yazın Lol oynarız o zaman bu oyunda olmadığına göre.
  • pardon yanlıs görmüsüm hayırdır kardeş neden vazgeçtin ümitliydim bu oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayfox -- 31 Mayıs 2011; 23:44:49 >

• Ne oldu ?
  • YineDc oyunu 30 dakika içinde açıcakmış sadee server ve client dosyaları lazımmış ben bıraktım o yapsın. Daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

YineDc oyunu 30 dakika içinde açıcakmış sadee server ve client dosyaları lazımmış ben bıraktım o yapsın. Daha iyi olur.

Senin oyun da diğerleri gibi yalan oldu desene Ümidi kestim artık.
  • Türklerden oyun yalan oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

YineDc oyunu 30 dakika içinde açıcakmış sadee server ve client dosyaları lazımmış ben bıraktım o yapsın. Daha iyi olur.

teamviewer ile denedik senin pcinde olmadı?
    tavır yapıcaksan hiç uğraşmıyalım

Edit : Ben Açıcam Demiyorum , Forumda En Az 10 Kişi Açıcam Dedi 2 Kişi Açtı Açtığım Zaman Açtım Diycem ;)

Ayrıca indirmedim.

Edit: Sizde Açıcam Deyip Açamadınız Kendinize Açıcam Deyip Açamıyanları Örnek Alıcaksınız (Bkz: Şuda Açmadı)
    Bunu Paylaşmanın tek nedeni budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 1 Haziran 2011; 17:33:54 >

• Tavır değil. Hani diyordun server dosyaları vermemek için oyalıyorsunuz filan al sana dosyalar sonra demedin mi dosyalar bende olsa 30 dakikada yaparım diye ?

Ben açsam açarım tek sebebim uğraşmamak insana bi süreden sonra sıkıntı veriyor giderim 30 liraya vps alırım açarım benim için çok basit bir şey. Bunu paylaşmamın sebebi senin saçmalıkların değil.

Daha fazla laf salatalığı olmasın konuya mesaj yazmayın.
  • Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 9 Haziran 2011; 14:02:58 >
  • Çocuk oyuncuğa lafı geçmiyor uydurma. Mesajı iyi okursan neden açmadığım yazıyor okumadan cevap verme.

konuya mesaj yazmayın. (İnsanlara söylüyorum )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.