Şimdi Ara

Pcyi Tvye Bagladım Geç Tepki Veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
15.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Çoğu arkadaş birşeyden haberi olmadan güzel sallamış yine...

Tek doğru yazan berkerden olmuş, tebrikler. Sorun TV'nin görüntü işleme (hz'i yükseltmek gibi) mekanizması... Onu kapa düzelir (genelde oyun modu diye geçer) ama yine de bir PC monitorü gibi olmaz, onu belirteyim.

Aynen oyun modu vardır tv de geçen gün bana da aynısı oldu arkadaş da tv yi kurcaladım oyun modu var onu aktif ettim düzeldi
  • Hocam ne yazıkki dediginiz modların hiç biri tvde bulunmuyor modlarda klasik sinema modu görüntüyü netleştir vb modlar falan var oyun modu diye birşey yok ne yazık ki
  • Başka bir menü altında başka bir isimle de olabilir, her yere bak... O ayarın olmadığı bir TV şimdiye kadar görmedim. Ama eğer gerçekten yoksa o zaman geçmiş olsun, yapabileceğin birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 19 Mayıs 2013; 23:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtqnR

Hocam ne yazıkki dediginiz modların hiç biri tvde bulunmuyor modlarda klasik sinema modu görüntüyü netleştir vb modlar falan var oyun modu diye birşey yok ne yazık ki

Eğlence modu da olabilir ismi
  • Yarın tekrar bakacagım ancak eglence modu vb modda yok ne yazıkkı hatta ss çekip atarım tvde o kadar eski ve kötü bir tv degil gayet memnunum
  • Yukarıda link verdiğim kılavuzu sizin verdiğiniz model adından buldum. Sizin TV'nin aynısı olması gerekiyor, söylediğim ayarları da değiştirdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Yukarıda link verdiğim kılavuzu sizin verdiğiniz model adından buldum. Sizin TV'nin aynısı olması gerekiyor, söylediğim ayarları da değiştirdiniz mi?

Ne yazıkki bendeki tvde boyle ayarlar ve menu yok bendeki menu turkce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menü Türkçe olabilir o konuda sıkıntı yok sonuçta sadece dil değişiyor. Edge enhancement denen şey köşe geliştirme olabilir belki, ancak DNIe kesinlikle ingilizce yani aynı şekilde yazılıyordur. Bunları gerçek anlamda menüde iyi araştırın ve bulmaya çalışın. Söylediğiniz model samsung bn68 0191b ise böyle ayarların olması gerekli diye düşünüyorum. Sonundaki 0191b bölgeye göre değişir ve sizin asıl modeliniz bn68'dir herhalde. Bu da bu ayarların olması gerektiğini gösteriyor. Ama yine de hata payı bırakıyorum. Bulamazsanız gidin bir de servisine sorun. O da olmazsa pek birşey daha diyemeyeceğim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Menü Türkçe olabilir o konuda sıkıntı yok sonuçta sadece dil değişiyor. Edge enhancement denen şey köşe geliştirme olabilir belki, ancak DNIe kesinlikle ingilizce yani aynı şekilde yazılıyordur. Bunları gerçek anlamda menüde iyi araştırın ve bulmaya çalışın. Söylediğiniz model samsung bn68 0191b ise böyle ayarların olması gerekli diye düşünüyorum. Sonundaki 0191b bölgeye göre değişir ve sizin asıl modeliniz bn68'dir herhalde. Bu da bu ayarların olması gerektiğini gösteriyor. Ama yine de hata payı bırakıyorum. Bulamazsanız gidin bir de servisine sorun. O da olmazsa pek birşey daha diyemeyeceğim. Kolay gelsin.

Ilgin ve yardimin icin tesekkurler hocam yarin tv ile menuden detayli ss ler atacagim insallah bir cozum bulurum

• Sorununuz tamamen TV lere özel inpudLAG olayıdır. tüm TV lerde, özellikle LCD panellerde olur.
    Buna bir nebzede olsa firmalar "oyun modu" ekleyerek tüm özelliklerin devre dışı kaldığı bir seçenek ile çözüm bulmaya çalışmıştır.
    Bu ayar özelliğini "Görüntü Ayarı" yada "Ses ayarı" gibi genel ayar başlığı altında bulamazsınız.
    TV menüsüne girince Destek, sistem bilgisi, sistem ayarı yada buna benzer başlık altında bulabilirsiniz.
    Bu başlıklar altında TV nin ECO modu, oto kapanma, şifreleme, varsa Ağ ayarları gibi seçenekler olur.
  • Bende samsung le55b651 var. Genel başlıklar altında aramıştım oyun modunu bulamayınca uğrasmadım yazını okudum ve kurulum menusunde oyun modu oldugunu gördum ordan ayarladım suan gayet akıcı mousum cok tesekkurler
  • arkadaşlar ben sorunu şöyle çözdüm.

LG LA640S televizyonuna bağladığımda da aynı problemle karşılaştım sizin gibi. sonra kumandanın üzerinde "RATIO" tuşuna bastım, resim ayarlarına geldim, orada resim boyutu: Canlı yazıyordu, ben onu "OYUN"'a aldım, düzeldi ;) siz de resim ayarlarından oyun a alın veya değiştirin. sanırım resim özellikleriyle alakalı.
  • Sorun ne yazık ki televizyon modlarında oyun modu bulamamdan kaynaklanıyor diger özelliklerede baktım ancak çözülmedi televizyon eski bi türde degil ama neden böyle yapıyor anlamadım
  • UmtqnR kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlar menüsünden görüntü kısmına gelin. veya fotoğraf da olabilir. orada seçenekler var "canlı", "sinema", "standart", "oyun" gibi seçenekler. o menuyu bulmaya çalışın
  • Bende 107 ekrana bağladım hiç bir sorun yaşamadımhttp://youtu.be/fA_d1Gw-1zc
  • merhaba arkadaşlar

forumu hortlatacam ama bu sorun bende de var acaba kablo mu yoksa tepkime süresinden mi çözemedim. o yüzden bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

laptopla tv yi yanyana koyduğumda mouse haraketinden anlayabiliyorum yavaşlığı, oyun moduna aldım diğer görüntü iyileştirme özelliklerini kapattım ama durum aynı

tv modeli: philips 55PFS7109
  • tv yi oyun moduna alın.Tepkime süresi 1 , 3 , 5 ms önemli değil.
  • İnput lag model eskiyse biede vestelse😀 samsung LG philips olsa olmazdı model eskidir

• İnput lag yani gecikme değeri ile alakalı bir durum. Özellikle 50 ms nin üzerindeyse net olarak hissedilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.