Merhaba Arkadaşlar PDA satın almak istiyorum fiyat olarak 750-1500 ytl arası sizin bana tavsiyede bulunacağınız modeller nelerdir? Blackberry bold mesela nedersiniz? iphone bakmıyorum ? bugun hp 914 modeline baktım gayet güsel çalışıyor ama tek eksigi ekranı küçük geldi bana.
-ekranı geniş -kamerası iyi -radyosu olmalı -wi fi mutlaka olmalı -bide şık olmalı benim aklımda dedigim gibi blackberry war siz ne tavsiye edersiniz? daha iyisi yada eş degerde bi ürün??
ilginizi için şimdiden teşekkür ediyorum size..
I-mate Ultimate 8150 modeline bak bence. Kullandığım tek PDA modelidir. Müthiş hızlı ekranı piyasadaki en kaliteli ekran kamerasıda çok iyidir. Ben ence en iyi telefon bile olabilir. O kadar paran varsa başka hiç bir şey alma.
HTC Touch Diamond 4 GB modelide I mate kadar özelliği var hatta daha iyi gibi ama kullanmadığım için bir şe diyemiyorum işlemcisi rami nedir falan?
sen direk diamondu tarif etmişssina arkadaşım bence su anda pdalarda diamond 1 numara yalnız elime alıp hiç kullanmadım onuda söyleyim bak bu linkte bi arkadaş incelemesini yapmışhttp://forum.donanimhaber.com/m_23717996/tm.htm
Arkadaşlar Nokia E71 nasıl sizce yeni gelecek türkiyeye ??
?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme