Şimdi Ara

PDA da bilgisayardaki gibi msn mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC serisi PDA larda mademki WM yüklü; cihaza msn yükleyip WiFi bağlantısı ile "hareketli cihazla" değilde bilgisayardaki gibi oturum açmak mümkünmü? deneyen arkadaşlar veya fikri olanlar lütfen yardım edebilirmi?

• zatenn wm yüklü cihazlarda standart olarak messenger(MSN)geliyor ektra istersen MSN live yükleniyor sanırım sormak istediğin hareketli değilde normal bilgisayardaki gibi gözükmek sanırım olmuyor hep hareketli oluyorsun tam bilmiyorum ama
  • Bilgisayarda kullandığın MSN Messenger'ı çok rahat bir şekilde PDA'da kullanabiliyorsun Windows Live Messenger oldukça güzel. Ancak Mobil olarak görünebiliyorsun , yani cihazdan bir bilgisayara bağlanırsan seni Mobil hareketli olarak görüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOĞUHAN

Bilgisayarda kullandığın MSN Messenger'ı çok rahat bir şekilde PDA'da kullanabiliyorsun Windows Live Messenger oldukça güzel. Ancak Mobil olarak görünebiliyorsun , yani cihazdan bir bilgisayara bağlanırsan seni Mobil hareketli olarak görüyorlar.

+1
  • quote:

Bilgisayarda kullandığın MSN Messenger'ı çok rahat bir şekilde PDA'da kullanabiliyorsun Windows Live Messenger oldukça güzel. Ancak Mobil olarak görünebiliyorsun , yani cihazdan bir bilgisayara bağlanırsan seni Mobil hareketli olarak görüyorlar.

NEDEMEK İSTEDİN YANİ PC DEKİ MSN DİYE XP YABANLI LİVE MESSENGER WM6 DA ÇALIŞIYOMU ALALALA
  • quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

quote:

NEDEMEK İSTEDİN YANİ PC DEKİ MSN DİYE XP YABANLI LİVE MESSENGER WM6 DA ÇALIŞIYOMU ALALALA

Evet kardeş aynen öyle yani Windows Mobile 6 işletim sistemine sahip mobile cihazlarda da PC'deki Messenger'ın bir benzeri var , Mobile cihazlara uyarlanmış hali onu demek istedim yani,
    çok rahatlıkla girip Bilgisayardaki biriyle konuşabiliyorsun, anlık ses mesajları da gönderebiliyorsun hatta
    resim gönderip, titreşim bile gönderebiliyorsun

• quote:

Doğuhan
    Evet kardeş aynen öyle yani Windows Mobile 6 işletim sistemine sahip mobile cihazlarda da PC'deki Messenger'ın bir benzeri var , Mobile cihazlara uyarlanmış hali onu demek istedim yani,
    çok rahatlıkla girip Bilgisayardaki biriyle konuşabiliyorsun, anlık ses mesajları da gönderebiliyorsun hatta
    resim gönderip, titreşim bile gönderebiliyorsun

Anlık ses mesajları göndermek live messenger sürümünde mi yüklü acaba ?
    Ben dosya gönderimi dısında baska bir sey yapamadım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xarmex -- 10 Ekim 2008; 2:47:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows Mobile 6 işletim sisteminde Live Messenger yüklü geliyor hazır olarak, ben Windows Mobile 6 kullanıyorum Mükkemmel sorunsuz kullanıyorum, titreşimler bile gönderilebiliyor ve cihaz titriyor. Resim ve müzik dosyalarını gönderebiliyorsun bunlara ek olarak ayrıca bir de , biriyle mesajlaşırken aynı anda kısa ses kayıtlarını da gönderebiliyorsun, karşı taraf da ses kaydını kısa ses mesajları halinde gönderebiliyor , bu şekilde saatlerce konuşmak mümkün , ancak Batarya full olmalı tabii ve Wi-fi bağlantısı olmalı , tavsiye ediyorum , yani tam olarak anlık olmasa da acil durumlarda bu şekilde karşılıklı konuşmak mümkün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.