Şimdi Ara

Pda konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir pda almak istiyorum. Bunu iş maksadıyla kullanacağım. Geliri-gideri kaydetmek, çek senet takibi için, bir de telefon fihristi ve ajanda olarak kullanacağım. Ben Pda konusunda pek bilgili değilim. Size bazı şeyler danışmak istiyorum:

- Gelir-gider takibini nasıl yapabilirim? Palm almayı düşünmüyorum. Pocket Pc alacağım inşallah. Pocket Pc'lerde bulunan Excel programı nasıldır? Bu programda basit programlama yapabilir miyiz? Mesela Günlük gider, aylık gider vs. Ya da Pc'de hazırladığımız bir dosyayı Pda'daki Execel'de açabıir miyiz? Veya gelir-gider takibi için başka bir program kullanılabir mi?

- Word programının kapasitesi ne kadar acaba? Yani ne kadar büyüklükte dosya açabilir?

- Pda'larda bulunan ajanda programı ayarlanan herhangi bir zamanda ikaz yapabiliyor mu? (Mesela alarm çalarak)

- Pocket Pc'lerde (Acil durumlarda yazarak not almaya imkan olmazsa) tek tuşa basarak ses kaydı yapmak mümkün mü?

- Bir de Pocket Pc'lerde ekranın her hangi bir yerine stylus kalem ile yazı yazmak mümkün mü?

Benim için Gsm, Wifi gibi üst seviye özelliklere gerek yok. Benim yukarıda yazdığım ihtiyaçlarıma göre ortalama olarak hangi özelliklerde ve hangi model Pocket Pc tavsiye edersiniz? Türkiye'den almak istiyorum. Eğer mümkünse satın alabileceğim firmaları da belirtirseniz çok memnun olurum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla..

• merhaba

ben de gelir gider hesabı hatta kredi kartı hesabımı takip için pda kullanıyorum. excel de pekala bunları yapabiirsin.

word'de istediğin belgeyi açarsın.
  • - Gelir-gider takibini nasıl yapabilirim? Palm almayı düşünmüyorum. Pocket Pc alacağım inşallah. Pocket Pc'lerde bulunan Excel programı nasıldır? Bu programda basit programlama yapabilir miyiz? Mesela Günlük gider, aylık gider vs. Ya da Pc'de hazırladığımız bir dosyayı Pda'daki Execel'de açabıir miyiz? Veya gelir-gider takibi için başka bir program kullanılabir mi?

Hemen hemen pc de yapabildiğin herşeyi pda ile yapabilirsin.Excel programıda normal pc ye göre aşağı yukarı aynı

- Word programının kapasitesi ne kadar acaba? Yani ne kadar büyüklükte dosya açabilir?

Dosyanın büyük olması sadece dosyayı açma zamanını biraz uzatır onun dışında bir sorun olmaz.

- Pda'larda bulunan ajanda programı ayarlanan herhangi bir zamanda ikaz yapabiliyor mu? (Mesela alarm çalarak)

Evet

- Pocket Pc'lerde (Acil durumlarda yazarak not almaya imkan olmazsa) tek tuşa basarak ses kaydı yapmak mümkün mü?

Evet

- Bir de Pocket Pc'lerde ekranın her hangi bir yerine stylus kalem ile yazı yazmak mümkün mü?

Herhangi bir yerine değil ama notepad ve benzeri programları açarak sınırsız el yazısı yazabilirsin

Benim için Gsm, Wifi gibi üst seviye özelliklere gerek yok. Benim yukarıda yazdığım ihtiyaçlarıma göre ortalama olarak hangi özelliklerde ve hangi model Pocket Pc tavsiye edersiniz? Türkiye'den almak istiyorum. Eğer mümkünse satın alabileceğim firmaları da belirtirseniz çok memnun olurum.

İşlemci hızı 400-624Mhz arasında ve ram miktarı mümkün olduğunca yüksek olmalı ve tabi sd-mmc genişleme yuvası gerekli özellikler.
    Ben Dell Axim X50V kullanıyorum.Özellikleri çok çok iyi.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla..

Rica ederim

• http://www.spbsoftwarehouse.com/products/finance/?en

programın özelliklerini bir incele istersen. bir de tabiki ingilizce. kullanırım dersen sana upload ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filament -- 24 Mart 2006; 1:11:45 >
  • ms money fazlasıyla yetecektir finansal işlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilslieutenant -- 24 Mart 2006; 1:34:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.