Merhaba. Pda ile eskiden internete girebilmeme ragmen, garantiye gönderdikten sonra bir türlü internete giremiyorum. Yani bir WLAN ile 10 saniye kadar baglanip, sonra baglanti kesiliyor. Sonra tekrar baglaniyor, baglanti tekrar düsüyor vs. Yani Explorerdan bir sayfa acabiliyorum. Halbuki WLAN 5 yildiz cekiyor...
Ben tekrar garantiye göndermeyi düsünüyorum. Bana pekde yazilimla ilgili bir problemmis gibi gelmiyor. Benimle ayni sorunu yasayan varmi? Bunun yazilimla ilgili bir problem oldugunu düsünüyormusunuz?
samsung i900 ile bilgisayar üzerinden internete giremiyorum. oysaki bilgisayara bağlı durumdayım.windows mobile aygıt merkezi ile bilgisayara bağlı durumdayım.
PDA iniz ne marka?
Bazi PDA ler ile Cisco Wireless Controller bulunan wireless networklere girislerde sorun oluyor. Bununla ilgisi olabilir.
Çok hafif bir cevap gibi gelebilir ama Sn. Üstad Cadillak'ın bana her söyleyişinde inanmayıp, sonradan sıkıştığım an dediğim gibi "at reset rahat et!!.."
Hard reset çoğu kez sıkıntıların tümünü birden halleder, unutmayın.
Hard reset öncesi bir back-up programı ile mevcut verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Yazmayı unuttum... Hard reset atmak için forumlardaki "o tuşa basarken bu deliğe stylusu sok diğer elinle bu tuşa basarken elham okuyup ayağını iki kere vur yere" saçmalığı ile uğraşmayın. Settings içinde "clear storage" tıklayıp işinizi görün.
bendede asus m530w var yeni aldım wlanla internete bağlanmayı denedim wlanı buldu bağlandıda sanıyorum sorun vermedi şifreyi yanlış yazdım bi kere çünkü hata verdi sonra sorun olmadı...bağlı gözüküyor ama internette bi sayfa açarken bağlantı ayarlarınız da hata var halledin diyo :) yardımcı olabilcek varmı acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: infamous
bendede asus m530w var yeni aldım wlanla internete bağlanmayı denedim wlanı buldu bağlandıda sanıyorum sorun vermedi şifreyi yanlış yazdım bi kere çünkü hata verdi sonra sorun olmadı...bağlı gözüküyor ama internette bi sayfa açarken bağlantı ayarlarınız da hata var halledin diyo :) yardımcı olabilcek varmı acaba??
IP alabiliyor musunuz? Bağlandığınız router a ping atmayı deneyin. Atamıyorsanız, routerda MAC adres filtresini kontrol edin.