Şimdi Ara

PDA Tavsiyesi (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bana şu özellikleri olan bir pda lazım:
    - 3G
    - Wireless ve GPRS internet (hızlı ve html, flash, css desteklemeli, misal bankaların internet şubelerini kullanabilmeliyim)
    - divx vs filmleri takılmadan izletebilmeli
    - GPS sistemi (navigasyon yazılımı yüklü olmalı veya yüklenebilmeli)
    - Türkçe yazılımları desteklemeli ve türkçe menüsü olmalı
    - işlemcisi hızlı olmalı çalışırken takılma donma vs minimum düzeyde olmalı (hiç olmayanı yok sanırım :)
    - hafıza bol miktarda olmalı, office seti - messenger gibi yazılımlar yüklü olmalı
    - kısacası full bişey istiyorum, fiyat önemli değil, kalite, esneklik ve hız arıyorum

ben epeyce baktım ancak kafamı karıştırmaktan başka işe yaramadı bu araştırmam.

asus P750 ve HTC diamond baya ilgimi çekti. İşletim sistemi olarak da windows mobile 6+ da karar kıldım (doğru mu yaptım acaba?)

tecrübeli arkadaşlardan acil yardım istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: necoxelans

merhaba arkadaşlar
    bana şu özellikleri olan bir pda lazım:
    - 3G
    - Wireless ve GPRS internet (hızlı ve html, flash, css desteklemeli, misal bankaların internet şubelerini kullanabilmeliyim)
    - divx vs filmleri takılmadan izletebilmeli
    - GPS sistemi (navigasyon yazılımı yüklü olmalı veya yüklenebilmeli)
    - Türkçe yazılımları desteklemeli ve türkçe menüsü olmalı
    - işlemcisi hızlı olmalı çalışırken takılma donma vs minimum düzeyde olmalı (hiç olmayanı yok sanırım :)
    - hafıza bol miktarda olmalı, office seti - messenger gibi yazılımlar yüklü olmalı
    - kısacası full bişey istiyorum, fiyat önemli değil, kalite, esneklik ve hız arıyorum

ben epeyce baktım ancak kafamı karıştırmaktan başka işe yaramadı bu araştırmam.

asus P750 ve HTC diamond baya ilgimi çekti. İşletim sistemi olarak da windows mobile 6+ da karar kıldım (doğru mu yaptım acaba?)

tecrübeli arkadaşlardan acil yardım istiyorum.

hp614c

• quote:

Orjinalden alıntı: drorcun

hp614c

Arkadaşın istediği özelliklere göre 614c biraz kaba kalıyor. Ayrıca ben 614c ye Pda değil de Smartphone diyorum. Office uygulamaları istediği için zaten seçimini Wm den yana kullanmış ki bu işletim sistemi olarak doğru bir seçim. Asus P750 ve Htc diamond demiş arkadaş ama aralarındaki fiya farkını sanırıım hesaba katmamış. Ben olsam ikisinin arasında ki p750 de daha çok smartphone gibi duruyor, Htc diamond seçerim. Ama...
    Amaç anladığım kadarıyla eğlence ( film izlemek düşünüldüğünden..) bu bakımdan büyük ekranlı ve büyük ve arttırılabilir hafızalı bir Pda olmalı. Htc diamond kısıtlı hafızası ve küçük ekranı ile gün gelecek tatmin etmeyecektir. Bir alternatif te "Samsung Omnia" olabilir. Hem Diamond dan daha ucuz hem de büyük ekranı ve devasa ve arttırılabilir hafızası ile tercih edilebilir görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwm_1 -- 9 Aralık 2008; 15:46:54 >

• Dostum bende senin gibi arayıştayım şu sıralar. Blackberry bold ve e71 arasında kaldım. Bunlara pek pda denemez sanırım burada baya bilgisayara benzeyen aletler var ancak senin istediğin özelliklere sahipler. Blackberry de şöyle bir avantaj var turkcell kampanyasından faydalanırsan 18 ay boyunca ayda 99 lira ödüyorsun ve internete sınırsız bağlanabiliyorsun. Bu benim için çok önemli yani wireless olmayan yerlerde de mail alışverişi yapabilmem lazım. Ayrıca sanırım 3-4 ay sonra turkcell 3g hizmeti vermeye başlıycak ve bu sefer ekstra ücret ödemeden edge hızında kullandığın internet 3 g ye çıkacakmış. Bunu doğrulamaya çalışıyorum şu sıralar çünkü eğer böyle birşey olursa telefon çok ucuza gelicek.

Windows işletim sistemi konusunda da bir yazı okudum biraz beni soğuttu. Linkini veriyorum aşağıda.
    http://www.chip.com.tr/konu/Symbian-OS-ve-Windows-Mobile-duellosu_8151.html

Ancak wm li bir telefon alıcak olsam htc pro yu tercih ederdim. Daha Türkiye ye gelmedi sanırım. En güzel özelliği qwerty klavyesi olması çünkü dokunmatik ekranda iphone dahil mesaj yazmak işkenceden farksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 9 Aralık 2008; 17:13:49 >

• samsung i900 omnia tam sana göre
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • Blackberry bold derdim ama sana htc diamond veya omnia daha iyi gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    geçen ay açıldı
    Telefon tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuna kadar omnia derim
  • htc touch pro 2 çıkıcak yakında..süper bir alet. onu bekliyorum ben..
  • fiyat önemli değil diyosan i900 omnia veya htc touch pro derim
  • HTC Diamond
  • öneri bazı yapan arkadaşlar arkadaşın isteklerini okumuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 9 Mart 2009; 13:40:57 >
  • HTC diamond ile Asus P750 sormuş, ben HTC diamond'dan çok memnunum tavsiye ederim.
  • Ben Hp 614c kullanıyorum ve çok memnunum.Uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum.Yanlız bugün yeni bir cihaz ihtiyacım olsa Samsung Omnia ile ilgilenirdim.Servis olarak Samsung Asus'tan her zaman daha iyidir.Yanlız daha önce hiç PPC kullanmadıysan yanlızca dokunmatik ekranlı Omnia ya alışman zaman alabilir.
  • Bende bir kaç alet tavsiye ederdim ama eğer bekleyebilirsen biraz bekle derim hem döviz kurları şu an çok oynadı oturmasını bekle ve 2009 un ilk çeyreğinden sonra şirketlerin bombardımanlarını gör çünki bir çok model gelicek sadece piyasaların oturması bekleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.