yhaa arkadaşlar ben pek pda lardan anlamam ama bu aralar yeni bir tane almak istiyorum ama karar weremiorm.Aradığım özellikler: tuştakımının olması,wi-fi kesinlikle olması,kamerasının 2mp olması ama daha düşük olmaması,dokunmatik ekran olması, evet bu özellikleri istiyorum. Hee bide fiyatının en fasla 900 ytl olması lütfen yardımcı olun karar weremiorm ama kesin tuştakımlı istiyorum...
yyyyhhhhaaa arkadaşlar hiç mi öneremiyosunuz bişiler önemli diorm!!! bu kadar mı zor!!!
toshibe g900 derim sana o zaman başka bişi demem
bırak pdayı normal bi tel al ya bak ben TyTN II aldım pek memnun değilim ya ben mi kullanamıorum bilmiorum ama kullanışlı değil
aynen bu özelliklerle başlamıştım ben de aramaya; asus p535 mutlaka incelemen gereken bi ürün; lakin ben bunu kullanıyorum; aldığım cihazların herşeysini kurcalayan biri olarak da söylüyorum ki keskinlikle tavsiye ederim...
haaa bi de gps olayı da benim nitelikler arasındaydı; yine keskinlikle p535... her türlü desteği de bulabiliyosun ayriyeten
trkcellin kampanyasına bir göz at istersen işine yarayabilir
quote:
Orjinalden alıntı: tazzz_mania
yhaa arkadaşlar ben pek pda lardan anlamam ama bu aralar yeni bir tane almak istiyorum ama karar weremiorm.Aradığım özellikler: tuştakımının olması,wi-fi kesinlikle olması,kamerasının 2mp olması ama daha düşük olmaması,dokunmatik ekran olması, evet bu özellikleri istiyorum. Hee bide fiyatının en fasla 900 ytl olması lütfen yardımcı olun karar weremiorm ama kesin tuştakımlı istiyorum...
arkadasım P535 derim başka bişey demem, çünkü bende senin gibi ne yapacağıma karar weremedim bi zamanlar ama arastırmalarım sonucunda fiyat ve özellikleri acısından bu PDA'yi almaya karar werdim, gerçi istenilen özellikler kişiden kişiye göre değişir ama Wi-Fi özelliği, 2.0 Mp özellikleri ve dokunmatik ekran olması isteklerini karşılayacak, benim bu telefonu almamdaki en büyük etken GPS yazılımının olmasıydı, bu prog. gerçektende çok işime yarıyor, 3 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım çok şükür,, uzun lafın kısası sana önerebileceğim telefon su anda da kullandığım P535
Bence G-Smart i120 istediğin bütün özellikler var ayrıca tv ve radyoda var
p535'in boyutu ve tuş takımının olmayışı işkence olabiliyor.(pdalar genelde buyuk.)
çok saol'un arkadaşalar tavsiyelerinize bakıorm bende saten asus p535 i bayadan beri araştırıodm ama tek kötü yanı benm için tuş takımınn olmaması
quote:
Orjinalden alıntı: alpdoruk
toshibe g900 derim sana o zaman başka bişi demem
+1
Şu an alınacak iki pda var biri HP 614c digeri HTC Touch Cruise ama ikiside Türkiye de yok. Yurt dışı fiatları 520-545 EUR arasında buraya gelene kadar ise çok şey değişecek . Yazılımlar işletim sistemi vs dolayısı ile bu PDA ların ram ve rom ve işlemcileri,pil ömürleri ki (Şu an için en iyileri) yeni gelişmelerle yeterli olmayacak. Bu gelişmler ise tahminim 10 ay içinde olacak bu nedenle kullandığınız Pda varsa yenisini almayın bekleyin.Eger yoksa ve illaki alacaksanız çok prima bir modele para vermek yerine, madem yeni alacaksınız basit ve ucuz bir model ile ısınma turu atın ,bu turda PDA sız olamayacağınıza karar verirseniz yeni çıkacaklardan birine paranızı ayırırsınız. Hatta 15 güne kadar bir çok üretici HTC de dahil bir çok yeni ürün sunacaklar Samsung fuar öncesi bir modeli duyurdu bile gelen yenilikler çok fazla bu nedenle çıkacak işletim sisteminin getirecekleri ve GPS yazılımları TMC yayınları vs için bence beklenmeli....Yeni üst modellerin hepsinde bunlarda olacak.
selam,
PM de attım sana. Bende Sıfır (kutusunda açılmamış) Turkcell PDA P4350 var. Fiyatı 650 YTL
eger pda dan da kullanımındanda anlıorm diosan TYTN II derim, yok telefondn anlamam pek diosan başka bi alternatif ara derim..
samsung i780 'e bak.fiyatı a düştü peşin 560 kadar alırsın
konu hortlatmak diye buna denir . arkadaş pdsını almış çoktan eskitmiştir yahuuu
Ama ne hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme