Şimdi Ara

pda ya nasıl windows yuklleriz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR İYİ GUNLER. PDA MIZDAKİ MEVCUT İŞLETİM SİSTEMİMİZ ÇÖKTÜ.NASIL TREKRAR YÜKLERİZ.TESEKKURLER.

• garanti kapsamında oluyo die biliyorum bir sor istersen garantine?
  • marka model?
  • İşletim sistemi ROM (Read Only Memory) da yüklü olduğu için normal format yöntemleri ile silinmez. Yani Hard Reset yaparsan işletim sistemin eski hale döner. Kullanma klavuzunda nasıl hard reset yapacağın yazılı.
  • tesekkur ederim ama hard reset dediğiniz aynı anda hem kapatma hemde reset tusu ise yaptım. bir soru soruyor sileyimmi yoksa iptalmi gibi baska işlem yapmıyor. pda mız dell axım x50 ne onerirsiniz. tesekkurler.
  • hala problem yasıyorum ne onerirsiniz arkadslar. hem resette hemde kapatma tusuna bastım bir uyarı yazısı var. sileyimmi iptalmı diye cevaplıyoruz ama hiçbir işlem yapmıyor. tesekkurler.
  • Rom yüklemek her ppc ye göre değişik en azından rom yükleme ekranına geçme babında bir de romun nasıl verildiği de önemlidir İmage dosyası olarak mı yoksa exe olarak mı exe olanlar genellikle ppc makinaya bağlıyken bu exe dosyası çalıştırmakla kurulurlar. Aşağıda X51 için rom yükleme anlatılmış belki bir faydası olur.

Alıntıdır cebimdeki pc.com

Dell Axim X51V Rom Yükleme Klavuzu
    --------------------------------------------------------------------------------
    DIKKAT!!! ROM TÜKLEMEK RISKLI BIR ISTIR VE YANLIS YÜKLEME SONUCUNDA CIHAZINIZ ZARAR GÖREBILIR. BU TIP PROBLEMLERDE SAHSIM VE CEBIMDEKIPC.COM YÖNETIMI SORUMLU TUTULAMAZ
    BURDAKI ISLEMLERI YAPARAK BU KURALLARI KABUL ETMIS BULUNUYORSUNUZ

.nb0 dosyalari ile sd karttan rom yükleme
    NOT: wm5 ten wm6 ya geçmeden önce dell in en son çikan wm5 romu olan a012 nin yüklü oldugundan emin olun. bu rom, romlar bölümünden download edilebilir
    1) öncelikle sd kartinizi fat32 olarak formatlayin
    2) rar içinden çikan dosyalari, sd kartinizin ana dizinine(klasör altinda olmayacak sekilde), dosya adlarini kesinlikle degistirmeden kopyalayin
    3) kartinizi cihaza takin
    4) wifi+power tuslarina beraber basarken reset tusuna basip çekin(wifi ve power tusundan elinizi çekmeyin)
    5) karsiniza sd image boot ekrani gelicektir. eger yukaridaki islemleri dogru yaptiysaniz, rom adi ekranda belirecektir ve yüklenme onayi isteyecektir
    6) 2 kere action tusuna(yön tuslarinin ortasindaki tus) basarak rom yükleme islemini baslatabilirsiniz

exe romlarini yükleme
    1) cihazinizi bilgisayara baglayin. activesync ile bagli olduguna emin olun
    2) exe dosyasini çalistirarak rom yükleme islemini baslatin

wm6 dan wm5 e geri dönme
    1) romlar sayfasindan dell in orjinal romu hariç herhangi bir wm5 romunu yukarida belirtilen .nb0 dosyasi ile rom yükleme klavuzuna göre yükleyin

Romlar:http://www.cebimdeki pc.com/forum/showthread.php?t=9528

• dostum windows açılmıyorsa boot menüyü alıp öyle rom atabilirisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.