Şimdi Ara

PdaNet (bağlantı var, ağ erişimi yok sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 4 kullanıyorum. Bilgisayarım da Dell Inspiron 6000 (2006 model).

Telefonu 2011 de aldığımda kendi bilgisayarım hariç tüm bilgisayarlarda modem olarak kullanılabiliyordu. Kendi bilgisayarıma ise USB, Wi-Fi ve Bluetooth'un hepsini denememe rağmen interneti veremiyordum. (Heralde eski model olduğundan kaynaklanıyor). Bilgisayara format atıp Windows 7'ye geçtikten sonra da hiçbir şekilde olmadı. İnternette araştırırken PdaNet programına rastladım. Programı telefona ve bilgisayar uzantısını da bilgisayara yükledikten sonra USB bağlantısı ile (bluetooth ve wi-fi yine çalışmadı) düne kadar kullandım.

Ne telefon ne de bilgisayar üzerinde hiçbir değişiklik, güncelleme, yeni program kurulumu yapmamama rağmen dün sabah telefonu bilgisayara bağladığımda internet ağı ikonu sarı ünlemli olarak belirdi. 2,5 yıldır sorunsuz kullandığım programı dünden beri kullanamıyorum.

Sanırım problem telefon tarafında değil bilgisayar tarafında çünkü bilgisayar internete bağlanıyor ama "Ağ erişimi yok" diyor.

Virüs taraması yapıp 2 virüs buldum ama bundan sonra da bir değişiklik olmadı.

Buna yakın problem yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drill -- 30 Mart 2014; 18:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.