Arkadaşlar Pdf dosyaları hazırlamak için ne yapmalıyım hangi programları kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
acrobat writer 6.0 i indirebilirsin... cd sini sana yollamak isterdim ama su siralar olmaz... imesh veya kazaa gibi p2p programlardan image ini bulabilirsin bi kac yerde gormustum veyahut adobe photoshop 6-7 programi ile de hazirlayabilirsin... kolay gelsin...
acrobat sitesine gir kaydol şu an için e-kitap işlemleri ile ilgili 3 veya 5 kitap oluşturma hakkı veriyor ucresiz. sonrası içinde arkadaşında dediği gibi alternatif probramlar var. onlarla yapa bilirsin. netten aratıcaksın.
[url]www.pdf995.com[/url].Ücretsiz pdf dönüştürücünüz.Açık kaynak kodu dünyasının size bir hediyesi..[^] Şimdi baktım ama maalesef artık source'ları gizli hale gelmiş[:(!] Neyse ki hala free
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. acrobat 5.0 full sürümünü indirdim kazaa'dan pdf995 baktım çok işime yaradı allah ne muradınız varsa versin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme