Şimdi Ara

pdf'e şifre koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir pdf dosyası açarken dosyanın çift tıklanmasından hemen sonra şifre girmemizi istiyor. Bunu nasıl gerçekleştirebiliyoruz? Acaba word dokümanını pdf'e çevirirken kullanılan program mı bunu sağlıyor? Yoksa dışarıdan alınan herhangi bir pdf dosyasını da şifreli hale getirebilir miyiz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

• yok mu bilenimiz arkadaşlar?
  • Valla benim bildiğim onu Acrobat ile yapabileceğin (reader ile olmuyo). Acrobatla nasıl oluyo dersen bilgisayarımda kurulu olmadığı için cevaplayamayacağım.(ilkbaşta cevaplamaya çekindim ama baktım cevaplayan yok... )
    saygılar...
    Edit: Dostum senin için Acrobat ı kurdum... anlatayım:
    1-Şifrelemek istediğin dosyayı açıyorsun...
    2-Eğer dosya önceden başka biri tarafından şifrelenmemişse(düzenleme yapmaya karşı) File->Document Properties i tıklıyosun...
    3- Çıkan pencerede Security sekmesine geliyosun...
    4-No security yazan yeri password security e getiriyosun..
    5-Yeni bir pencere çıkıyo ve orda istediğin yeri tikleyip aktive ediyosun, ister açma koruması koyuyosun ister değiştirme...
    saygılar...
    Editin editi: Sana tavsiyem 6 haneden hatta 7 haneden fazla karekter kullan yoksa dökümanın kırılabilir. En güvenlisi Winrar, 6 hane bile yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avalona -- 11 Haziran 2006; 15:41:13 >
  • tesekkur ederim bilgilendirdigin için, ben de programı indirip deneyeceğim..
  • Bu program ile pdf'lere şifre koymak mümkün
    -
    http://www.colorpilot.com/pdfmaker.html
    -
    Programı kurduktan sonra masaüstünden aç,File menüsü altında "properties" e gir ve PDF Security başlığına tıkla şifre belirle.
    -
    İndirmek için :
    http://r a p i d s h a r e.de/files/22639006/pdf.maker.pilot.1.27.full.rar.html
  • rica ederim
  • pdf dosyalara nasıl yazdırma koruması koyabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acrobat pro foxit phantom vb programlarla şifre konulabilir not yazdırma koruması şifresi kırılabilir şu an için güvenli değil ha acemiler için kullanılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.