Şimdi Ara

Web sayfasına Htlm kod nasıl girilir? (sayaç eklemek için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi web sayfasına sayaç eklemek istiyorum fakat verilen htlm kodunu nasıl giricem bu konuda hiç bilgim yok html kod nasıl girilir? nereye girilir ? hiç bilmiyorum yardım edermisiniz

• hazır yapıyorsan html editörden kpyala yapıştır yap ama bilgisayardan upload ediyorsan bir programla aç en basiti notpad ile aç oraya kopyala htm olarak kaydet yine upload et
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Arkadaşlar ben bi web sayfasına sayaç eklemek istiyorum fakat verilen htlm kodunu nasıl giricem bu konuda hiç bilgim yok html kod nasıl girilir? nereye girilir ? hiç bilmiyorum yardım edermisiniz

Msn adresini pm ile yollarsan sana msn den bilgi verebilirim. Burdan anlatması çok kolay olmayabilir.
  • bide hangi prg. lar calışıyorsun.
    galba frontpage dir ???

eğer oysa,
    yerleştirmek istediğin sayfayı aç.
    sayacı yerleştirmek istediğin yeri belirle.
    daha sonra frontpage de en alt bölümde
    HTML diye bi düğme var onu tıkla,ve o kodu yapıştır.
    daha sonra HTML düğmesinin yanında normal var ona tıkla.
    ve kaydet de.
  • kodu nanada gönderebilirmisn sayacın kodu msni weriyim sen ona e-posta atarsan iyi olur kardeş
    msn= q_azrail@hotmail.comçabuk olabilirmisin kardeş
  • Konu 2006 da acilmis Hortlasmissin ...
  • ftp den istedigin yere atıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel'de Sayaç Yapmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ftpden at ve iş bitsin gereksiz yere konu hortlatmıyalım
    mesela benim gibi php ücretsiz host veren yerler adlı bir topici hortlatmak yararlıdır.
  • merhaba arkadaşım ben azbuz.com adresinden kendime ufak çaplı bir site yaptım fakat sitemde radyo yayını nasıl yapmam gerektigi hakkında hiş bir bilgim yok bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden çok teşeşürederim
  • Arkadaşım sana verilen hazır kod ise yani bu sayac tutan sitlerin kodlarından ise ve html çalişiyosan önce kodu sag tıkla fare kopyala sonra ekrana gel yeni bir metin belgesi aç sonra o kodu aynen icine yapiştir kaydet de sonra o metin belgesinin üst sol kısımından dosya kısımını aç sonra farklı kaydet de mesela keyadederken sallıyorum pelin.htm diye kaydet sonra expolere olarak aç sayac kodunu aynen gorereceksın. ve bunu siteye kod la yerleştirebilirsin ama yerlerini bilmen gerekir eğer fronpage veya dreamwewe kullanıyosan o pelin.htm kaydettin dosyayı bunlarla aç ve içinde sarı bir işaret olarak ckıcak onu ordan al yine çaliştiğin index i aç sayacı nereye koyacaksan oraya kaydet ve refrefh yap index de goruceksin

Kolay gelsin

imza: Html - htmlx benden sorulur:) PELİN ÇAĞAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.