Şimdi Ara

pdf oluştururken içindekiler kısmını ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı pdf dosyalarında içindekiler kısmında sayfa numaralarına tıkladığında seni o sayfaya yönlendiriyor bu nereden nasıl yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsk -- 8 Mart 2014; 19:50:59 >

• hmsk kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama, word'de save as pdf seçeneğini seçtiğinde fazla seçenekleri gösteren bir buton çıkıyor diye hatırlıyorum, orada istediğin ayarı bulabilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notther

Tam emin değilim ama, word'de save as pdf seçeneğini seçtiğinde fazla seçenekleri gösteren bir buton çıkıyor diye hatırlıyorum, orada istediğin ayarı bulabilirsin belki.

malesef bulamadım seçenekler kısmında. peki bazı pdflerde de sol tarafta bookmarks kısmı var altında başlıklar sıralanmış oluyor bunu yapabilme şansım var mı ? yani benim istediğim tek tek sayfaları dolaşmadan başlığın olduğu sayfaya yönlenmek.
  • hmsk kullanıcısına yanıt
    2010 word te baktım şimdi. Bookmark yapma seçeneği var. O şekilde kaydedince istediğin gibi olacak pdf dosyan. SS'yi de ekledim; oradan bakabilirsin.

Word'ün daha eski versiyonlarında oluyor mu bilmiyorum.

düzeltme: SS düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notther -- 26 Mart 2014; 15:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notther

2010 word te baktım şimdi. Bookmark yapma seçeneği var. O şekilde kaydedince istediğin gibi olacak pdf dosyan. SS'yi de ekledim; oradan bakabilirsin.

Word'ün daha eski versiyonlarında oluyor mu bilmiyorum.

düzeltme: SS düzeltme.

Hocam benim office 2007 ama fark etmiyormuş tam istediğim gibi oldu ya çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.