Arkadaşlar önceliklehttp://download.9down.com/freeware/gmailfs_105.rar adresinden gmail driverını indirip kuruyorsunuz sonra bilgisayarıma girip orada gmail driver diye bi sürücü oluşacak o sürücüye sağ tıklıyorsunuz ve Login As kısmına geliyorsunuz.Username kısmına username:yazilimgelistirici Şifreyede:123987456 yazıyorsunuz pdf ve e-book lara ulaşıyorsunuz.Bunları buraya yüklemek için çok uğraştım inşallah sizler için yararlı olur her bir pdf birbirinden farklıdır isimlere bakım bu bunun devamıdır diye aldanmayın.yorumlarınızı bekliyorum.
üye olunca günde 10 kitap indirilebilirdu sanırım...
Saol Dostum Çalışıyor.Eline Sağlık
Arkadaşlar şu an 360MB lık pdf var en son html_css_java script ekledim bundan sonrada C ve C++ eklemeyi düşünüyorum ama ilgi olursa ilgi olmazsa aynen bu şekilde bırakıcam.
YA bunun Upload işlemi çok mu? sürüyor ? Elimizdeki Farklı derlenmiş şeyleri Çalışma gerisinde atalım !Hem Yazılım bölümü içinde bir kaynak olmuş olur burası.Yaptığın şey çok güzel.Eğer paylaşım yapalım dersen bizde kopyalayalım elimizdeki kaynaklardan felan güzel olur bence ?
Maalesef bayağı uzun sürüyor uploadlar.Bende de 4 , 5 GB'lık e-book kütüphanesi var.Bende uğraşıcak zamanım olsaydı bu şekilde upload ederdim.Yalnız e-mule ve dc++ ile paylaştırıyorum.Ayrıca ben bir türlü bilgisayardan e-book okumaya bir türlü alışamadım.Normal kitapta rahatça okurken bil.de bir türlü konsantre olamıyorum.
evet bilgisayardan dediğin gibi zor oluyor fakat bilgisayar kitapları bence ideal :) ben kitapların içeriklerini, isimlerini sorucaktım.. birde şuan kaç kiitap var acaba? birrdeee türkçe kaynak varmı? çok soru sordum ama... teşekkürler..
Yaw arkadaşlar tam php ve java eklemiştim ki google hesabımı 24 saat lock etti galiba aşırı yüklendim en son 500Mb olmuştu.Araştırmalar ve eklemeler devam edecek.
Ado.Net: 4 kitap Asp.Net: 9 kitap C#: 12 kitap Database: 6 kitap Html_Css_Java Script: 8 Kitap Vb.Net: 7 Kitap Visual Studio.Net: 5 Kitap Xml: 9 Kitap Extream prgramming: 9 kitap Php: 9 kitap Java: 31 kitap
Html css java script,PHP ve Java,Jsp pdflerinide ekledim.
Şu an çalışıyor.
şifre çalişmadi acaba değiştirdinizmi ya?
Yok şifre değişmedi sadece google daki elemanlar hesabımı 24 saat lock ettiler ama arada bir açılıyor.
hehe lem google da bezidirdik neysem sağol dstum ara sıra bakarım teşekkur ettim
Baglantı sürekli kesiliyor...
Aşırı yüklenmeden çok fazla kişi giriyor aynı anda ondandır.
Ya kardes bi türlü açılmıyo gmail driver
hep aynı hatayı veriyor[simage][/simage]
eyvallah saolasın çok makbule geçti gerçekten
hocam doğru 10 kitap indirilebiliniyor.bence cok güzel site paylaşım için sağol