Şimdi Ara

PDR HAYALLERİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aslangur

Bayburta gideceğine kıbrısa git

Hocam işte kıbrısta bursu kırıp para alabilmek için hocalar ibrelik yapıyo diyolar geçinmesi zor vs Türkiye'de Bi yer onun için çok daha öncelikli benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonlara kafkası yaz o kesin gibi gelir digerleri gelmezse bide yeni acılanları yazabilirsin . Yerinde olmak isterdim obp li 65 obp siz 50 binim pdr istiyorum hayal oldu 😭

• imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağduru Ygss

Sonlara kafkası yaz o kesin gibi gelir digerleri gelmezse bide yeni acılanları yazabilirsin . Yerinde olmak isterdim obp li 65 obp siz 50 binim pdr istiyorum hayal oldu 😭

Yazdım kardeşim yazdım ama hala kafamı aşırı derecede kurcalıyor Kars Nasıl Bi yerdir Mutlu olabilir miyim felan çok doğuda ve gelişmemiş olması vs gerçekten yazmalı mıyım sence

• aydinsukru kullanıcısına yanıt
    İmkansız olan ne

• doğan581903 D kullanıcısına yanıt
    Kanka bunu sormak için biraz geç kalmadın mı son saatler iyi araştır sor orda okuyamlara falan bizim bi arkadaş ilahiyat okuyodu orda mecbur olan yazıyor , terör ne kadar var falan iyi düşün birde geçiş yapmaya calışırsın onuda düşün ama erzurum karstan daha iyi onuda yaz bence .

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Erzurum 2.ö 44.200 DEN almış zor ya

Sen yaz yine surprizlerle dolu bir yıl biliyorsun. Karsı iyi araştır bence. Sosyal hizmetide baya kötülemişler ama bana benim hocam geleceğin mesleği dedi ya 😣 Ben ktü sınıf yazdım sonrasına sosyal hizmetleri yazdım

• Bu arada kıbrıs yazacağına istanbulda falan burslu yazman daha mantıklı bence kıbrıs cidden cok pahalıymış. Nerde oturuyosun ?

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Sivas'ta yaşıyorum kardeşim kıbrısı yazmadım 10-15 pdr işte gelebilecek Kars Bayburt felan da yazdım gerisine de sosyal hizmetler sıraladım [

• Yeni açılanlarım hepsini yazdın dimi onları mutlaka yaz , hayırlısı olsun inşallah en kötü Erzurum olur ☺️

• quote:

Yeni açılanlarım hepsini yazdın dimi onları mutlaka yaz , hayırlısı olsun inşallah en kötü Erzurum olur ☺️

Yazdım yeni açılanlar hafız da 44 binde Erzurum yerine Giresun ve Kırşehir yazdım ama 50 bine 44 bin çık zor değil mi

Zorda pdr ler her yıl geri gidiyo o yuzden dedim bide sayısalcıların çıkacağını düşünürsek olur 50 altında alan yerler bana öyle geliyor . Giresun doğudan daha iyi yazman iyi olmuş bayburt gelse en kötü geçiş yaparsın zaten bu sehirlerde hergün kar topu oynayacak degilsin evde oturup ders çalışcaksın yapacak birsey yok , mesela bi arkadas insaat muhendisi atatürkte ortalaması iyi bir yıl sıktı disini simdi basvurdu gecis yapmaya buyuk ihtimallede geecek karadenizde biyerlere .

• quote:

Zorda pdr ler her yıl geri gidiyo o yuzden dedim bide sayısalcıların çıkacağını düşünürsek olur 50 altında alan yerler bana öyle geliyor . Giresun doğudan daha iyi yazman iyi olmuş bayburt gelse en kötü geçiş yaparsın zaten bu sehirlerde hergün kar topu oynayacak degilsin evde oturup ders çalışcaksın yapacak birsey yok , mesela bi arkadas insaat muhendisi atatürkte ortalaması iyi bir yıl sıktı disini simdi basvurdu gecis yapmaya buyuk ihtimallede geecek karadenizde biyerlere .

Ya hocam İnan şuan Bayburt gözümde karsın yanında new York gibi bişey inşallah gelir de çok doğuya gitmek de istemiyorum çünkü ama ikisinden hangisi gelirse gelsin yatay geçişe zorlamayı düşünüyorum tabi gelirse

Biliyo musun sınav açıklanmadan yaklaşık 4 gün önce kuzenim ve eşi bizdeydiler öyle çay falan içiyoduk kuzenim sınif öğretmeni bayburtta dogu görevini yaptı sınavdan muhabbet açıldı dedim bayburt nasıl çok mu kötü falan dedi ki kuzenim yok be bayburt büyüdü o eski bayburt değil falan bende güldüm dedim niye dalga geçiyosunuz ya onlarda dediler yok ciddiyiz dedim uf ya pdr ancak tutarsa oralar tutar kuzenim ve eşi dediki valla neresi olursa olsun git 4 yıl sonra rahat edeceksin pdr icin değer falan dedim ne bileyim ya , sonra kuzenim dedi ki eee sen pdr kazanırsan dayım bizi bi yemeğe falan getirir artık kutlamaya hesabı bende dedim ki valla bayburt gelirse ben 1 hafta yasta olurum herhalde . Oyle böyle derken bu kadar yığılma olacağını düşünmemiştim netlerimde fena değildi sonuç geldi 65 bin (obpsiz 50 ) şuan o begenmedigim yer olsa bildigin yas tutacak ben koşa koşa giderim oraya . Yani kisacasi oyle bi yildayizki sehirdir uninin egitimidir bilmem odur budur secme lüksümüz yok yeterki olsun derdindeyiz . İnsallah bayburt olur calisirsin gecersin batiya hic sorun degil olmadi en kotu erzuruma falan gecersin . Kars biraz kotu evet ama elden biraey gelmiyor ki karsı mutlaka en alta yaz 24.ye 😣

• Karsı pdrlerden en sona yazdım sonra da sosyal hizmetler sıraladım hocam bende aynı durumdayım inan Bayburt'un bu yıl yerini dahi bilmiyodum 3-4 gün önce öğrendim ve gitmek için can atıyorum hayat işte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.