Şimdi Ara

PDR HAYALLERİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PDR OLSUN TAŞTAN OLSUN DİYORUM EN SON BAYBURT PDR 2.ÖĞRETİM 47.600LE ALMIŞ 2015 SİZCE GELİR Mİ??

ONUN DIŞINDA KIBRISTA TAM BURSLU DÜŞÜNÜYORUM AMA FORUMLARDA OKUDUĞUM KADARIYLA GEÇİNME SIKINTISI,HOCALARIN PARA ALABİLMEK İÇİN BIRAKMAYA YÖNELİK TUTUMLARI FELAN KAFAMI KARIŞTIRIYOR

PDR OLMAZSA SOSYAL HİZMETLER GİDERİM DİYE DÜŞÜNÜYODUM FAKAT ŞUAN KİME SORSAM ATAMASI YOK ÇOK MEZUN VAR HELE 4 YILA TAMAMEN KAPANIR GİBİ ŞEYLER DUYDUKÇA HEVESİMDE KALMIYOR

ARKADAŞLAR EN SONUNDA SINIF ÖĞRT. GİDECEĞİM HERHALDE BU GİDİŞLE LÜTEN Bİ YARDIMCI OLUN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayburt gelir muhtemelen hatta daha iyi yerler de gelebilir düşebilirsin biraz hocam

• Valla hocam biri gelir diyor biri gelmez diyor baya kafam karışık ama çok teşekkür ederim rahatladım biraz

• Kıbrısa gideceksen Doğu Akdeniz tercih edilebilir arkadaşım gayet memnun 450 bin sıralama ile uluslarası ilişkilere girdi ama hiç öyle hocaların bırakması gibi durumlardan bahsetmedi.Geçim durumuna gelince biraz idareli gidersen bi istanbul'a göre daha ucuza bile geçinebileceğini söyledi çünkü ikiz kardeşi istanbulda okuyor ondan çok daha fazla para harcıyormuş.
  • emrengn E kullanıcısına yanıt
    Evet Doğu Akdeniz de geliyor hocam teşekkür ederim açıkladığınız için ben forumlarda dolaşırken okuyan herkes lanet etmiş Kıbrıs'a biraz çekiniyorum açıkçası

• doğan581903 D kullanıcısına yanıt
    Bence biraz da hayat tarzınla, beklentilerinle falan alakalı kıbrısı sevip sevmemek. Ama sadece benim ya da bir kaç kişinin yazdığıyla hareket etme, iyice araştır,orada o bölümde okuyanlarla ya da oradan mezun olanlarla falan konuş.Daha sağlıklı bilgi edinmiş olursun.
  • emrengn E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam eyvallah

• doğan581903 D kullanıcısına yanıt
    Önemli değil umarım istediğin gibi olur her şey.

• Eyvallah hocam hepimizin istediği gibi olur inşallah

• Uppp

• Kafkasi da yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğan581903

ARKADAŞLAR TM3 SIRALAMAM 50.566

PDR OLSUN TAŞTAN OLSUN DİYORUM EN SON BAYBURT PDR 2.ÖĞRETİM 47.600LE ALMIŞ 2015 SİZCE GELİR Mİ??

ONUN DIŞINDA KIBRISTA TAM BURSLU DÜŞÜNÜYORUM AMA FORUMLARDA OKUDUĞUM KADARIYLA GEÇİNME SIKINTISI,HOCALARIN PARA ALABİLMEK İÇİN BIRAKMAYA YÖNELİK TUTUMLARI FELAN KAFAMI KARIŞTIRIYOR

PDR OLMAZSA SOSYAL HİZMETLER GİDERİM DİYE DÜŞÜNÜYODUM FAKAT ŞUAN KİME SORSAM ATAMASI YOK ÇOK MEZUN VAR HELE 4 YILA TAMAMEN KAPANIR GİBİ ŞEYLER DUYDUKÇA HEVESİMDE KALMIYOR

ARKADAŞLAR EN SONUNDA SINIF ÖĞRT. GİDECEĞİM HERHALDE BU GİDİŞLE LÜTEN Bİ YARDIMCI OLUN.

pdr önerirmisin ne iş yaparlar bir sayısalcıyım düşünüyorum
  • neden pdr ? bi yıl daha hazırlan git hukuğa
  • resimy R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öneririm hocam

• darkfacexxl D kullanıcısına yanıt
    Bana göre değil hocam hukuk

• Ayni durumdayiz senle hocam bende karsi yazmadim bayburtu yazdim ardindan sosyal hizmetleri siraladim.Yalova necmettin sakarya buralarin gelecegini dusunuyorum.yalniz tm1 den 2 bolum kafami karastiriyor eskisehir ing.isletme ve selcuk ic mimarlik ve cevre tasarimi.ilk iki bolumun acigida var acikogretim yani o sogutuyor.ic mimarlikta severek okuycam bi bolum ama issiz kalma ihtimalim cok cok fazla.napicam bilemiyorum.mecburen sosyal hizmete gidicez galiba.insallah pdr gelir.sosyal hizmete kalirsak onlarda cok iyi sehirlerde olmuycak malesef en iyi sakarya var heralde orada ilcesindeymis.bi hacettepe var onunda gelecegini sanmiyorum.kisacasi 50 bin siralamanin Allah belasini versin

• Bayburta gideceğine kıbrısa git

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanaslanx1

Ayni durumdayiz senle hocam bende karsi yazmadim bayburtu yazdim ardindan sosyal hizmetleri siraladim.Yalova necmettin sakarya buralarin gelecegini dusunuyorum.yalniz tm1 den 2 bolum kafami karastiriyor eskisehir ing.isletme ve selcuk ic mimarlik ve cevre tasarimi.ilk iki bolumun acigida var acikogretim yani o sogutuyor.ic mimarlikta severek okuycam bi bolum ama issiz kalma ihtimalim cok cok fazla.napicam bilemiyorum.mecburen sosyal hizmete gidicez galiba.insallah pdr gelir.sosyal hizmete kalirsak onlarda cok iyi sehirlerde olmuycak malesef en iyi sakarya var heralde orada ilcesindeymis.bi hacettepe var onunda gelecegini sanmiyorum.kisacasi 50 bin siralamanin Allah belasini versin

50 bin sıralanamanın Allah belasını versin kardeşim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.