Şimdi Ara

PDR İÇİN 1 sene daha hazırlanmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PDR bölümünü gerçekten istiyorum
    Lys-ygs' sem kötü geçdi 51k dayım tm 3
    PDR bölümünün önü açıkmı 1 senem daha bu bölüm için değer mi
    yoksa sosyal hizmet tarzı bölümleri mi yazıyım

KAFAM ALLAK BULLAK NOLUR YARDIM EDIN LUTFEN

• ygs-lys netlerini yazsana?
  • Değmez rehber hocası olup ne yapcan. Bizim dershanedeki hoca 2 senedir kazanamıyor kpss'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 11 Temmuz 2014; 16:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Değmez rehber hocası olup ne yapcan. Bizim dershanedeki hoca 2 senedir kazanamıyor kpss'yi
    önü açık mı kapalı mı kimse bilemez. ama istiyorsan kalmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatasaray101o10 -- 11 Temmuz 2014; 16:42:28 >
  • Prince Legolas kullanıcısına yanıt
    kpss yi nasıl kazanamıyor taban puan 50 mi 60 mı ne 2 sene çalışan adam bu kadar yapamayacak mı bi yanlışınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hecktor09

kpss yi nasıl kazanamıyor taban puan 50 mi 60 mı ne 2 sene çalışan adam bu kadar yapamayacak mı bi yanlışınız var
    kesinlikle önü kolay kolay kapanamayacak bir meslek. kendinizi geliştirirseniz özelde çok çok iyi paralar kazanabilirsiniz. geliştirmekten kastettiğim açılan kursları vs almanız ve bunu belgelendirmeniz. eğer ki diliniz de iyi iş yapıyorsa piyasada muazzam paralar kazanabileceğiniz bir bölüm. sıradan değilde sağlam bir üniversiteden mezun olursanız hele yemede yanında yat. hiç birşey yapamazsanız kpss ile öğretmen olarak adını soyadını yazmayla bile atanabilirsin. bir çok rehberlikçi öğretmen olarak atanıp dışarda ek iş yapıyorlar. ek kazançları hatırı sayılır rakamlardır.
    yukarıdaki arkadaşın bahsettiği dersane rehberlikçileri muhtemelen felsefe veya sosyoloji mezunudur. o yüzden atanamıyordur. devlet atayacak rehberlikçi bulamıyor çünkü. kadrosu boş kalmıştı geçtiğimiz sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

kesinlikle önü kolay kolay kapanamayacak bir meslek. kendinizi geliştirirseniz özelde çok çok iyi paralar kazanabilirsiniz. geliştirmekten kastettiğim açılan kursları vs almanız ve bunu belgelendirmeniz. eğer ki diliniz de iyi iş yapıyorsa piyasada muazzam paralar kazanabileceğiniz bir bölüm. sıradan değilde sağlam bir üniversiteden mezun olursanız hele yemede yanında yat. hiç birşey yapamazsanız kpss ile öğretmen olarak adını soyadını yazmayla bile atanabilirsin. bir çok rehberlikçi öğretmen olarak atanıp dışarda ek iş yapıyorlar. ek kazançları hatırı sayılır rakamlardır.
    yukarıdaki arkadaşın bahsettiği dersane rehberlikçileri muhtemelen felsefe veya sosyoloji mezunudur. o yüzden atanamıyordur. devlet atayacak rehberlikçi bulamıyor çünkü. kadrosu boş kalmıştı geçtiğimiz sene.

Alıntıları Göster
    len rehber öğretmenleri sadece kpssye girmesi yetiyor ne kazanıp kazanamaması olsa olsa 5 sene sonra belki 70-75ten alır şimdi baraj 60dan alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

len rehber öğretmenleri sadece kpssye girmesi yetiyor ne kazanıp kazanamaması olsa olsa 5 sene sonra belki 70-75ten alır şimdi baraj 60dan alıyor

Alıntıları Göster
    4 sene sonra pdr ne olur onu araştırmak gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eda1113

4 sene sonra pdr ne olur onu araştırmak gerekli...

Oda zor 4 Yıl sonrası ne olacağı belli olmaz.
    Aniden düşüşe geçebilir aniden yüksele bilir.
    Şimdilik önü açık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batanreis

ygs-lys netlerini yazsana?

YGS :
    türkçe 33/7
    mat 10/3 ygs5=315 150k
    Sosyal 32/8

LYS
    EDEB = 40 /15
    COG = 17/7
    MAT = 20/6
    Geo = 6/2

tm3= 375 51k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miranda1905

quote:

Orijinalden alıntı: batanreis

ygs-lys netlerini yazsana?

YGS :
    türkçe 33/7
    mat 10/3 ygs5=315 150k
    Sosyal 32/8

LYS
    EDEB = 40 /15
    COG = 17/7
    MAT = 20/6
    Geo = 6/2

tm3= 375 51k

Ygs matematik iyi değilken lys de geliştirmişsin mat-2 nin ezbere dayalı konularını iyi yapmışsın anlaşılan.

Kendinde kazanacak ve çalışacak azmi görüyorsan kal ama hafif genişsen kalma git bu sene.
  • valla üstat lys matematik konularına ygs den sonra son 1,5 ay kala çalıştım türev-intgrl felanı ilk kez gördüm
    aslında ygs matematigimde iyiydi fakat sınavda istedigim gibi yapamadım
    ayrıca yorum için tşkkler
  • quote:

valla üstat lys matematik konularına ygs den sonra son 1,5 ay kala çalıştım türev-intgrl felanı ilk kez gördüm
    aslında ygs matematigimde iyiydi fakat sınavda istedigim gibi yapamadım
    ayrıca yorum için tşkkler
    bence kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: gok1905hann

bence kal

haklısın
  • quote:

quote:

bence kal

haklısın

Alıntıları Göster
    karar senin değer ama bence kazanırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshn

karar senin değer ama bence kazanırsan

Alıntıları Göster
    Ailenle konuş, onların da desteğini al sonra kal. Ben de pdr istiyorum geçen sene 75k, bu sene 41k oldum, pdr gelirse gidecem, gelmezse 3.seneye kalacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Ailenle konuş, onların da desteğini al sonra kal. Ben de pdr istiyorum geçen sene 75k, bu sene 41k oldum, pdr gelirse gidecem, gelmezse 3.seneye kalacam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lys puanına bakıp indirim yapan dershaneler varmı
  • quote:

bende merak ettim şimdi acaba varmıdır
  • fhb_fhb_fhb kullanıcısına yanıt
    yav he he
  • quote:

var olmaz olurmu mesela ben feme yazılırken ilk 50 bin e baya bir indirim vardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.