Şimdi Ara

PDR&SİYASETVEKAMU&MALİYE&İKTİSAT ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: n3c0

Arkadaşlar son yorumları alalım aksama dogru gırcem tercıhlerı,
    Pdr yimi öne ankara iktisat,maliye mi öne almalıyım ?

farklı meslekler dostum. Kendimi geliştirecegim diyorsan iktisata gir zaten ankara iktisatta zorunlu olarak geliştirirsin kendini ankara yani. Maliye bildigin gibi zaten sonu kpss ama dil eğitimi alırsan ayrıcalık varmış sanırım. pdr zaten calısma alanları daha belli bi meslek. karar senin...
  • Pdr leri başa yazıyorum,Sonra ankara iktisatmı,maliyemi ikisinide rht yprm önemli olan iş olanagı ?
  • Pdr nin ne olacagı belli olmaz burası türkiye dostum. İş bulabilmem kendi elimde olsun diyosan iktisatı yaz kendini geliştirirsen cok rahat iş bulursun zaten en kötü bi memur maaşı kadar maaşla calısırsın sanırım ankaradan mezun bi iktisatcı bos kalacak degil ya. Pdr maliye gibi meslekler daha cok devlet politikalarıyla paralel şeyler bundan 4 yıl sonra cok rahat iş bulabilrsin belki de harıl harıl kpssye calısman gerekecek artık şans işi bunlar 1 yıl sonrasının garantisi yok. örnek: sınıf ögretmenliği. bi sistem degişiyo tak gitti sınıfcılar. Senin verecegin karar valla dostum standartlarım olsun memuriyet istiyorum diyosan pdr yaz başa. Kendimi geliştrmek istiyorum büyük şirketlerde calısmak istiyorum diyosan iktisatı yaz. Sonradan karar degiştirirsen bile iktisatta kpss için acılan kontenjanlar var ordan da denersin sansını. Olmadı mali müşavirlige kadar yolu var. Karar senin...
  • Başa pdr arkasına da ankara iktisat yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın ama pdr sonrada iktisat yazıyım dıyorum boyle mantıklı gbı glıyor
  • Kardeşim, bak ben çok danıştım, çok kafam karıştı.Ama sonunda kendimi dinledim, çevreye kulağımı kapadım, istediğim yerleri belirledim.Sen de öyle yap, pdr de cidden mutlu olabilir misin, işletmede daha mı çok mutlu olursun? ona karar ver.Bu sene pdrye 3500 kişi yerleşecek, 2006 da falan 1500 civarı kişi yerleşiyordu belki daha da az.garanti meslek diye sevmeyeceğin şeyi okuma.İşini seven bir kişi her türlü iş bulur, iş bulmasa bile mutlu olur hocam.Kendi sesini dinle...
  • arkadaşın da dediği gibi hayal et kendini o mesleklerde. içinden ne istiyosan ona git dostum
  • yorumlarınız cok degerlı saolun arkadaşlar.
    rahatı kaçan agaç peki neye karar verdin hocam
  • Hacettepe ingilizce iktisat
    Hacettepe ingilizce işletme
    Ankara iktisat
    Ankara maliye
    şeklinde sıraladım hocam.
  • Güzel tercih. Hayırlı olsun hepimize arkadaşlar.
  • Hepimize hayırlı olsun ben bıraz daha dusunup yapıyım artık şu tercihi :)
  • Beni dinle maliye'yi iktisatın önüne yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyub

Beni dinle maliye'yi iktisatın önüne yaz.

neden hocam
  • quote:

quote:

neden hocam

Çünkü iktisat,muhasebe gibi derslerin yanında hukuk dersleride göreceksin. Eğer üniyi de mülkiye de okursan bütün uzmanlık kadroları garanti gibi bir şey. Ama iktisat okursan fazla hukuk dersin olmayacak teorik olarak iktisat bilip mezun olacaksın çok yetersiz.
  • quote:

quote:

quote:

neden hocam

Çünkü iktisat,muhasebe gibi derslerin yanında hukuk dersleride göreceksin. Eğer üniyi de mülkiye de okursan bütün uzmanlık kadroları garanti gibi bir şey. Ama iktisat okursan fazla hukuk dersin olmayacak teorik olarak iktisat bilip mezun olacaksın çok yetersiz.

saol hocam,bir büyüğümde bunun gibi şeyler söylemişti teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.