Şimdi Ara

PEAK GAMES YENİ MEZUN MAAŞI 60 BİN TL? | YENİ MEZUN MÜHENDİS MAAŞLARI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın yazdığı bütün maaşlar doğru, kefili benim.
    Yani diğerleri doğruysa peak games için de doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 25 Mart 2023; 1:12:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PEAK GAMES Yeni Mezun MAAŞI 60 Bin TL! Yeni Mezun Mühendis Maaşları

Giriş

Yeni mezun mühendisler için maaş beklentileri, sektör ve şirket tercihlerine göre değişkenlik göstermektedir. Teknoloji sektörünün önde gelen oyun geliştirme şirketlerinden PEAK GAMES, yeni mezun mühendisler için cazip maaşlar sunmaktadır.

PEAK GAMES Maaşları

Bilgilere göre, PEAK GAMES yeni mezun mühendisler için 60 bin TL gibi yüksek bir maaş sunmaktadır. Bu maaş, sektör ortalamasının üzerinde yer almakta ve yeni mezunlar için önemli bir fırsat sunmaktadır.

Yeni Mezun Mühendis Maaşları

Genel olarak, yeni mezun mühendis maaşları sektöre ve şirkete göre değişmektedir. Otomotiv sektöründe, Ford Otosan ve TOGG gibi şirketlerin yeni mezun mühendislere sunduğu maaşlar da 60 bin TL civarındadır.

Sonuç

PEAK GAMES, yeni mezun mühendisler için yüksek maaşlar sunan ve kariyer fırsatları sağlayan bir şirket olarak öne çıkmaktadır. Otomotiv sektöründeki diğer büyük şirketler de yeni mezun mühendislere benzer maaş seviyeleri sunmaktadır. Yeni mezun mühendisler, sektör ve şirket tercihlerini dikkatlice değerlendirerek kariyer hedeflerine uygun olan fırsatları değerlendirmelidirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tecrubelı 100k gelır mı hocam?

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    TOGG’da kesinlikle evet. TOGG harika maaş veriyor.
    Aselsanda ise çok deneyimliler zorlar.
    Baykar’da pek sanmıyorum ama yeni mezun maaşı 30 civardıydı.
    Siemens, Ford Otosan gibi firmalarda ise 3 asgari civarı hocam.

• 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam umarım sizi de oralarda görürürüz ilerde ülke de biraz toparlanmıs olur belki yani çok karamsar olmanın manası yok.

• hocam umarım sizi de oralarda görürürüz ilerde ülke de biraz toparlanmıs olur belki yani çok karamsar olmanın manası yok. burdakı rakamları pratısyen asıstan doktorlar almıyor bıle uzman bıle kamuda 100k almıyor yanı ıyı veren fırmalar varmıs demek doktordan.

Hocam benim bu etiketle buralara girme imkanım yok maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli olmaz o işler.

• saü iyi zaten belki ilk yıllarında degıl ama 5-6.senende girersin.

• Aselsanin 100k verme imkani yok, aselsan 100k verebiliyorsa havelsan roketsan da 90 verebilir. Hepsi tskgv ina dogrudan bagli oldugu ickn maaslari cok paralel, aselsanin havelsan roketsan vs veremediği icin maaslari yükseltemedigini bizzat 1.agizdan (aselsanda muhendis diil, yönetim olarak en tepelerde) duydum. Belli bi yerden sonra inanilmaz istisnai biri degilseniz (atiyorum rf ew nin basindaki adam) maas artamiyo savunma sanayide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

kamuda doktorlar da aynı sekıl hocam 90k fılan max alınıyor özelde amelıyat yapanlar hariç .

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    sanırım, aselsan ve havelsan en üst
    roketsan tai bunların bi altıydı. yanlış mı biliyorum?
    100 olmaz ama yaklaşır gibi.

• Resmi bir hiyerarsi sanirim yok, olan su, adamlar sirketleri denge de bozulmasin diye belli bir seviyede tutmaya calisiyorlar maas olsun diğer haklar olsun. Bi bakima da mantıklı cunku sirketler arasinda ciddi bir guc farki var (bunun ana argumani su, biz bunları biraksak aselsan basar parayi havelsanda aspilsanda adam kalmaz, sonra aselsan super telsizler yapar ama yazılımı hindistandan pili cinden aliriz). Benim pratikte Max limit olarak duydugum rakami baslangica gore oranlarsam 100un yanina bile gelmiyor (tabi bu hala engineer title i ile is yapiyorsan gecerli, soyle bolum müdürü filan olsan veya yönetimde olsan ayri da ondan da koca sirkette iki haneli tane vardir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Memurlar.net :)

• hocam orda ortopedi uzmanı maası 130k dıyorlardı kamuda dogru mu?

• uzaktan çalışan 18 yaş arkadaşım 13k alıyor

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    peak mi

Maaşlar umrumda değil bildiğim tek maaş pratisyen maaşı Ankaratipli her mesajda söylediği için. Önümüzde seçim+5 yıl var. O kadar çok şey değişecek ki bugün burada konuştuklarımızın çoğu geçersiz olacak. Kafa yormaya gerek yok bence bu işler için

• yok başka bir şirket

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.