imdb puanı çok düşükmüş gerçekten ama benim çok beğendiğim bir filmdi, her zaman da güvenmemek lazım imdb'ye demek ki
Özel efektleri hariç berbat ötesi bir film.
Filmi izleyen ve yakın tarihten bihaber bazı insanlara " Pearl Harbor baskınını Amerika kazanıyor olum filmi bile var." dedirten film.
Harbi İzlemedin mi daha?
İzlenmesi gereken tarihi filmlerden bir tanesi bana göre.Tabi amerikan yandaşlıgı var biraz filmde
İzlenemen gerekir
quote:
Orjinalden alıntı: Frost_Nova
ABD lehinde propaganda manyağı olan, öte yandan güzel bir film.
+1
güzel film kesinlikle izle
güzel fimdi özellikle kızın oyunculuğunu beğenmiştim..
...evet aşk filmi olarak izleyeceksen kaçırma ...bir amerikalı olarak izleyeceksen öfkelenebilirsin.....bir japon olarak gurur duyarsın... ..bu adamlar en büyük hezimetlerini bile film yapıyor..(vietnam savaş filmleri) ve etkiliyorlar ...helal olsun
Çok güzel bir film gerçekten.ABD'nin yalan oluşunu orda yalan oluşunu çok güzel göstermişler
Ayrıca Der Rote Baron'unu da izlemini tavsiye ederim.
baştaki uçak gösterisini unutamıyorum
her amerikan filminde olduğu gibi amerkan provangada sı yine var ama izlenebilecek bir film
Tekrardan izledim bugün. Aşk ve savaş sahneleri bakımından son derece başarılı bir film. Tek kötü yanı çok fazla Amerikan propagandası yapmasıydı
Gerçekte Pearl Harbour
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme