Bunu izlemeyi düşünüyorum arkadas gercekten güzel film dedi bi kız arkadasta cok romantik dedi yani hem savaş hem aşkTam isteedigim türden siz izleyenler ne düşünüyorsunuz bu film hakkında?
2. dünya savaşını konu alan bir film. Filmde Japonların aniden Amerikanın en büyük donanmalarından birine saldırmasını anlatıyor. Pear Harbour (ada idi yanlış hatırlamıyorsam) ordaki Abd gemilerine sabaha karşı 350 civarında uçakla saldırıyolar ve donanmayı çökertiyolar.Kısaca özetlemek gerekirse böyle bir film
Mutlaka izle
harika bir filmdir savaş sahneleri çok etkileyici . izlemenizi tavsiye ederim
Güzel bir film, gerçi ''Yaşa Amerikan Ordusu! '' mantığıyla yapılmış olsa da sevmiştim yine de.
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
uzun
olsun. Akıcı ve güzel bir film. İzlemelisin
ABD lehinde propaganda manyağı olan, öte yandan güzel bir film.
Harika Bir Film
Çok iyi bir film izle bence de.
quote:
Orjinalden alıntı: Lady_Arwen
2. dünya savaşını konu alan bir film. Filmde Japonların aniden Amerikanın en büyük donanmalarından birine saldırmasını anlatıyor. Pear Harbour (ada idi yanlış hatırlamıyorsam) ordaki Abd gemilerine sabaha karşı 350 civarında uçakla saldırıyolar ve donanmayı çökertiyolar.Kısaca özetlemek gerekirse böyle bir film
Imdb Puan bile vermemiş ama sen cevabını almışsın zaten mutlaka izlemen gereken bi film Görsel efektler fln Mükkemmel
Hayatımda izlediğim en iyi 2.Dünya Savaşı'nı konu alan film Çöküş'ten sonra
Bir tek ben beğenmemişim demek ki bu filmi.
HAla izlemedinmi
Eski bir film , 2. Dünya Savaşı konulu.İçinde aşk da var.
Güzel bi filmdi. Sanki bütçe olarakda baya iyi bi filmdi diye hatırlıyorum ama yanılıyo olabilirim de
Bencede Güzel bir Film Tavsiye edilir ama Sonuçda Japonların Sinsi saldırısı ve amerikanın Gücü gösteren Bir Film