Şimdi Ara

Pebble mı Samsung mu Alcatel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle.Akıllı saaat almayı düşünüyorum arkadaşım pebble classic kullanıyor eski olmasının dışında pebbledan çok memnun çok fazla watchfaces seçeneği olması da ayrı bir güzellik .Neyse ben pebble time steel almayı düşünyodum(time daha ucuz ama steel i daha dayanıklı) sonradan samsung gear s2 çıktı.Bir de alcatel one touch var hepsini araştırdım hepsinin kendine göre farklı kötü yanları var mesela alcatel one touch kordonu rahatsız ediyormuş ve uygulamaları kısıtlıymış.Bunlardan birini kulanan bir arkadaş varsa sizce hangisini almalıyım? ya da bunlardan daha iyi başka marka var derseniz ne önerirsiniz? Max. verebileceğim miktar 250 dolar o da zor yani üstüne çıkamam.Son olarak pebble önerirseniz gümrüğe takılma sorunu var bu büyük bir sorun mu sizce?? Şimdiden teşekkürler

• Pebble iyidir bence hem ekranı 24 saat boyunca açık hemde diğerlerine göre daha iyi pil ömrü sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BütünNickleriAlmışsınız kullanıcısına yanıt
    Ilk akilli saatimi alirken Pebble ile Samsung Gear 2 Neo arasinda kalmistim. Iki saatin de kullanim amaci cok farkli bence. Pebble'in esprisi pil omru. Ama bu pil omru siyah beyaz ekran ile ve diger akilli saatlere gore daha az sensor/ozellik ile saglaniyor bunu unutmamak lazim. Tabi avantajlari da yok degil, siyah beyaz e-ink ekran surekli acik kalabiliyor ve pil omrunu bayagi arttiriyor.

Kullanim amaciniz onemli bence. Su an Gear S2 kullaniyorum, oncesinde de Gear 2 Neo kullandim ikisinden de memnundum/memnunum. Eger istediginiz sadece size bildirim gonderebilen bir cihaz ise Pebble almanizi tavsiye ederim. Ama uyku kalitesi/nabiz/adim olcme gibi gibi ozellikler ve renkli ekran istiyorsaniz Gear S2 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.Önerilerinizi dikkate alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.