Şimdi Ara

pedal yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu tarz 2 adet pedal yapmayı düşünüyorum.

istediğim tuşlara basması kafi açık kaynak yazılım vs var mıdır ? kullanma esnasında pc de ek yazılım gerektirmeyen ?

yaylı switch ile aşırı basit bir şey yapabilir miyim ?

hiç anlamam bu konulardan elektrik bilgim de lehim den öteye gitmez.

• pedal yapmak
    pedal yapmakurun.n11.com
    TATTOO DÖVME MAKİNE PEDALI Foot Switch Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/aksesuarlar/tattoo-dovme-makine-pedali-foot-switch-P37226254

pedal yapmak
    pedal yapmakurun.n11.com
    Tek Kademeli Ayak Pedalı 120cm Kablolu PLASTİK Pedal Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/diger/tek-kademeli-ayak-pedali-120cm-kablolu-plastik-pedal-P390242457

ya da şu tarz pedallara arduino vs yükleyebilirmiyiz ?

• Dh ölmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Hocam bu tür şeyleri yabancı form sitelerinden araştırırsanız daha iyi olur. İşi bilen eski abilerimiz pek foruma uğramaz oldu. Gerçi ben de canım sıkıldıkca forumu girip, nadiren cevap yazıyorum.

• Hocam bunu yapabilmek için direksiyonunuzun devresini açıp direk GND ve brake, GND acc ve varsa GND clucth lehimleyebilirsiniz pedalları tek tek. ama şöyle bir sorun var bu pedallar klik şeklinde mi çalışıyor yoksa içerisinde pot mevcut mu o önemli.

• Fatic kullanıcısına yanıt

hocam direksiyonum yok. basit bir pedal yapmak istedim. nette bu pedallar foot switch diye geçiyor. bunu alıp ucuna usb felan bağlayıp arduino vs ile pc de kullanabilirmiyim bunu merak ediyorum

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam.

Dahili bileşenler bölümü yıllardır ölü troller marka fanboyları cirit atıyor. Teknoya bakayım bari orada bilen biri çıkar belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.